Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Izbor Miss Slovenije in Miss Sveta 2006

Pojdi na stran 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 30. jun 2006 20:32
Povezava do prispevka
Danielle verjemi da je moj komentar še najmanj letel nate.

Iris pa mi sploh ni (več)všeč, samo moti me da se nekoga žali na tak način. Si ne predstavljam da bi sama šla na kako tekmovanje in bi me tako grdo - žaljivo obirali, nimam dovolj debele kože za kaj takega (no pa tudi še česa drugega ne LOL, Iris je namreč veliko lepša od mene)

In seveda imaš vso pravico dvomiti v njen IQ.

Eh sej se mi ne da več o tem, sploh zaradi ene Iris. Se bomo spričkale ko boste šinfale koga ki mi je dejansko všeč.

Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Dannielle
Starost: 46Pridružen: 28. maj 2006Prispevkov: 43Kraj: Lj.Status:Offline
Objavljeno: 30. jun 2006 20:40
Povezava do prispevka
Aha, mislila sem, da se name nanašaš... Seveda, se popolnoma strinjam, da brezpredmetno žaljenje ni fer in lahko prizadene vsakogar, ne glede na debelino kože. V osnovi to ni bil moj namen, upam, da ni tako izpadlo...
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jun 2006 20:57
Povezava do prispevka
Če je član Mense rekel, da je Iris članica, pol se pač sprijaznite s tem, da ima res tako visok IQ (če faušija bi gorela...)
SIcer pa vsi vemo, da če imaš visok IQ, to še ne pomeni kaj dosti, edino boljše možnosti, da kaj narediš iz sebe. Sicer pa jaz mislim, da se Iris v svojem življenju čist ok znajde.
Drugače pa meni vizualno ni slaba. Mi je veliko bolj všeč kot Groharca in kot kakšna Rebeka, ipd. Mi je bila pa najlepša do sedaj živa.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Lisa
Starost: -13Pridružen: 27. jan 2006Prispevkov: 927Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jun 2006 20:59
Povezava do prispevka
 Mislim, da neobvladanje matematičnih zakonitosti nima nič v zvezi z njenim IQ-jem. Navsezadnje matematika ni njena prva skrb in če se nikdar ni kaj ukavarjala z njo, potem ji tega ne moremo zamerit. Poleg tega pa je možno, da je šlo samo za površnost, pozabljivost, kar se pa lahko zgodi vsakemu, tudi matematičarjem, saj smo vsi samo ljudje.

0
Nazaj na vrh
Dannielle
Objavljeno: 30. jun 2006 21:28
Povezava do prispevka
Kaj zdej vse nekaj vztrajate s tem IQ-jem?! Sprijaznite se s tem, da ga ne zna pokazati, ali pa dokažite nasprotno. Pa ne mi zdej s foušijo in podobnim. To so sami izgovori oz. nezmožnost tvorjenja konkretnega odgovora. Povedala sem že, da se mi zdi lepa, tudi to, da je najbrž povprečno inteligentna, dvomim samo v njen opevani količnik. Pač ne verjamem vsem kvantam, ki se širijo po svetu, pa čeprav jih širijo Mensovci... To pa zato, ker se sama s tem preveč hvali in hkrati tega ne zna potrditi z nastopi v javnosti.
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 30. jun 2006 21:41
Povezava do prispevka
Meni je bila pa Miša najbolj všeč. Lepa, elegantna, pametna, ...
0
Nazaj na vrh
Tea1
Starost: 51Pridružen: 4. feb 2004Prispevkov: 2803Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 30. jun 2006 23:04
Povezava do prispevka

Dannielle je napisal/aKaj zdej vse nekaj vztrajate s tem IQ-jem?! Sprijaznite se s tem, da ga ne zna pokazati, ali pa dokažite nasprotno. .

Poleg te teorije inteligentnosti (inteligentnost kot mono kategorija, višino kao dokazuje število doseženih točk na testu, btw, ste vedeli, da je test sestavil A. Binet po naročilu FR ministra za šolstvo kot presejalni test za otroke pred vstopom v šolo-želeli so namreč odkriti otroke, ki bi lahko imeli že takoj ob vstopu v šolo težave in jim pomagati, še preden bi do težav prišlo) obstaja še Gardnerjeva teorija o multiplih inteligencah - po novem mislim da jih je na listi 9 (logično matematična, jezikovna, kinestetična, prostorska, glasbena, naturalističa, interpersonalna, intrapersonalna pa še ena ki se jo ne spomnim). Teorija pravi, da imamo vsi ljudje vseh teh devet inteligenc, edino pri vsakem so malo drugace razporejene. Mogoce za Iris velja da matematicne nima prav visoko, ima pa zato katero drugo bolj.

Tako na mimogrede.

0
Nazaj na vrh
nn
Starost: 39Pridružen: 6. jun 2005Prispevkov: 348Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. jul 2006 2:07
Povezava do prispevka
Meni je tudi živa še nalepša. Miša prav tako. živo sem pa že videla v živo v mestu.Je res taka nenarejena, simpatična, pa celo brez make upa je bila (!kar redkim misicam uspe) in čisto povprečno oblečena.
0
Nazaj na vrh
Dannielle
Objavljeno: 1. jul 2006 8:10
Povezava do prispevka
Tea1, sigurno to drži, da je več vrst inteligence. Predvsem čustvena inteligenca (EQ) igra pomembno vlogo pri ljudeh. IQ je v kombinaciji z visokim EQ-jem velik pokazatelj potenciala posameznika, pa tudi na drugih področjih je to lahko izraženo, kot si sama povedala. Se popolnoma strinjam s tem, kar si povedala.
0
Nazaj na vrh
Baby
Starost: n/aPridružen: 11. mar 2005Prispevkov: 2553Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. jul 2006 10:27
Povezava do prispevka
Ne sej, če nekdo reče ni mi všeč, je čisto dovolj.Ne rabi pa dajat grdih opazk, ker se mi to zdi primitivno.
Ja se strinjam glede Miše.Ona je res prava ženska, ki ji je najpomembnejša služba in družina in ne umetni vsadki in playboy.Tudi živa je očitno dovolj samozavestna, da si upa brez MU in, da je preprosto oblečena.To vse pove o človeku.Nekatere pa morajo biti vsak dan oblečene kot, da grejo na podelitev oskarjev.Toliko o samozavesti.
0
Nazaj na vrh
amorella
Starost: n/aPridružen: 16. mar 2006Prispevkov: 1229Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 1. jul 2006 15:01
Povezava do prispevka
Baby je napisal/a
Ne sej, če nekdo reče ni mi všeč, je čisto dovolj.Ne rabi pa dajat grdih opazk, ker se mi to zdi primitivno.
Ja se strinjam glede Miše.Ona je res prava ženska, ki ji je najpomembnejša služba in družina in ne umetni vsadki in playboy.Tudi živa je očitno dovolj samozavestna, da si upa brez MU in, da je preprosto oblečena.To vse pove o človeku.Nekatere pa morajo biti vsak dan oblečene kot, da grejo na podelitev oskarjev.Toliko o samozavesti.
Kaj pa, če je ženska brezposelna in (še) nima družine? Po tvojem torej NI "prava ženska"? Ne vem zakaj neki kriteriji o ženskah, če je pa vsak človek drugačen... Nekaterim je pač smisel življenja, da iščejo pozornost s slačenjem in podobnim, drugim so pa drugačne stvari pomembnejše... In tudi, če vidiš eno misico, ki gre po mestu brez MU ti to še nič ne pove o njej. Ti si samo ustvariš vtis o tej osebi, ki pa je lahko popolnoma drugačen od npr. osebe, ki stoji poleg tebe... Pa kaj, če je ena ženska vsak dan zrihtana kot, da bi šla na podelitev oskarjev! Popolnoma njena stvar, sama je pa pomoje zakompleksana, ker se ne upa pokazat kakšna je naravna, torej brez MU. Vsak svoj čas porabi kakor hoče. Ona zato, da se lišpa in hodi v šoping, pri tebi pa so verjetno v prednosti druge reči, pomembnejše.
Brezveze se obremenjevati s temi stvarmi, vsak naj živi kakor hoče.
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. jul 2006 15:32
Povezava do prispevka
Tale tema je pa že "čist zatežena". 
0
Nazaj na vrh
Fernando M.
Starost: 43Pridružen: 19. avg 2004Prispevkov: 1907Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. jul 2006 15:46
Povezava do prispevka
paisley je napisal/aTo o Einsteinu in njegovi oceni pri matematiki
Ignorance Is Bliss

How old would you be if you didn t know how old you are?
0
Nazaj na vrh
abt0
Starost: 47Pridružen: 30. sep 2004Prispevkov: 782Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. jul 2006 17:00
Povezava do prispevka
Meni je ful zanimivo tole brat, sem se ful nasmejal poleg.

0
Nazaj na vrh
sweden
Starost: 44Pridružen: 20. jun 2005Prispevkov: 1964Kraj: Maribor - KrškoStatus:Offline
Objavljeno: 1. jul 2006 17:24
Povezava do prispevka
Od Miss Slovenije do Einsteina .
(lepota in pamet ne gresta skupaj...?)
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Izbor Miss Slovenije in Miss Sveta 2006
Stran 17 od 22
Pojdi na stran 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.