- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano
- Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Meni je zelo nizkotno, da nekdo reče za nekoga da je grd in da ima "konjsko in moško" faco in ne vem kaj še.
Kdo take stvari izjavlja, res ne more imeti visokega IQ-ja.K večjemu podpovprečnega in upam si trditi, da ima tudi velike komplekse.
Očitno gre nekaterim v nos, da je Iris lepa in pametna.To je res ZELO malo katera Slovenka.Pa še to bi rade ostale očrnile.Tista pa, ki misli da je Iris "grda" in podobno pa se naj sama prijavi na izbor in pokaže svojo lepoto in pamet.
Meni je prav všeč, da govori tako kot govori, pa četudi ni 100% slovnično.Meni so všeč taki ljudje, ki se ne pretvarjajo, pa če so na tv, radiu ali pa v lokalu s kolegi.Namreč, če bi pa govorila lepo slovnično, pa bi jo verjetno večina označila za zvišeno afno, ki se pretvarja.
Vsaj ena mis, ki je obenem lepa in pametna.
1.) To o Einsteinu in njegovi oceni pri matematiki je zelo razširjeno, ampak zmotno mnenje. Izhaja iz tega, da je bil za časa njegovega šolanja sistem ocenjevanja obrnjen, kar pomeni, da je bila njegova matematika brezhibna.
2.) Če število deliš z dve, dobiš dvakrat manjše število. Se pravi 60:2=30. Če Ga deliš z eno, dobiš enako število (60:1=60), če ga deliš pa z eno polovico, dobiš pa dvakrat večje število (60: 1/2 =120). Napiši si zadevo kot ulomek, pa boš videla, da je ubistvu čist simpl. Je pa logično, da vsak, ko pomisli na deljenje, najprej sklepa, da se bo število zmanjšalo, ker je tako pri vseh naravnih številih.
3.) Tikka, IQ je potencial, pamet pa izkoriščen potencial. Za tvoj IQ ne vem, poznam te tudi ne, se mi zdiš pa razgledana in brihtna punca, nič bit skromna.
4.) Šinfa se pa res in Iris prav nič ne zavidam.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...