Čudno to, da je komentatorka rekla, da ji je zmaga za las ušla. Ker po talent showu so mediji pisali, da je ostala neopažena in da ni nič naredila. Sicer pa itak je vsako leto naša blizu zmage, uvrstitve v polfinale ali finale, med favoritkami... Potem pa ni nič.
Meni je nova miss sveta zelo všeč. Končno ena blondinka pa še vzhodno evropejka. Zakaj pa bi mogle zmagovat non stop samo južno američanke ali pa indijke. Kot da pri nas dekleta naših korenin (slovanskih) niso lepa. Bravo Češka.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI?
Glede komentarja pa takole: - Češka leži v srednji in ne v vzhodni Evropi; - očitno preferirš blondinke, kar pa Slovanke večinoma niso; - ne vem zakaj razumeš moj komentar kot napad, ko sem pa dejansko samo postavila podvprašanje na tvoj post, ki meni ni bil smiselen.
Ja res je, prav imaš kje leži Češka ampak po jeziku in kulturi ... spada k narodom vzhodne evrope prav tako kot Slovenija. žal ali pa na srečo imamo z vsemi temi narodi več skupnega kot z nemci ali francozi.... Slovanske ženske so načeloma svetlopolte in svetlih las mogoče ne tako kot skandinavke pa vendar, res pa je da to ni ne izjema in ne pravilo.. Če mi ne verjameš idi malo na Češko pa v Rusijo ali Ukrajino...
želela pa sem samo povedat, da mi je nova miss všeč, mi je zelo lepa in ja zakaj pa nebi bila miss tudi enkrat po dolgem času lepa svetlolaska. Konec koncev je že marsikdo sit teh južnoameriških lepotic, ki so več pri lepotnem kirurgu kot recimo v šoli ali kje drugje. Takšni nerealni ideali niso dobri za mlada dekleta ker jih polnijo z idejami o lažni popolnosti.
Tvojega komentarja pa ne razumem kot napad ampak debato.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI?
Ma sej, če bi bila Čehinja res blond, ne bi nič rekla. Ampak pri njej se vidi, da je pobarvana - meni deluje vsa umetna. Drugače je pa meni najbolj všeč Romunka.
Pač ima vsak svoj okus. Lepotne operacije so pa tako ali tako stalnica na lepotnih izborih. Konec koncev je tudi naša miss "popravljena".
ampak res, lepotni posegi bi morali biti prepovedani na takšnih izborih, ker operirat in malo popravit se gre lahko potem vsaka in je lepotica ... čeprav je meni stokrat lepše, če je naravno in da je malo drugače od množičnega profila neke lepotice.
v tem primeru bi mi bilo celo všeč, če bi z magala hrvatica, ker je res lepa (nevem ali je tudi ona kaj popravljena ;)) ampak je pa malo drugačna.