A to gre za isto osebo? To v rdečih vročih hlačkah (oz.nekaj takega) in rdečem modrčku ?Jaz je ne bi spoznala.... Kaj vse dela računalnik....

..
Iris mulej - meni zelo lepa, ampak se mi zdi, da se res pojavljajo povsod ena in ista imena....
Dolgčas. Vsa čast puncam, da se jim da v tej majhni Slo... Se mi pa zdi, da lepotna tekmovanja rastejo ko gobe po dežju, glede na našo visoko stopnjo rodnosti in nasploh majhno populacijo, se pa niti punc dovolj ne rojeva

. No, tiste mamice, ki imate odraščajoča dekleta, zdi se mi, da jim ena miss krona ne uide, če bo šel tempo tako naprej

... Moje mnenje je, da bi za tekmovanje Miss Slo ena omejitev pa mogla bit - odkrivati bi morali nove lepotice , ne pa pač podeliti krono nekomu, ki je že nekaj pomembnih naslovov dobil in ima ze v startu boljše moznosti tudi pri medijih...
Za drugo leto ni dvakrat za reci, da se bo prijavila Alma

.
Sem šla pa pred cca. letom dni v Baldinini (prvič in zadnjič). No, me itak nihče ni opazil od prodajalcev (saj res, to morajo še dobit ustrezno kritiko v drugi temi

), bila sem bolj športno oblečena in zgleda da nisem v njihovo trgovino pasala

. Takrat je notri prisla Iris. Bila je zelo seksi napravljena, v spremstvu svojega partnerja (tistega šarmantnega sivolasca, ne vem a je še z njim?)..No, v športni opravi in svojih 1,66cm sem izgledala bolj ubogo ob njej

...