Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Izbor Miss Slovenije in Miss Sveta 2006

Pojdi na stran 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 15:06
Povezava do prispevka
Brez skrbi, tudi zelo zelo vitke ženske imajo lahko (celo pre)velike prsi - jih kar nekaj poznam. Ne vem pa, kaj je boljše oz. slabše: ploh ali malce slabše silikonske ...
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
amorella
Starost: n/aPridružen: 16. mar 2006Prispevkov: 1229Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 16:55
Povezava do prispevka
Baby je napisal/a
Šele zdaj sem opazila, da ima zares silikonske prsi. A ni logično, da ženska ki je zelo vitka ne more met velikih prsi.To pa mi je ful grdo.Mi je bolj všeč, če je naravna.
Poglej na zgornjih slikicah Tino Kuhelj... Ona je res vitka pa ima kar ogromne prsi... In niso umetne... Pa poznam eno punco,ki je tudi res zelo suha pa ima tudi velike...
0
Nazaj na vrh
I cukrcek I
Starost: 50Pridružen: 15. dec 2005Prispevkov: 1353Kraj: JeseniceStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 17:02
Povezava do prispevka
Meni je lepa Kristina. Sedaj ko sem videla Angellino, bi kar njo prijavila na izbor - ubila me bo. image file name: 2k021b80cea8.gif
En sam pogled, lahko ustvari vesolje...(Morgenstern)
0
Nazaj na vrh
Sydney
Starost: 42Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 17:06
Povezava do prispevka
No, na tej sliki je pa meni Iris vsec. Sem jo nasla v enem njem arhivu na njeni strani:

Ceprav sem jo komaj prepoznala.
0
Nazaj na vrh
amorella
Starost: n/aPridružen: 16. mar 2006Prispevkov: 1229Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 17:06
Povezava do prispevka

quote:9d8518d059="J.Lo"Ja, res škoda, da se ni uvrstila višje...Ampak žal je bilo letos preveč favoriziranih punc, tako da ni imela sreče...Drugače sem pa trenirala rock n roll ene 100 let nazaj  in je bila ona še zelo majhna, zdaj pa že dolga leta hodilm zraven na tekme kot sestričnina osebna vizažistka .

Mislim,da se midve potem vsaj na videz poznava,ker sem jaz začela trenirat še pred Tino 

0
Nazaj na vrh
*jessy*
Starost: 38Pridružen: 26. okt 2005Prispevkov: 685Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 17:12
Povezava do prispevka
Po zgoraj prilepljenih slikcah sodeč, mi je daleč najbolj všeč Kristina. Od daleč mi je bila pa tudi Vanja, samo na tej sliki, ki je zgoraj prilepljena je preveč postarana.
Iris mi je pa itak najbolj zoprna od vseh misic, kar jih je kdaj bilo. Najbolj mi gre na jetre, ker se ful meče ven s tistim svojih IQ rezultatom, tako kot da je najbolj pametna
V javnosti pa ne zna enega stavka skupaj sestavit pa povedat.
Mah.... Ni zanimivo, da je miss ena oseba, ki je že poznana, no, vsaj meni ni.
Drugo leto bo pa tak verjetno kakšna Miša Molk miss Slovenije....
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 46Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 17:21
Povezava do prispevka
Pa še jaz: Všeč sta mi obedve blondinki, ki ste jih prilepile na prejšnji
strani (Jurkovič, Kuhelj), sta bili tudi moji favoritki. Vanja mi sploh
ni všeč. Iris mi pa ima že od nekdaj čisto preveč moške poteze obraza
ali kot pravite nekatere - konjski obraz. To mi je na ženski žal
najbolj odbijajoče, salbše narejene silikonske prsi bi še prenesla.
Tina Kuhelj mi je pa kar zelo luštna 
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 42Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 17:25
Povezava do prispevka
quote:40b554cc1d="*jessy*"
...Drugo leto bo pa tak verjetno kakšna Miša Molk miss Slovenije....

Res je znana, stara in plastično prirejena, ampak, *jessy*, žlehtnoba
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
*jessy*
Starost: 38Pridružen: 26. okt 2005Prispevkov: 685Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 17:26
Povezava do prispevka
Paisley  
0
Nazaj na vrh
Nikke
Starost: n/aPridružen: 30. jan 2006Prispevkov: 942Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 17:41
Povezava do prispevka
Baby je napisal/a
Šele zdaj sem opazila, da ima zares silikonske prsi. A ni logično, da ženska ki je zelo vitka ne more met velikih prsi.To pa mi je ful grdo.Mi je bolj všeč, če je naravna.

Joj, tut jaz sem šele sedaj opazila, da ima Iris silikonske prsi, uff....premalo trač revij berem, če je sploh kje pisalo....no, največ je res pisalo o njenem IQ-ju, o čemer pa človek res podvomi, če jo posluša, no, ne rečem pa, da ni res.

Kar se pa izbora tiče, pa tudi jaz mislim, da ni fer do ostalih, da so ji dali možnost (saj vemo kako, pred kratkim sem poslušala ali brala, ne spomnem se več, neko osebo, ki je bila v žiriji in je povedala kako to izbiranje žirije izgleda oz. bolj konkretno, da so ji rekli za koga mora glasovati), da tudi tukaj zmaga, čeprav ima vso pravico, da se prijavi na vseh tekmovanjih, ki obstajajo.

Sicer nisem gledala izbora (TV-net , kje pa sploh je signal?), sem si pa že naprej mislila, da bo sigurno zmagala Iris (a ni šla v izbor celo brez predizbora ??). Meni je Iris celo luštna, na sliki z lento sicer izgleda malo starikavo, drugače ima pa res zelo lepo postavo. Sta pa tudi drugi dve blondinki luštni,  Vanja pa mislim, da ni primerna za miss, kjer bolj gledajo na lep obraz kot lepo telo....ah, ne vem no, vsaj po tej sliki ne.

Nikke
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 17:54
Povezava do prispevka
quote:75116b599b="*jessy*"
...Drugo leto bo pa tak verjetno kakšna Miša Molk miss Slovenije....

0
Nazaj na vrh
VaNnY
Starost: n/aPridružen: 26. maj 2005Prispevkov: 483Kraj: somewhere between heaven and hell ;)Status:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 18:16
Povezava do prispevka
Meni mi je lanska 2405847302734628715583x boljša
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 18:37
Povezava do prispevka
Uh kaj vse zamudim. Da dam še jaz svoj veleumni komentar...če mi ima kdo antipatično faco in vse kar je povezano s to osebo je ta tamala Jurkovičeva, ki zgleda, kot da se bo vsak moment raztopila ali da čaka na nekakšno razsvetljenje...nevem no, pa tudi tista oddaja na net tv, obup od ženske.
Mulejeva....o bože, se strinjam s Strellinim komentarjem, tako da se ne bom posebej matrala pisati.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 19:36
Povezava do prispevka
Nisem gledala, ampak po teh fotkah, ki ste jih prilepile, sta mi všeč obe bjondiki, Vanja imas sicer luškan obraz, ampak ne morem verjet, da lahko ima tako mlada takšne gube po čelu
Iris mi sicer ni lepa, da bi dol padla, ampak slabo pa tudi ne zgleda. Mi je kar simpatična. Veliko lepša od Sanje Grohar, ki mi ni niti malo všeč.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Mariposa
Starost: 45Pridružen: 24. nov 2004Prispevkov: 115Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2006 19:54
Povezava do prispevka
Na letošnji izbor lahko samo rečem NO COMMENT. Res škoda, da neznane punce nimajo nobenih šans. Prve tri so bile že poznane. Sploh tale Katarina Jurkovič mi je grozna. Sej na sliki še zgleda, ko pa jo vidiš na prvi tv, se ti obrne. Prava megla, čisto brez energije, obup.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Izbor Miss Slovenije in Miss Sveta 2006
Stran 9 od 22
Pojdi na stran 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Čedalje več žensk v srednjih letih se odloča za ločitev – in večino ločitvenih postopkov sprožijo prav ženske.