Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Hujšanje: zdrava prehrana

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
1_girl
Starost: 32Pridružen: 24. sep 2006Prispevkov: 1010Kraj: ljubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. avg 2007 20:22
Povezava do prispevka
sem grozno obupana..

nikdar se nisem imela za nekaj pretirano debelo ampak kar naenkrat od vseh poslusam kako sem debela.

se strinjam da imam nekaj speha..

to me spravla v obupno depresijo.
brat mi non stop to omenja..da boram zgubiti speh na trebuhu in bokih ter celulit med ritjo in stegni..

sedaj ze zelo pogosto jokam..se noben drug mi ni tega prej omenil..sedaj mi pa ze resnicno prihaja do zivega..

velikokrat sem nesamozavestna in vedno bolj pogosto iscem oblacila ki niso niti malo oprijeta ampak ko kar vse iz mene strli(iscem tocno to kar se mi je vcasih zdelo grdo).

sedaj skoraj vsak dan naredim 180 trebusnjakov, tecem 25min in se kolesarim ampak rezultat ni prav nic ociten..

skrbi me kaj bo ko se bo zacela sola..klub temu da sem visoka 175cm in imam 69kg.
ker imam zelo naporno solo se za spanec nimam dovolj casa.

skoraj vsakic hodim spat po 12 uri in vstajam ob 6 zjutraj.
zgodilo se je ze da sem si na vsake dve uri nastavila budilko da sem snov ponovila da bi si jo med spanjem lazje zapomnila.

kave ne pijem, sem pa pogosto pod mocnim stresom in dvomim da bom takrat imela se cas za vadbo...
in sedaj ugotavljam da bi bilo potrebno shujsati za kaksnih 15 kg da bi imela primerno postavo.
kakrsna je vecini vsec in zaradi katere pogosto jokam..

zato sem zacela premisljevati o tabletah za hujsanje..

nekje sem slisala da obstajajo tablete, katere vzames po jedi in ki ti razgradijo hrano tako da ne gre v mascobo ampak da se iz tebe izloci.
katera kaj ve o tem?

vem da je glaven problem v moji psihi in da bi prvo to morala resiti ampak se bojim da brez primerne postave to ne bo mogoce..

vedno sem se zgrazala nad suhicami ala manekenkami ampak pocasi se mi zacenja dozdevati da je ze to idealna postava.

vedno sem imela za idealno postavo kaksno beyonce ampak sedaj pa mi moja samozavest tako pesa..
vsakic ko od koga slisim da sem debela, da ta moj speh, itd itd. gre moja samozavest nizje .
na pogled se ne zdim (kakor jaz vem in to) nic taka da bi moja samozavest tako pesala ampak sama (ko me noben ne gleda) pogosto jokam.
vcasih mi to tudi uide v javnosti in potem poslusam da sploh niso tako mislili, da so se zajebavali, da niso vedeli da je tako hudo itd.

ampak vsaka zajebancija iz nekje izvira.

sedaj sem dobila grozno zeljo da shujsam pa ne vem kako zaradi blizajoce se sole..

je se kaksen nacin razen diet in sporta..

zelo veliko bi mi pomenila vasa pomoc!!

ps:se opravicujem zaradi taksnega psihicnega izbruha ampak resno sem na tleh =(

lp
0
Nazaj na vrh
galyka
Starost: 45Pridružen: 26. okt 2006Prispevkov: 2090Kraj: Nm-LjStatus:Offline
Objavljeno: 22. avg 2007 21:04
Povezava do prispevka
Drago dekle, kot prvo, sigurno nimaš 15 kg preveč, ker jih imam jaz 61 na 173, pa mi ITM pravi da sem v spodnji skupini.
Kot drugo, globoko vdihni in preštej do 10, da prideš k sebi. Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha, tako da tudi tvoje težave niso tako grozne.
Na tem forumu imamo odprto temo Hujšanje s planetom lepote, na spletni strani v rubriki Rekreacija in hujšanje imaš en kup člankov, o zdravem prehranjevanju in hujšanju. Toplo ti priporočam, da si jih prebereš. Vsekakor ti bo najbrž potem marsikaj bolj jasno.
Sedaj pa poglejmo kaj je 'problem' pri tebi. Vsekakor tvoja okolica, ki nikakor ne deluje vzpodbudno na tvojo samopodobo in to je pri tvojih letih lahko izredno škodljivo... Tako da jih nehaj poslušati oziroma se vsaj potrudi, čeprav vedno ne bo šlo. Potem pa poglej sebe in svoje telo, ugotovi kaj je narobe. Praviš da imaš špeh. Ok, jaz ga imam tudi in presneto težko se ga je znebit. Vendar se da. Pa ne z dietami, tabletami ipd. Meni so te tablete povzročale samo napenjanje. Če imava špeh, je od nekje prišel. Zato je potrebno odpraviti vzrok in ne problem. Ko si boš prebrala članke, boš videla, da telovadba bore malo pomaga če se prehranjuješ nepravilno. Tvoje telo se pa še vedno razvija, tako da dieta itak ni priporočljiva, ker je to praviloma nepravilno prehranjevanje.
Se pravi, da je potrebno omejili slabe maščobe, predvsem junk food, ocvrto hrano, jesti moraš veliko zelenjave, beljakovine (meso, skuta z manj maščob), omejiti ogljikove hidrate.
Lahko pa da samo količinsko poješ preveč nepravilne prehrane.
Bolj strokoven nasvet ti bodo dala druga dekleta, ki se na to bolj spoznajo. Jaz pa ti svetujem da nadaljuješ z vadbo pa ni treba vsak dan, da se je ne naveličaš in da ne izgubiš zanimanja. Vsekakor pa naj ti ne bodo vzor shirane manekenke, ampak dekleta, ki delajo za svojo postavo. Nekaj jih imamo tudi tukaj na forumu in upam da ti bodo dale kak pameten nasvet.
Nasmehni se, nekdo te ima rad!
0
Nazaj na vrh
zaja
Starost: 40Pridružen: 14. mar 2006Prispevkov: 179Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. avg 2007 21:16
Povezava do prispevka
1_girl ... razbere se, da si še mlada.  Ko boš malo odrasla, boš videla, da ti na koncu največ pomeni, če si sama zadovolja s sabo, kar ti je pred zunanjimi komentarji lepo uspevalo (v mislih imam brata in ostale, ki te kritizirajo) Kdor te bo imel resnično rad, bo na tebi spregledal tudi kakšno celulitno oblogico in špehek. morda niti ne spregledal ... amopak vzel za del tebe, ki te ima rad.
Glede na tvoje podatke sploh nisi debela, tvoj itm je 22,5 !! Malo si preberi, katere so meje itm-ja za debelost. Ampak vem, kriteriji so v današnjem svetu ostri in zaradi tega nemalokatero dekle trpi tako, kot si napisala ti. Škoda je, da bi to vplivalo na tvoje duševno in telesno zdravje. Bodi zadovoljna sama s sabo in  tem, da si zdrava. Dovolj se posvečaj sama sebi, pa boš pridobila to, kar bi rada. Zbujanje vsaki dve uri za ponavljanje pa ti naredi veliko več škode kot koristi. Bolj ti bo koristilo, če se boš čez celo noč lepo naspala in ti bodo zjutraj možgani delovali spočito. Verejmi!
Pozabi na vse hitre načine za hujšanje ... po njih se boš samo še bolj zredila in padla v nek čuden začaran krog hujšanja. Malce spremeni način življenja... jej zdravo, gibaj se in dosti ter kvalitretno spi. Tudi spanec ima veliiiko vlogo pri tem! Predvsem pa se imej rada, bodi ponosna nase in ne pusti, da ti neumesni komentarji pridejo tako do živega. Ponavadi pridejo taki komnentarji od tistih, ki imajo sami še večje težave, ali pa so ljubosumni Wink Go girllll !!
NAJLEPŠI MAKE UP JE NASMEŠEK :-)
0
Nazaj na vrh
Daemia
Starost: 37Pridružen: 19. avg 2007Prispevkov: 1603Kraj: LAStatus:Offline
Objavljeno: 22. avg 2007 21:40
Povezava do prispevka
Lepo pozdrav!
Poglej situacija spoloh ni tako tragična kot si misliš,kajti tvoji podatki kazejo da ne trpiš za debelostjo.Verjetno so tvoje največje muke očitki ki ti jih nakladajo drugi.Poglej kdorkoli ti očita da imaš špeh kot ti praviš verjetno v življenju sam ni dovolj samozavesten in s takšnimi dejanji želi v obup spraviti tudi druge.Ne se jim pustit!!!
Če bi želela izgubiti na telesni maščobi se tega loti počasi,kajti takšne stvari žal ne ratajo čez noč.
Kar se šole tiče poglej(domnevam da hodiš na gim) ni ti treba vstajati ponoči ter ponavljati snov-to je neumnost,kajti s tem si le škodujes ker tvoje telo ponoči ne more počivat in se regenerirat če se neprestano zbujaš.Ponoči se vredu naspi in če meniš da si moraš snov še enkrat prebrat to stori zjutraj.Po dobro prespani noči si boš snov tudi lažje zapomnila.zjutraj jej sveže sadje in kakšen molomaščobni jogurt-to je odličen zajtrk za dober začetek dneva.Ko boš med obroki začutila lakoto pojej kakšno jabolko ali banano-banane dobro nasitijo.Čez dan pij veliko vode-voda naj bo navadnas in ne z okusi,kajti po sladkanih vodah tvoje telo nevede dehidrira.Trudi se in popij najmanj 2 litra na dan.Pri glavnih obrokih poskusi omejiti količino OH in jej več zelenjave in beljakovin. Obroki naj bodo majnši in pogostejši.Glede športa-ne pričakuj rezultatov prehitro.počasi se daleč pride.Obišči fitnes,jogo,aerobiko,...kot praviš tudi tečeš-nadaljuj.če ti primanjkuje časa se potrudi in si naredi urnik in si napiši plan koliko ur porabiš za učenje in koliko za vadbo.Boš videla ce boš vztrajna ti bo tudi uspelo.
Jaz sem bila v enaki situaciji kot ti.Na maturantskem izletu mi je nekdo rekel da sem "močna" in sem se zjokala.Od takrat naprej sem si rekla da je konec s tem.Uspelo mi je shujšati in sedaj mi je super.Čeprav nisem bila nikoli debela kot tudi ti nisi!
Nasmehni se dekle in videla bos da bo svet lepsi.
OK bo dovol nakladanja(hehe).
Poskusi uspelo ti bo!!!!
LP, Mateja
Under the bridge downtown
Is where I drew some blood
Under the bridge downtown
I could not get enough
Under the bridge downtown
Forgot about my love
Under the bridge downtown
I gave my life away
0
Nazaj na vrh
1_girl
Starost: 32Pridružen: 24. sep 2006Prispevkov: 1010Kraj: ljubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. avg 2007 21:53
Povezava do prispevka
hvala za vzpodbubdne besede... Embarrassed

najvecji problem pri meni je biv prehitra rast..

sedaj sem stara 16 let.
rasti pa sem ze nehala pri 9 letu starosti..zaradi tega sem tudi hodila okoli zdravnikov..ze pri 8. letu starosti sem dobila menstruacijo...

problem je v tem da sem neizmerno hitro rastla in za to sem v tistem obdobju tudi veliko jedla..potem pa se je nenadoma rast koncala in jaz sem bila navajena na isto kolicino hrane kot prej.

ko sem bila visoka 170 cm sem tako imela 42kg..tega se se spomnim...potem pa se mi je ta hrana zacela nabirati marsi kje drugje..

najhuje pa je to da imam ze v psihi to da sem debela, potem mi pa se kdo to rece sem pa na dnu..

ampak kljub temu se mi zdi da en pojem grozno veliko, kajti s prijatelji smo bili na dopustu in je moja prijateljica ki je manjsa od mene veliko vec pojedla kakor jaz pa velja za eno izmed najvecjih suhic... Disapprove

celo bala se je kako bo ko bo pri meni...da ne bo ostala lacna...

ne vem kako imajo lahko nekateri tako sreco Disapprove

bom se se trudila da bi jedla bolj zdravo...glede kuhe, se pa vedno trudim da bi dajala cim manj olja, mascobe na hrani niti ne jem, ker mi ni vsec..tudi meso ni moja najljubsa hrana...edino kar je slabo zame kakor vem so sladkarije.....

lp
0
Nazaj na vrh
1_girl
Starost: 32Pridružen: 24. sep 2006Prispevkov: 1010Kraj: ljubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. sep 2007 19:38
Povezava do prispevka
sedaj sem tole probala in mi je ven vrglo ITM 22.5, presezek kg:0, cas hujsanja: 0--1 dan.

samo ne vem kaj pomenita ta dva pomislaja pri od 0 do 1.

pa meni se zdi ITM 22.5 se vedno veliko..ali ni tako da bi smel iti samo do 23??

sedaj sem shujsala 4 kg.

2x-3x na teden tecem..
jem pa skoraj isto kot prej.

trebusnjake se vedno delam..

ampak pri teku me pogosto boli desni jajcnik predvsem med menstruacijo in pred menstruacijo..
drugace me jajcniki ne bolijo..

pa se eno vprasanje- ali se masa telesa vedno meri zjutraj??

ker sedaj sem si jo izmerila popoldne po dveh obrokih..

lp
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 41Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2007 23:23
Povezava do prispevka
Šele sedaj sem videla tvojo temo in bi ti rada nekaj povedala.

1_girl je napisal/a
vem da je glaven problem v moji psihi in da bi prvo to morala resiti ampak se bojim da brez primerne postave to ne bo mogoce..

Tudi sama sem kot najstnica verjela, da bi bil moj lajf popoln, če ne bi imela tako "nenormalno ogrooooomne" riti in bokov. Kmalu na sebi nisem videla več nič drugega kot to. Namesto, da bi uživala brezskrbna leta, sem se obremenjevala s takimi bedarijami. (Včasih, ko pomislim na to, mi je prav žal za nazaj.) Moja miselnost se je počasi začela spreminjati šele, ko sem spoznala svojega fanta, ki mojo rit obožuje (čeprav se je meni zdela tako obupna) - to je bil prvi premik v glavi, ampak trajalo je pa še dooolgo, da sem dojela, da sploh nimam grozne riti in bokov in si končno postala všeč. Zdaj se mi zdi, kot da sem prej imela na očeh nek filter, zaradi katerega se nisem mogla videti lepe. In ne bi se branila malo večje riti!

Hočem ti povedati, da moraš najprej vzljubiti sebe, šele potem se boš videla kot lepo. Moje mnenje je, da je tvoja samozavest tako nizka, da se ne boš sprejela, tudi če boš imela "50 kil s postlo". Konec koncev ljudje nismo samo fizično telo, to je le en aspekt in ne more biti glavni vir tvoje sreče ali nesreče v življenju! Mislim, da so tvoji problemi drugje in da bi bilo dobro, če bi se lahko pogovorila s kakšnim psihologom ali psihiatrom. (Če imaš kakšne pomisleke, ti takoj povem, da to ni nič čudaškega!) Razmisli. Držim pesti zate.

“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
1_girl
Starost: 32Pridružen: 24. sep 2006Prispevkov: 1010Kraj: ljubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. sep 2007 0:44
Povezava do prispevka
ne, saj ko sem bila na 60kg sem bila zadovoljna...

sem imela se mi zdi kar lepo telo..ampak kaj ko mi sedaj pokaze da je to 7.5 kg premalo zame pa se na tako tezo je tezko mi priti in jo povrhu se obdrzati.

oz pridem ze kmalu na to ampak v roku 2mesecev se mi teza potem spet nazaj zvisa se na visjo..

sedaj pa probiram vse skupaj malo bolj pocasi..

zjutraj sem si sendvic nadomestila z majhnim rogljickom.. kosilo si bom postila kakor bo, za vecerjo pa ce se le da jem kaksno sadje ali zelenjavo..(pa probam ne jesti po 6 zvecer ampak mi ne uspeva vedno Embarrassed )

pa mi teza skoz za kaksno kilo skace...

ce bi se vsaj trebuha znebila...

da bi prisla POCASI na 65 kg bi pomoje ze skakala od veselka Embarrassed

druga moznost pa je da sem sedaj veliko bolj obcutljiva na izgled mojega telesa kajti enkrat sem ze imela toliko kg vendar sem potem sla na dieto in shujsala 9 kg ampak potem sem cisto v depresijo padla...
se dobro da sem imela prijateljice Thumbs Up

ker drugace bi pomoje ze bila anorexik kr sm hotla se kar malo naprej hujsati..

no sedaj se je moje mislenje spremenilo in sem se odlocila da pod 60/58 kg 100% ne grem.

bi pa rada spremenila nacin prehranjevanja..

tako da mi potem teza ne bi sla nazaj gor..

upam da mi bo kaj uspelo ker sem to leto od poletja pricakovala da bom kaj shujsala ker sem namrec lani brez diete za 6kg pa sem se le se zredila...kaj sele sedaj ko se bliza zima..se nujno morem vzeti v roke...

pa se eno vpr.
kaksno je pravilno tehtanje?pred obrokom ali po obroku ali je vseeno..

ker meni se teza glede na prehranjevanje in wc spreminja tudi do 1 kg-ma.

drugo vpr. pa je ali se kateri dogaja da ko gre teci, da jo zelo boli matrnica ali jajcniki..

ko sem hodila teci ven se mi je to skoz dogajalo in te bolecine so se mi zdele vedno hujse zato sem postopoma nehala ven hodit ter zacela telovadit doma...

ko imam sportno vzgojo v solo pa se mi ni zdelo da me boli...bi to mogoce bilo zaradi mrazu..ker kdaj pa kdaj sem se tudi vsedla da sem si malo odpocila...

lp
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 5. sep 2010 10:37
Povezava do prispevka
Citiram v ustrezno temo:


hujsanje je napisal/aSem Ales in me neki zanima.nikakor ne morem shujšat.A
ma kdo kak dober predlog.Rad bi shujšo 15 kil.Ma ker kako fajno
dieto.Vadim veliko na dan.vsak večer loufam sam nč ne
pomaga.hvala!


Pozdravljen, hujsanje - hujšanja se je treba lotiti na pravi način, torej tudi z zdravo in uravnoteženo prehrano, poleg tega to traja nekaj mesecev. O tem imamo že ogromno napisanega, zato ti priporočam, da si malo prebereš teme na tem forumu in članke na portalu.
Če ti še kaj ne bo jasno, pa vprašaj.

V prihodnje prosim za uporabo iskalnika desno zgoraj, da se teme ne množijo (samo o hujšanju jih je kakšnih 10), pa tudi, da malo bolj pravilno pišeš, da se lažje bere.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
hujsanje
Starost: 32Pridružen: 4. sep 2010Prispevkov: 10Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. sep 2010 16:11
Povezava do prispevka
Ja to js vem da čez noč se ne da shujšat sam nimam ideje kok bi sploh začel.Sem ful športn vlk se gibam,sam pa jest ne znam.Kdaj naj jem pa kojk pa kaj.Sm bral use živo pa useposod drugače piše.Pa me zanima če kdo kej več ve.
Lep pozdrav!
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 5. sep 2010 17:03
Povezava do prispevka
Ok, nekako takole: vsak dan imej več manjših obrokov (najmanj 3 do 5), veliko zelenjave, pusto meso in ribe, zdrave maščobe (olivno olje, laneno olje, nepraženi oreški). Priporočam tudi, da si prebereš tole, ker lahko v osnovi navidezno vse počneš prav, pa se izguba odvečne telesne maščobe vseeno nikakor ne premakne.

Torej ješ kompleksne hidrate (zelenjavo, kosmiče, izdelke iz neoluščenih žitaric) in ne enostavnih (bela moka, bel riž, krompir ipd.) in pusto meso ter zdrave maščobe. Pa vsak dan redno gibanje, morda z uro za merjenje srčnega utripa, da imaš optimalni utrip za izgorevanje maščob, ko delaš kardio, pa seveda trening s težo, ki povečuje mišično maso oz. preprečuje kopnenje le-te in pospešuje hujšanje.

Pa malo si preberi še forum in članke na portalu, k isem ti ji hdala; ne vem, kaj in kje si sicer bral, ampak na netu se nejde marsikaj, tudi 'tridnevne krompirjeve diete', diete popolnoma brez maščob, ki so telesu in zdravju koristne in podobne neumnosti.

In ponovno prosim:


Tanja je napisal/a... da malo bolj pravilno pišeš, da se lažje bere.


A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 5. sep 2010 17:04
Povezava do prispevka
Tanja je napisal/aOk, nekako takole: vsak dan imej več manjših obrokov (najmanj 3 do 5), veliko zelenjave, pusto meso in ribe, zdrave maščobe (olivno olje, laneno olje, nepraženi oreški). Priporočam tudi, da si prebereš tole, ker lahko v osnovi navidezno vse počneš prav, pa se izguba odvečne telesne maščobe vseeno nikakor ne premakne.

Torej ješ kompleksne hidrate (zelenjavo, kosmiče, izdelke iz neoluščenih žitaric) in ne enostavnih (bela moka, bel riž, krompir ipd.) in pusto meso ter zdrave maščobe. Pa vsak dan redno gibanje, morda z uro za merjenje srčnega utripa, da imaš optimalni utrip za izgorevanje maščob, ko delaš kardio, pa seveda trening s težo, ki povečuje mišično maso oz. preprečuje kopnenje le-te in pospešuje hujšanje.

Pa malo si preberi še forum in članke na portalu, ki sem ti ji h dala; ne vem, kaj in kje si sicer bral, ampak na netu se nejde marsikaj, tudi 'tridnevne krompirjeve diete', diete popolnoma brez maščob, ki so telesu in zdravju koristne in podobne neumnosti.

In ponovno prosim:
... da malo bolj pravilno pišeš, da se lažje bere.


A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
hujsanje
Starost: 32Pridružen: 4. sep 2010Prispevkov: 10Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. sep 2010 10:35
Povezava do prispevka
Ja  sem si prebral mal tisto o krvnih skupinah.Pa bom probo če bo kaj pomagal.Sam neki mi še zanima,kaj pa mlek lahko piješ ker nikjer ne piše  o njem.Pa če slučajen veš kok pa kdaj se je najbolš gibat.Js bi uteži dvigoval pa tekal.Pa me zanima kok  bi blo najbolše ali zutri al zvečer če ma to kako vlogo.
 leppozdrav!
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 6. sep 2010 12:20
Povezava do prispevka
Kardio (torej tek) je najbolje izvajati zjutraj na tešče, z utežmi pa lahko delaš zvečer. Samo ne pretiravaj; če tečeš do 1 uro in z bolj počasnim tempom, komot zvečer delaš še z utežmi, če se pa že zjutraj čisto izčrpaš (česar ne priporočam), pa uteži prihrani za nasl. dan. Skratka, zmernost, ne pretiravaj, pa tudi sčasoma boš imel čedalje več kondicije in moči in boš zmogel več.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
hujsanje
Starost: 32Pridružen: 4. sep 2010Prispevkov: 10Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. sep 2010 21:25
Povezava do prispevka
Najlepša hvala.Sam neki me še zanima , kdaj naj bi bil predviden zajtrk , kosilo ter večerja ob kojki uri.Kaj pa mleko je pametno piti.
Lep pozdrav!
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Hujšanje: zdrava prehrana
Stran 1 od 9
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Mirno lahko rečemo, da je dogodek Met Gala največja modna noč!