Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Hitre juhce ipd.

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
anneta
Starost: -14Pridružen: 18. feb 2004Prispevkov: 2680Kraj: raj na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2004 18:29
Povezava do prispevka
Priznam, včasih če ni časa druzga skuhat na šihtu, pojem tudi te špagete iz vrečke. Uni z gobovo omako so mi kar ok. Ni pa to, da bi jedel vsak dan...
0
Nazaj na vrh
irena
Starost: 20Pridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 5210Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2004 19:23
Povezava do prispevka
Ja, to je res za občasno, saj so po nekje res čisto sami aditivi . No, pa malo je treba pogledati, ker vsi res niso škodljivi. Sploh jih je ogromno v raznih osvežilnih pijačah. Da ne bo katera slučajno kdaj kupila FORO, ima vsaj 6, če ne več aditivov s prve strani giftov, ki nam jih vztrajno dodajajo!
0
Nazaj na vrh
xtinax
Starost: 15Pridružen: 15. mar 2004Prispevkov: 4071Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2004 20:41
Povezava do prispevka
anka hvala!
0
Nazaj na vrh
irena
Starost: 20Pridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 5210Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2004 20:57
Povezava do prispevka

Tina, me sva pa precej glih, samo, da jaz še mežikam iz džungle...


Moram hitro zamenjat

0
Nazaj na vrh
anka
Starost: 47Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2322Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2004 21:09
Povezava do prispevka

xtinax je napisal/aanka hvala!


LP,Anča
0
Nazaj na vrh
Ajda
Starost: n/aPridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 599Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2004 23:21
Povezava do prispevka

Tem E-jem se je najbolje čim bolj izogibati... Jaz si juho naredim kar tako, da dam v vodo nekaj začimb, na drobno narezan korenček, malo zelene v gomolju, dosti peteršilja, svež paradižnik, papriko, por... In potem dodam, kakor mi paše: čičeriko, grah, koruzo, lečo... ali kaj podobnega. Takšna improvizirana juha mi je najboljša, mmm. Ni pa posebej močna in dokaj neslana. In brez E-jev, s svežo zelenjavo. Pa še hitro je narejena. Kupiš nekaj več zelenjave in imaš lahko cel teden vsak dan tako juhico. In to na hitro. In lahko daš notri še kakšne testenine.


Sploh hrana iz vrečk ni priporočljiva. Je pa res da včasih ni časa...

0
Nazaj na vrh
darja.
Starost: 42Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2705Kraj: V ekonomiji...Status:Offline
Objavljeno: 12. maj 2004 13:32
Povezava do prispevka
Ampak to kar sem jaz danes jedla je samo E1422 to je modifciran škrob. to ni škodljivo.

želva, je ukinjena, je šla prepočasi ;)
0
Nazaj na vrh
pomlad
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 1424Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2004 14:15
Povezava do prispevka
ni treba pri vseh Ejih kar panicariti, ta E klasifikacija je samo nacin
razporeditve dodatkov, s katerimi so zeleli zascititi potrosnike.
ceprav klasicnih dodatkov, kot je sol, recimo ni na seznamu. nekateri
izmed teh aditivov so povsem nenevarni, recimo karoteni (E160),
citronska kislina (E330). cirkus okoli dodatkov je v sedemdesetih letih
zagnala ena brosura, ampak marsikdo se danes mece vse Eje v isti kos.
nekateri znajo biti res zelo nevarni (predvsem so problematicna umetna
barvila, na Norvskem so recimo prepovedana). vsaka medalja ima dve
plati, ce meso ne bi bilo konzervirano z nitrati, ki sicer niso
nedolzni, bi se na njem razvijala bakterija (Clostridium botulinum) ki
povzroca smrtno nevarni botulizem.
"Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop." -Lewis Caroll- Alice in Wonderland
0
Nazaj na vrh
firbček
Starost: n/aPridružen: 13. sep 2004Prispevkov: 1090Kraj: ZasavjeStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2005 21:13
Povezava do prispevka
Danes sem jedla špinačno juho s česnom  od maggija in mi je bila kar dobra. Bolj bi mi bila všeč sveža, ta prava domača kremna juha, a ima slučajno katera recept? Prosim, prosim
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 42Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2005 8:48
Povezava do prispevka
Za špinačno nimam, mam pa za zelenjavno.
Kupite zamrznjeno zelenjavo - čim bolj pestra je, tem bolje. (lahko je tudi sveža, seveda). Najprej na olju prepražite malo čebule. Ko postekleni, jo zalijte z vodo in dodajte vso zelenjavo. Naj se kuha pol ure in jo zmiksajte s paličinim mešalnikom. In juha je nared.
da je bolj kisla, pa priporočam, da med kuhanjem dodate en paradižnik.
Enostavno in okusno.
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2005 9:18
Povezava do prispevka
krompirjeva juhca Question
 
na 1x1 cm koščke narezan krompir, moka, sol,poper, voda ali jušna osnova, nariban korenček, peteršilj.
 
Na olju popražimo moko, dodamo krompirčke, še malo pražimo ter zalijemo z vodo ali jušno osnovo. Kuhamo, da se krompir skuha, dodamo korenček, solimo, dodamo peteršilj, ter poper. Pustimo, da še malo kuha na zmernem ognju. Če juhica ni dovolj gosta, dodamo žličko greza ali pa damo ven malo krompirčkov, jih zgnetemo s paličnim mešalnikom in dodamo k juhici. Njam njam.
0
Nazaj na vrh
abt0
Starost: 46Pridružen: 30. sep 2004Prispevkov: 782Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2005 9:41
Povezava do prispevka
greza ? kaj bi naj bilo to.



0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2005 9:45
Povezava do prispevka
Pšenični zdrob!
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2005 10:00
Povezava do prispevka
Pšenični zdrob!
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2005 14:30
Povezava do prispevka
hehe, jaz to kar malo po domače.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Hitre juhce ipd.
Stran 2 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.