Kopiram kar iz med.overja, kjer so mi pomagali z idejami:
Spekla sem en velik pravokotni biskvit (6 jajc + 150 g sladkorja + 150 g moke). Iz njega sem izrezala 1 velik krog in ga razrezala na trikotnike ter z njimi obložila skledo (prej sem položila še prozorno folijo - za vsak slučaj).
Biskvit sem namočila s sokom jagodnega kompota.
Krema:
2 jagodna pudinga
400 g jagodnega kompota (le jagode, sok sem odcedila) + cca. 300 g svežih jagod > vse sem zmiksala
0,5 dcl mleka
7 žlic sladkorja
sok 2 limon
250 g skute
4 listi rdeče želatine
Skuhala sem puding (v pol litra mleka), ga malo ohladila in mu primešala z limoninim sokom zmiksane jagode. želatina - po navodilih in nato v maso. Na koncu sem dodala še skuto.
Kremo sem nalila približno do polovice, nato sem po površini nadevala baby piškote, pomočene v sok od jagodnega kompota. Po vrhu sem potresla na koščke narezane jagode, nato preostanek kreme in po površini spet namočeni baby piškoti (malo jih je potrebno razrezati, da se jih da lepo razporediti).
Preko folija, malo sem tudi obtežila in v hladilnik.
Preostali biskvit sem prav tako razrezala in z njim obložila manjšo skodelico (za solato) ter namočila z oslajeno rumovo vodo.
Krema:
1,3 dcl smetane za stepanje
100 g jedilne čokolade
Čokolado sem stopila nad paro, smetano stepla posebej, nato oboje premešala.
Kremo sem v celoti nadevala v skodelico z biskvitom, po vrhu pa prav tako naložila beby piškote (namočene). In v hladilnik.
Jutri nadaljujem z okraševanjem. Upam, da bo dovolj trda in da se ne bo sesedla, ko jo bom stresla iz skodelic 
P.S. Glavno, da imaš ti svoj humus