Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Ajda-Recept

Tinchy
Starost: 42Pridružen: 23. jan 2004Prispevkov: 3853Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. jan 2004 18:49
Povezava do prispevka

Ajda..a si tako prijazna im ni napises lepo prosim tisti recept od krompirja,sira,zelisc..?Kako to po vrsti vse naredis?Pa kateri sir in kdaj in katere zacimbe das gor?

0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. jan 2004 20:38
Povezava do prispevka
Ko sem prebrala naslov teme Ajda-recept, sem mislila, da te gotovo zanima kakšen recept, kjer je zraven ajda in sem ti že mislila napisati recept za ajdovo kašo s skuto
0
Nazaj na vrh
Ajda
Starost: n/aPridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 599Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. jan 2004 20:55
Povezava do prispevka

Feed Me Tinchy, seveda, z največjim veseljem  - njami!!!


Recept sva si zmislile skupaj z mamo, imenovali pa sva ga kar krompirjeva jed - tako po domače .


-krompir skuhaš v oblicah - olupkih


-pekač namažeš z olivnim oljem kar se da tanko, potem krompir narežeš na kolobarčke in položiš na pekač eno plast - to je toliko, da zapolniš dno!! krompir še posoliš


-čez to plast daš nariban sir, kakršnega imaš najraje, lahko daš tudi več vrst in čez sir kislo smetano - tudi tenko plast. Lahko pacaš po mili volji, saj se vse stopi. Čez to dvoje pa daš zelišča, najbolje svež peteršilj, malo bazilike in karkoli ti je všeč


- čez vse to pa pride še ena plast krompirja in čez to plast potem daš še nekaj malega sirčka - res zelo malo, toliko da se lepo stopi in zapeče in čez poliješ dva oz. več jajc čim bolj enakomerno. Spet daš čez nekaj zelišč in to je to.


-pečeš na 180

0
Nazaj na vrh
Tinchy
Starost: 42Pridružen: 23. jan 2004Prispevkov: 3853Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. jan 2004 21:43
Povezava do prispevka

 -krompir skuhaš v oblicah - olupkih(a sepravi krompirja ne lupim)?Najlepsa ti hvala za recept,jutr bom to takoj naredila in komaj cakam-Njam!Chef





0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2005 9:28
Povezava do prispevka
Tynchy,jaz mislim, da ga je le dobro olupit potem, ko je kuhan.Ta jed je kot musaka - brez mesa. Mikavno!!
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. feb 2005 9:47
Povezava do prispevka
jz mam pa še en dober recept Question
 
krompir olupiš, narežeš na ploskve. Položiš v naoljen pekač. Zraven krompirja dodaš eno skodelico riža. Vse skupaj soliš, vegetaš, dodaš zelišča po želji in vse skupaj zaliješ z vrelo vodo (tako, da kar plava vse skupaj v pekaču).
Daš v segreto pečico na180
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Ajda-Recept
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Izbira čevljev valižanske princese in bodoče kraljice dokazuje, da je kraljica kraljevskih, ženstvenih čevljev.