Jaz sem zaenkrat stestirala oba tonika (Shitake in White Willow, slednjega sem si v navalu navdušenja nad sestavinami* kar nabavila, čeprav stane nesramnih 29 €

), Tinted Active Moisturiser in pa maskaro (Rich Pigment Mascara), ki sem jo dobila kot nagrado za naj KMM aprila in maja.

Vse mi je zelo všeč, še posebno me je pa navdušil Tinted Active Moisturiser, ki lepo izenači ten in da koži krasen naraven izgled, samo cena je adijo pamet - v spletni trgovini, kjer so cene malo nižje kot sicer, kar 42 €.
*
Organic rose (rosa canina) petal, chamomile (anthemis nobilis), calendula (calendula officinalis) & tea tree (melaleuca alternifolia aqua) infused in purified, filtered water, standardized white willow (salix alba) & chamomile (anthemis nobilis) extracts, white willow (salix alba) bark extracts distilled in fermented sugars (sucrose), chamomile (anthemis nobilis), & rose (rosa canina), witch hazel (hamamelis virginiana) distillate, pure, organic, food grade aloe vera (aloe barbadensis), natural vitamin liposomes c & retinol, seaweed (algae) extracts, & pure, premium, steam distilled essential oils.
Aja, še to - na strani BB Natura imate nagradno igro, ki traja še do 15.8. Poslat je treba 3 embalaže testerjev Suki ali Aubrey ter se prijaviti preko spletnega obrazca.
link