Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

100 % naravna, organska kozmetika Suki

Pojdi na stran 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19
sarah
Starost: 13Pridružen: 8. mar 2004Prispevkov: 2346Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. sep 2008 14:00
Povezava do prispevka
Punce, ali mislite, da je velvet cream primerna za normalno do mešano kožo tudi za zimo. Me skrbi, da bo pozimi premalo.
Fashion passes. Style remains. -Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 29. sep 2008 14:06
Povezava do prispevka
Po mojem ne bo dovolj, razen, če boš kombinirala s katerim izmed olj.

Glede salicilne: to je neke vrste zavajanje proizvajalca, čeprav morda ne namerno (morda ne vedo). Tako, kot jabolko ni jabolčni sok ali kis, ga je treba šele pridobiti iz njega, tudi ta rastlinski ekstrakt ni salicilna, ampak jo je treba iz njega pridobiti. Tako, da učinka salicilne ne pričakujte od tega izdelka, lahko pa seveda vse ostalo (vlaženje, hranjenje, aok, antiiritanti, organsko pridelane sestavine ipd.).
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 42Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. sep 2008 14:07
Povezava do prispevka

Pegasus je napisal/aNaj bi bila iz neke rastline, samo malo, bom poiskala.

Pripis: iz bele vrbe je, takole pravi Paula Begoun:
willow bark.
Contains salicin, a substance that when taken orally is converted by the digestive process to salicylic acid (beta hydroxy acid). The process of converting the salicin in willow bark to salicylic acid requires the presence of enzymes, and is complex. Further, salicin, much like salicylic acid, is stable only under acidic conditions. The likelihood that willow bark in the tiny amount used in cosmetics can mimic the effectiveness of salicylic acid is at best questionable, and in all likelihood impossible. However, willow bark may indeed have some anti-inflammatory benefits for skin because, in this form, it appears to retain more of its aspirin-like composition.

Pegasus, hvala za te podatke. Me pa bega zgoraj podčrtano, ker a ni to potem v bistvu zavajanje?

“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
Pegasus
Starost: 41Pridružen: 22. okt 2005Prispevkov: 13101Kraj: LitijaStatus:Offline
Objavljeno: 29. sep 2008 15:12
Povezava do prispevka
Mimika, kot ti je že Tanja zgoraj odgovorila (mogoče si spregledala) - ja, je zavajanje.
Kakorkoli, meni je tonik všeč, ampak se mi zdi absolutno predrag.
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
0
Nazaj na vrh
Kiely
Starost: 39Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 3384Kraj: KielywoodStatus:Offline
Objavljeno: 29. sep 2008 15:28
Povezava do prispevka
Sama malo kolebam med nakupom white willow tonika in ostalimi. Zanima me, ali je res precej bolj kakovosten kot npr. garnier zeleni, roza ali green line lift stimulative?
0
Nazaj na vrh
mimika
Objavljeno: 30. sep 2008 13:22
Povezava do prispevka
Glede tonika, danes je že popravljeno - piše "tonik z izvlečki bele vrbe (naravni salicini)".

Kiely, tonik je sicer zelo prijeten, ampak cena je pa nenormalno navita. Jaz se, ko ga porabim, vračam k temule.
“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
Kiely
Starost: 39Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 3384Kraj: KielywoodStatus:Offline
Objavljeno: 30. sep 2008 14:16
Povezava do prispevka
Ja saj ravno cena me zadržuje, ker načeloma si ga res želim sprobat. Bolj me zanima če je vreden svoje cene. Tega od natyr sem pa tudi že gledala in možno, da bo ravno ta naslednji.  
0
Nazaj na vrh
sarah
Starost: 13Pridružen: 8. mar 2004Prispevkov: 2346Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. sep 2008 22:23
Povezava do prispevka
Kiely, meni osebno se ne zdi vreden svoje cene. Kupila sem ga enkrat in to je to. Trenutno uporabljam Lushev tea tree, zamikal me je pa tudi Natyr, ki ga punce tako hvalijo.
Fashion passes. Style remains. -Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 1. okt 2008 10:57
Povezava do prispevka
Jaz bom pa verjetno še kupila ta tonik, ker je edini popolnoma naraven doslej (od meni znanih), ki ima res koristne sestavine notri in nima alkohola, (in barvil in konzervansov - Natyr jih ima, tako, da sodi med klasične tonike).
Vsi ostali naravni so skoraj samo voda ali pa z alkoholom.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. okt 2008 11:31
Povezava do prispevka
Ali je katera že preizkusila Lip Repair butter? Je boljši od Vitaskin Lip Care Medirepair? Rabila bi nekaj za pod šminko/glos, ker mi vsi glosi in šminke izsušijo ustnice, edino 
Calvin Klein Delicious Truth Sheer Lipstickmalo manj. 
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. okt 2008 8:19
Povezava do prispevka
Ja, mene tudi balzam zanima. Ker je visoka cena bi rada prej izkušnje izvedela.

White Wilow tonik je krasen, sem sicer imela le en testerček, mogoče nabavim še set. Sicer je res visoka cena tonika, a sestavine ima res krasne. Še kolebam ali bi ali ne.

Pa ti toniki so na sprej, kajne? Kako potem to dozirate? Na blazinico in na obraz? Ali le posprejate na kožo? Če se ga na blazinico pošprica ga gre kar nekaj v nič.  Kar ni zanemarljivo pri njegovi ceni.
0
Nazaj na vrh
mimika
Objavljeno: 2. okt 2008 8:36
Povezava do prispevka
Se strinjam, meni ga je škoda za na vatko. Jaz ga posprejam direkt na kožo ali pa na dlan, pa potem s prstnimi blazinicami vtrem v kožo.
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. okt 2008 8:59
Povezava do prispevka
Sem naročila mini kit  antioxidant in tale lip butter, pa bom videla. Trenutek za zapravljanje ...
0
Nazaj na vrh
mimika
Objavljeno: 3. okt 2008 8:01
Povezava do prispevka
Kopiram novičko s Facebooka:

kozmetika Suki z 10% popustom, sejem Narava in zdravje, do 5. oktobra

V času sejma Narava in zdravje bo spletna trgovina BB Natura znižala svoje cene.

Izdelki Suki in Suki Color bodo do nedelje, 5. oktobra, 2008, na voljo z 10% popustom (glede na priporočene maloprodajne cene). Kupite jih lahko na sejmu (Gospodarsko razstavišče, Hala A, levo od vhoda) ali pa na spletu.

0
Nazaj na vrh
jurejarh
Starost: 41Pridružen: 24. avg 2007Prispevkov: 1012Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. okt 2008 8:41
Povezava do prispevka
Kater izdelek Suki mi priporočate.Sem na R že 7 mesecev, akne imam še vendar zelo malo, imam pa suho kožo od tablet. Trenutno imam DDMG samo se mi zdi da je premal, rabim pa nekaj kar ni odišavljeno in seveda pa mora biti nekomedogeno
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
100 % naravna, organska kozmetika Suki
Stran 14 od 34
Pojdi na stran 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.