Je spremenil tudi vonj in ga imaš na (pre)toplem?Jaz ga sicer zajemam z lopatko, ravno zato, da ga ne bi s čim inkontaminirala
, pa tudi lažje je, ker je precej trd. Tako, da če ga zajemaš z mokrimi prsti, možno, da se je tudi pokvaril.

Je spremenil tudi vonj in ga imaš na (pre)toplem?
, pa tudi lažje je, ker je precej trd. Tako, da če ga zajemaš z mokrimi prsti, možno, da se je tudi pokvaril.
drugače pa iz tistega velikega si jaz prelagam v tisto malo embalažico od mini kita tako da ne šarim in ne odpiram vsak dan velike embalaže
V bistvu se mi zdi, da se je "problem" pokazal ravno zato, ker sem izdelek premesala. Verjetno so se v spodnjem delu razvile bakterije ravno zato, ker je preko 2 mesecev voda z vlaznih prstov nekako pronicala skozi izdelek, vendar sta bili plasti do zdaj loceni. Ko sem izdelek premesala, sem pa nekako "spravila na plano" tisto, kar je bilo prej skrito spodaj
Predvidevam ... Se mi zdi, da je vonj spremenjen - malo mocnejsi je in, kot sem rekla, nekako bolj rezek ... vendar ne morem reci, da smrdi po pokvarjenem ... je pa sprememba v vonju tudi prisotna. Se mi pa tale ideja z lopatko in manjso embalazo ne zdi slaba
Vsekakor svetujem alternativo, ceprav je pri meni ze malo pozno 

Vidiš, tale moja misel bi tudi lahko spadala že pod kakšno temo o modrostih življenja. 
Vidim da je precej čudovitih stvari za bolj mastno kožo (to pri meni ne pride več v poštev), ampak ker ne spremljam te teme podrobno bi prosila za pomoč...
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...