Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

100 % naravna, organska kozmetika Suki

Pojdi na stran 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22
Pulcina
Starost: n/aPridružen: 18. avg 2007Prispevkov: 1519Kraj: ObalaStatus:Offline
Objavljeno: 20. okt 2008 21:18
Povezava do prispevka
Tanja je napisal/a
Huh, tole me pa preseneča. Koliko pa naneseš? Ker so te zadeve precej koncentrirane ... Ali imaš morda ekstremno mastno kožo?

Tanja, mah ne bi rekla da imam ekstremno mastno kožo, nekako mešano. Veš kaj je, jaz sploh ne čutim potrebe po kremi in je načeloma sploh ne uporabljam, edino pozimi ko uporabljam puder, takrat pa ja, ker je boljši filing in se le-ta lepše razmaže. Zato iščem eno kremico izredno lahko (recimo Clinique DDMG or something like that), ali kak fluid, ki bi jo ubistvu uporabljala samo za pod puder.

Beauty is not caused. It is.
0
Nazaj na vrh
nikapika
Starost: -13Pridružen: 14. jan 2008Prispevkov: 1120Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. okt 2008 22:39
Povezava do prispevka
Madonca tile so pa brzinski. So mi že z naslova, ki ga je navedla Alena odgovorili.

Hkrati sem tudi že dobila odgovor, na moje vprašanje glede dostopnosti te znamke v Sanolaborju - v Ce naj bi že bila.
0
Nazaj na vrh
Baby
Starost: n/aPridružen: 11. mar 2005Prispevkov: 2553Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. okt 2008 23:02
Povezava do prispevka
Jaz sem navdušena nad njihovim lemongrass cleanserjem. Sicer mi je všeč tudi velvet cream, vendar mi je cenovno predraga. Kremico bom raje nabavila pri Aubrey organics,ker mi je glede na količino 118ml cenovno ugodna.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 20. okt 2008 23:04
Povezava do prispevka
Pulcina, VFC je tako lahka, da si res ne predstavljam, da bi ti bila preveč. Zato sem pomislila, da daš preveč, ker res zadostuje že kapljica.
Sicer lahko ostaneš pri DDMG npr, ali kakšnem toniku.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Lolle
Starost: 32Pridružen: 14. feb 2007Prispevkov: 159Kraj: FinskaStatus:Offline
Objavljeno: 21. okt 2008 20:50
Povezava do prispevka
Mene je pa začetno navdušenje nad Sukijem minilo  ne rečem, da ni kvalitetna... samo ni za moj žep. Se mi zdi, da je večina stvari precenjenih, sploh ker je naravne kozmetike vedno več na izbiro (in to takšne, ki ima prav tako privlačne sestavine, embalažo, performans) in vse to po nižjih cenah. Prek testerjev bom Suki sigurno še uporabljala, doma imam tudi full size Chamomile seruma ( ta, in opevani lemongrass cleanser, sta mi carska), ampak zopet, poraja se mi vprašanje, kaj pa če bi doma sama naredila mešanico olj, ki bi imela na moji koži enak učinek, seveda za mnogo ceneje? Tako da spet, ne bom ga več kupila. Koža se mi je sicer z lemongrass cleanserjem in tem serumom ful popravila, sedaj pa je zopet izsušena, mogoče zaradi prehodnega obdobja in mi ne pomaga drugega kot Helan hranilna krema. Zgleda, da mi je Suki bolj odgovarjal v toplem obdobju, pozimi pa se ne bo našlo pri njem nič zame. Suki velvet facial cream... če nimate mastne/mešane kože, ki rabi res lahkotno kremo, potem vam bo ta krema sigurno premalo.
Pa še... Suki nima kreme s SPF.
Behind every bitch there is a guy that made her that way.
0
Nazaj na vrh
*nina*
Starost: 32Pridružen: 9. avg 2006Prispevkov: 185Kraj: obalaStatus:Offline
Objavljeno: 21. okt 2008 21:59
Povezava do prispevka
Kakšno pol kremico priporočaš da je bolj poceni pa da je naravna? Mene predvsem moti pri teh ostalih naravniih kremicah da vsebujejo olja ki mi  mašijo pore. Velvet facial pa mi ne zato iščem cenejšo alternativo.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 21. okt 2008 22:59
Povezava do prispevka
Hm, sicer je res da ni poceni a tista embalažica kar traja in traja...saj se nanaša v zelo majhnih količinah. Sicer drugih t.i. naravnih krem nisem poskusila, ker se ne palim preveč na to, a vseeno mislim (oz. se mi zdi) da ni full neke izbire cenejših alternativ (morda pri Alverde?)
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 22. okt 2008 11:35
Povezava do prispevka
Hja, problem je v tem, da je težko najti popolnoma rastlinski izdelek, ki ne bi bil hkrati tudi premasten, pretežak. Sama sem probala že kar nekaj tovrstnih zadev, pa je Suki VFC daleč najbolj lahka in nemastna. Tako, da če imate mastno kožo, je malce težje najti zamenjavo, če bi rade popolnoma rastlinski in organski izdelek.
Pa tudi res traja celo večnost.
0
Nazaj na vrh
Lolle
Starost: 32Pridružen: 14. feb 2007Prispevkov: 159Kraj: FinskaStatus:Offline
Objavljeno: 22. okt 2008 17:14
Povezava do prispevka
Saj pravim, da bo kul za kožo ki res zelo malo rabi. Za vse ostale pa pomojem ne - razen poleti.
Jaz imam sedaj Helan tester kreme, mi ful ustreza in jo bom kar kupila za pozimi. Suki bo za poleti... koker pač bo. Je pa najbrž res, da se cenejše alternative z naravnimi sestavinami in nemastno strukturo, kot je Velvet Facial Cream, zaenkrat (še) ne dobi.
Behind every bitch there is a guy that made her that way.
0
Nazaj na vrh
vijolica
Starost: n/aPridružen: 12. jun 2007Prispevkov: 91Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. okt 2008 11:34
Povezava do prispevka
Mene pa zanima kateri serum je sestavinsko boljši Suki kamilica ali kateri od EL npr. perfekcionist ali idealist. Zanima me samo primerjava glede sestavin, kateri je bolj antioksidanten?
0
Nazaj na vrh
kaktus123
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2008Prispevkov: 9Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. okt 2008 10:10
Povezava do prispevka
Vijolica, definitivno sta mnogo bolj antioksidantna Idealist in še bolj Perfectionist. In ne vsebujeta eteričnih olj...
0
Nazaj na vrh
Tanja
Objavljeno: 25. okt 2008 14:39
Povezava do prispevka
Vijolica, težko je reči, bi skoraj morali imeti kakšen "merilec", sploh pa je take izdelke zelo  težko primerjati med sabo (popolnoma naravne vs. klasično napredne).

Idealist je vsekakor zelo antioksidanten, ampak nekatere moti, da je zelo silikonski in ni "naravna kozmetika", pa da vsebuje parabene. Vsebuje precej aok izvlečkov, osnova je klasična.

Kamilični serum je v celoti iz naravnih sestavin, ki so same po sebi antioksidantne (na tretjem mestu zelo antioksidantno olje grozdnih pešk in še ostala olja, ki vsebujejo naravne vitamine, pa rastlinske ekstrakte, ki imajo tudi nekateri aok delovanje). Vsebuje pa eterična olja.

Predvidevam, da je Idealist bolj, ampak ne bi upala dati roke v ogenj, potem je pa od posameznika odvisno, kaj mu več pomeni. Sama uporabljam oba.
0
Nazaj na vrh
sarah
Starost: 13Pridružen: 8. mar 2004Prispevkov: 2346Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. okt 2008 13:21
Povezava do prispevka
Rada bi samo pohvalila suki izdelke, kamilični serum me je čisto navdušil, pravtako kremica velvet. Tudi tonik olive leaf, mislim da je točen naziv, je zelo antioksidanten, odkar ga nanašam samo direktno na kožo ga uporabim čisto malo in se res splača. Moja koža pa kar sije.
Na začetku sem imela kar nekaj nezaupanja, ker so cene kar dosti višje, ampak glede na to kako malo se vsega porabi je super.
Fashion passes. Style remains. -Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
carmensyta
Starost: 44Pridružen: 20. avg 2006Prispevkov: 483Kraj: Preko MureStatus:Offline
Objavljeno: 30. okt 2008 13:33
Povezava do prispevka

Zelo priporočan tisti Suki set izdelkov za okoli 20 Evrov....komplet imam že cel mesec (ob vsakodnevni uporabi).
Piti, piti, pa nej popistiti. Pa kda je najhujše....te samo dale piti:))
0
Nazaj na vrh
ekselenca
Starost: 36Pridružen: 14. nov 2006Prispevkov: 174Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 31. okt 2008 19:37
Povezava do prispevka
Imam vprasanje za vse, ki uporabljate Lemongrass cleanser ... Jaz ga uporabljam ze okoli 2 meseca in embalaza je se bolj ali manj polna. Uporabljam ga tako, da z vlaznimi prsti (ne mokrimi) vzamem malo izdelka ven in nato vmasiram v obraz. Sem pa ze nekaj casa opazala, da se je na dnu steklenicke vidi sloj, ki ni vec zrnat ampak voden, s tem da je tega sloja vsak dan vec - sklepam da gre za vlago, ki se je preko mojih prstov nabrala v izdelku? Kakorkoli, vceraj sem izdelek v loncku popolnoma premesala, pri cemer sem opazila da je dobil bolj mocan, nekako rezek vonj ... poleg tega me je ob prvi naslednji uporabi koza skelela (rdecice vseeno ni bilo, ceprav mi koza zelo hitro reagira) ... Je mozno, da se je izdelek pokvaril? Upam da ne, glede na to, da ga imam se zelo veliko in da bi ga za tako ceno res rada porabila do konca  Je katera opazila kaj podobnega?
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
100 % naravna, organska kozmetika Suki
Stran 17 od 34
Pojdi na stran 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.