Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Eva Mendes priznala, da si ni želela otrok, dokler se ni zaljubila v svojega moža

23. okt 2020 12:36
0

Oglasno sporočilo

Igralka pravi, da je izjemno srečna, da ima lahko družino in kariero.

46-letna igralka je spregovorila o svojem materinstvu – skupaj z možem, enem najbolj zaželenih hollywoodskih moških, Ryanom Goslingom, sta namreč starša dvema hčerkama: 6-letni Esmeraldi Amadi in 4-letni Amadi Lee. Priznala je, da dokler ni spoznala svojega moža in se zaljubila vanj, si ni želela otrok.

Ko so jo vprašali, če se namerava po 6-letnem premoru, ko se je posvetila materinstvu, vrniti k igralstvu, je povedala: "Sedaj, ko sta moja otroka malo starejša, se bom, a res mi je pomembno, da mladim ženskam ne bom dala napačnega sporočila. Ne gre za izbiro ali/ali."

"Imela sem res srečo, da sem lahko ogromno delala kar 20 let," je nadaljevala. "Nikoli si nisem želela otrok, dokler se nisem zaljubila v Ryana in nekako se je izšlo, da sem bila takrat 40 in imela prvega otroka. Ko sem bila 42, se je rodil drugi in tako se je izšlo, da sem ustvarila kariero in nato sem se lahko posvetila družini."

Dodala je še, da se definitivno namerava vrniti k igralstvu. "Čutim, da je čas," je dejala. "Seznam stvari, ki bi jih še snemala, je čedalje krajši. Ne bi več snemala ničesar nasilnega. Ne bi več snemala česa rizičnega. Mislim, da mi je ostal samo še Disney!"

Mendes je nazadnje igrala v filmu Lost River, ki je bil Goslingov režiserski debi leta 2014. par sicer skrbno varuje zasebnost svojih življenj in svojih otrok. Možnost svoje vrnitve na filmska platna je prvič omenila šele sedaj.

"Kar se mojih ambicij tiče, niso izginile, le preusmerile so se na otroke. Ploskam tistim ženskam, ki zmorejo vse, a sama nisem med njimi," je nadaljevala Mendes in dodala "in na srečo sem imela možnost ne delati in vem, kako srečna sem, da sem sploh imela izbiro. Tako srečna sem, da sem se lahko tako povezala s svojima otrokoma, a sedaj sta 4 in 6 in čutim, da se moje ambicije vračajo."

PREBERITE TUDI: Takole je zvezdnica utišala nesramneža, ki ji je napisal, da “se stara”

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Praviloma imamo vsi svoje barvne kombinacije, ki jih najraje nosimo.