Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Britanska vlada priznava: Cepljeni so si za vedno uničili imunski sistem

27. jan 2022 11:02
0

Oglasno sporočilo

Britanska vlada je priznala, da 'cepiva' za Covid poškodujejo imunski sistem tistih, ki so bili dvakrat cepljeni.

Po drugem cepljenju cepljeni ne bodo nikoli več mogli povrniti popolne naravne imunosti na koronaviruse in zelo verjetno tudi na druge viruse. Torej se bo prava pandemije šele začela. So neodvisni znanstveniki zato svarili, da bodo cepljeni umrli najkasneje v roku 5 let po cepljenju za Covid?

V bazi, kjer zbirajo podatke o cepivu COVID-19 Vaccine Surveillance Report, je na strani 23. navedeno: "Količina N protiteles je pri tistih, ki so se okužili po drugem prejemku, nižja." Nadalje so navedli, da je ta padec protiteles trajen.

To pomeni, da glede na to, da je sedaj, ko je mimo prvo leto testiranja 'cepiva' za covid, ki poteka na prostovoljcih (ne pozabimo, da so 'cepiva', ki to sicer niso, temveč genska terapija, še vedno v preizkusni fazi), jasno, da ne preprečujejo okužbe in prenosa virusa.

Še več, poročilo celo kaže, da so cepljeni veliko bolj podvrženi okužbi kot necepljeni. "Cepivo" namreč zmoti naravno spodobnost imunskega sistema, da ustvarja protitelesa po infekciji in to ne le proti koničnim proteinom, temveč tudi drugim delom virusa. Še zlasti kaže, da cepljeni niso več zmožni proizvajati protitelesa proti nukleokapsidnim proteinom, ovojnici virusa, ki je ključni del odziva pri necepljenih ljudeh.

O tem je spregovorila tudi dr. Stephanie Seneff; njeno razlago lahko poslušate v spodnjem videu:

Dolgoročno to pomeni, da so cepljeni veliko bolj podvrženi vsem mutacijam koničnih proteinov, celo če so bolezen že imeli in preboleli. S cepljenjem so si namreč trajno poškodovali imunski sistem.
Po drugi strani so necepljeni pridobili dolgotrajno, če ne celo trajno imunost na vse različice domnevnega virusa, ko bodo bolezen preboleli.

Zanimivi so tudi novi podatki glede odkrivanja 'okuženih': Anthony Fauci je potrdil, da PCR testi ne morejo odkriti živih virusov oz. ne hitri antigenski, ne PCR testi ne povedo, ali je nekdo (o)kužen ali ne. Kar pomeni, da so s tem zrušeni temelji, na katerih je zgrajena Covid plandemija. Brez teh testov in močne podpore podkupljenih medijev in uradne "stroke", pandemije ne bi bilo.

PREBERITE TUDI:

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Rdeča je tudi uradna barva valentinovega, zato je idealna izbira za praznovanje praznika zaljubljencev z manikiro.