Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Dr. Malone, izumitelj mRNA cepiv: opozorilo vsem staršem!

22. dec 2021 15:55
0

Oglasno sporočilo

Bolj, kot oblastniki pritiskajo s cepljenjem z nepreverjenimi 'cepivi', ki to niso, več je zgodb o hudih poškodbah po cepljenju in celo smrtih.

PREBERITE TUDI: 

Dr. Robert Wallace Malone je ameriški virolog in imunolog, ki je izumil mRNA cepiva. Opozarja, da je cepljenje s temi 'cepivi', ki so genska cepiva, zelo nevarno in da se morajo starši zavedati naslednjih treh dejstev PREDEN cepijo svoje otroke, saj je ta odločitev NEPOVRATNA:

 1. "V celice vašega otroka bo vbrizgan virusni gen. Ta gen prisili telo vašega otroka, da začne izdelovati strupene konične proteine, ki povzročijo trajne poškodbe vitalnih organov, vključno z možgani in živčnim sistemom, srcem in ožiljem. Zato je možen tudi pojav krvnih strdkov in okvare reproduktivnega sistema. In kar je najpomembnejše, lahko to 'cepivo' povzroči trajne spremembe v delovanju imunskega sistema. Kar je pri tem najbolj alarmantno, je to, da ko se te poškodbe pojavijo, so nepopravljive. Ne da se več popraviti poškodovanih možganov in odpraviti brazgotin na srcu. Ne morete popraviti okvarjenega imunskega sistema. To 'cepivo' povzroči poškodbe, ki bodo pustile nepopravljive posledice za prihajajoče generacije vaše družine.
 2. Drugo, kar morate vedeti, je to, da ta nova tehnologija ni bila ustrezno testirana. Potrebovali bi najmanj 5 let testiranja in raziskav, da bi res lahko razumeli vse rizike, povezane s to tehnologijo. Poškodbe in tveganja novih zdravil se pogosto razkrijejo šele čez mnogo let. Prosim vas, da se kot starš vprašate, če želite, da je vaš otrok testni zajček najbolj radikalnega eksperimenta v zgodovini človeštva.
 3. In še zadnja stvar: razlog, ki vam ga navajajo, zakaj bi morali cepiti svoje otroke, je laž. Vaši otroci ne predstavljajo nobene nevarnosti ne za svoje starše, ne za stare starše. V resnici je ravno obratno – njihova imunost po tem, ko prebolijo kovid, je ključna, da se zaščiti vašo družino in cel svet pred to boleznijo."

"In za konec, da povzamem: nobene koristi ni, da cepite svoje otroke ali družino zaradi majhnih tveganj, ki jih ima ta virus, s cepivom, ki prinaša velika tveganje in posledice, s katerimi boste vi kot starš in vaši otroci morali živeti do konca življenja. Koristi tega cepiva niti slučajno ne odtehtajo tveganj in moj nasvet kot starš vam toplo priporočam, da se uprete in borite za svoje otroke."

Njegov nagovor si lahko ogledate v spodnjem videu (slovenski podnapisi):

 

PREBERITE TUDI:

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Postenje je ena najbolj zdravih stvari, ki jih lahko naredimo zase.