Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ultra vjolična, barva leta 2018!

Spoznajte Ultra Violet, Pantone® barvo leta 2018!

25. jan 2018 19:24
0

Oglasno sporočilo
Dramatično provokativen in globok vijoličen odtenek Pantone ultravijolična izraža originalnost, pristnost in vizionarsko miselnost, ki nas usmerja v prihodnost.
 
 

Kaj pomeni

Kompleksna in globoka ultravijolična nakazuje na misterije kozmosa, zanimanje za vse, kar nas še čaka, ter odkritja, ki so daleč naprej od tega, kar si sploh lahko predstavljamo. Neskončno nočno nebo je simbol tega, kar je možno in še naprej navdihuje željo po raziskovanju in odkrivanju novega.
 
 
 
Enigmatični vijolični odtenki do bili od nekdaj simbol uporništva, nekonvencionalnosti in umetniške briljantnosti. Pokojne glasbene ikone, kot so bili Prince, David Bowie in Jimi Hendrix, so prinese ultravijolične odtenke v ospredje zahodne pop kulture v obliki osebnega izražanja lastne individualnosti. Polna občutkov, globina Pantone ultravijolične simbolizira eksperimentiranje, uporništvo, individualnost in spodbudo posameznikom, da ustvarijo svoj odtis v svetu v obliki premikanja mej skozi kreativnost.
 
 
 

Ultravijolična skozi zgodovino

Zgodovinsko gledano je bila ultravijolična vedno povezana z mističnim in duhovnim. To je barva, ki jo povezujejo z mindfulness tehnikami, ki dajejo globlje temelje za vse, ki iščejo pobeg pred današnjim norim svetom, čisto prepolnim vseh vrst stimulacij. Svetom, ki vosi v stres, preobremenjenost depresijo, anksioznost in izgorelost. Nežno vijolično obarvana svetloba je tako pogosto uporabljena v prostorih za sproščanje in meditacijo, saj sprošča in ustvarja višjo stopnjo povezanosti.
 
 
 

O barvi leta 2018: Pantone ultra vijolična

"Pantone barva leta je postala toliko več kot zgolj nekaj, kar je moderno. To velja tudi v svetu modnega oblikovanja in dizajna. Prav res gre za odraz tega, kar potrebujemo v današnjem svetu," je povedala Laurie Pressman, predsednica barvnega inštituta Pantone Color Institute.
 
 
 
In medtem, ko se po svetu čedalje bolj navdušujejo nad novo barvo in spoznavajo njeno sposobnost prenašanja globokih sporočil in pomenov, bi morali modni oblikovalci in blagovne znamke barvo uporabiti za vpliv in navdih. Barva leta je trenutek v času, ki daje strateško smer svetu mode in dizajna.
 

PREBERITE TUDI: Greenery, barva leta 2017!

 
0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas pred 19 h
   Všeč
  • CandyCane pred 4 dnevi
   Vau...res najboljši
  • CandyCane pred 4 dnevi
   Eden najljubših
  • Akasha 7. avg 2018 21:14
   Bogato
  • Akasha 7. avg 2018 20:46
   Nič posebnega
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ko že mislimo, da so si pa res izmislili že vse in izčrpali vse ideje, se spomnijo česa novega.