Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Acai Extreme - naravna in učinkovita pomoč pri hujšanju
Sponzoriran članek

Shujšajte s pomočjo preverjenih naravnih sestavin!

17. jun 2013 14:24
0

HealthSpark Acai Extreme formula vsebuje idealno kombinacijo sestavin, ki pomagajo pri hujšanju; acai jagode, zeleni čaj, guarano, krom in Acetil L-Karnitin.

Acai jagode

Acai jagode so eden najboljših naravnih virov antocianinov, ki so izjemno močni antioksidanti. Pospešujejo metabolične procese in tako pomagajo pri hujšanju; zaradi visoke količine antioksidantov v jagodah acai se namreč maščoba hitreje razgradi. Na ta način pridobimo veliko energije in smo manj utrujeni, hkrati pa hitrejša presnova zmanjšuje kopičenje telesne maščobe. Tako povišana raven energije kot pospešen metabolizem maščob seveda prav tako prispevata k hitrejšemu in lažjemu hujšanju.

Acai jagode pomagajo pri vzdrževanju dobrega metabolizma, proizvajanju energije, zdravemu kardiovaskularnemu sistemu in prebavi, saj vsebujejo kombinacijo zdravih (enkrat nenasičenih) maščob, fitosterole in dietne vlaknine. So bogate z esencialnimi maščobnimi kislinami omega-3, omega-6 in omega-9 , proteini (vsebujejo 19 aminokislin), vitamini  (A, C, E, B1, B2, B3) ter minerali (kalcij, magnezij, cink, kalij, železo) v sledovih, kar so vse nadvse pomembna hranila, ki lahko pomagajo pri vzdrževanju mišične mase.
Več o acai jagodah si lahko preberete v članku.

Zeleni čaj

Zeleni čaj pomaga pri zmanjševanju apetita, normalni presnovi maščob, ohranjanju normalnega metabolizma in ohranjanju ustreznih ravni holesterola. Raziskave so pokazale, da ekstrakt zelenega čaja, ki vsebuje polifenole in kofein, povzroči termogenezo in oksidacijo maščob, s čimer spodbudi metabolizem za 4 %, ne da bi pri tem povečal srčni utrip.  Zeleni čaj tako upočasnjuje nabiranje odvečne telesne maščobe, zato je še eden izmed pripomočkov v boju proti debelosti.

V raziskavi so debele miši hranili z zelo kalorično in mastno hrano, ki so ji dodali zeleni čaj oz. njegovo sestavino EGCG (Epigallocatechin-3-gallate). Ta skupina miši je odvečno telesno maščobo nabirala veliko počasneje kot kontrolna skupina, ki je imela enako prehrano, a brez dodanega zelenega čaja – miši, ki so dobivale tudi ekstrakt zelenega čaja, so odvečno telesno maščobo pridobivale kar za 45 % počasneje.
Več o shujševalnem učinku zelenega čaja si lahko preberete v novici.

Guarana

Guarana raste v južni Ameriki, še zlasti v amazonski džungli. Vsebuje gunaranin, sestavino, ki je podobna kofeinu in deluje stimulativno, ter kofein, ki pomaga pri ohranjanju zadostne ravni energije. Raziskava je pokazala, da ima pozitiven vpliv na kognitivne sposobnosti in izboljša fizično vzdržljivost. Guarana ima tako ima pozitiven vpliv na spomin, budnost in vzdržljivost. Ostale laboratorijske študije so pokazale antioksidativne učinke guarane ter vpliv na znižanje števila maščobnih celic, če so  guarana kombinirali s konjugirano linolno kislino.

Krom

Kromov pikolinat vpliva na zmanjšanje želje po uživanju ogljikovih hidratov in zmanjšuje apetit. Skupaj z inzulinom vpliva na regulacijo metabolizma in ravnovesje glukoze v telesu. Zato je izjemnega pomena za ohranjanje zdrave telesne teže oz. za hujšanje, pozitiven vpliv pa ima tudi na imunski sistem.

Acetil L-karnitin

Acetil L-karnitin vpliva na metabolizem hrane v energijo in tako pomaga pri hujšanju. Pridobljen je iz aminokislin lizin in metionin, največ pa ga je v tkivih, ki uporabljajo maščobne kisline za svoje gorivo, npr. mišice skeleta in okostja. Acetil-L-Carnitine ima tudi 'anti-aging' delovanje, učinek na regeneracijo, pozitiven vpliv na naše rezultate pri športni aktivnosti in pomaga pri izgubi odvečne telesne maščobe.

Če imate težave še posebej z nabiranjem maščob okoli pasu, vam priporočamo, da izdelek kombinirate s HealthSpark Konjugirano linolno kislino.

Healthspark Acai Extreme lahko kupite ekskluzivno v spletni trgovini Vitalia.si.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Postenje je ena najbolj zdravih stvari, ki jih lahko naredimo zase.