Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Canes-Nail: Dva koraka do zdravih nohtov

Glivice ne izginejo same od sebe

12. avg 2013 9:58
0

... in oblika nohta in lahko sčasoma pripelje do uničenja celotnega nohta. V lekarnah je odslej tudi učinkovita terapija s kompletom Canes-Nail, ki neboleče in temeljito odstrani lažjo ali srednje težko glivično okužbo nohta.

Ker se pri glivični okužbi okužita tako noht kot koža pod njim, je treba zdraviti oba, z odstranjevanjem okužene roževinaste plasti nohta pa napravimo prostor za zdravljenje glivic na koži. Mazilo Canes-Nail selektivno mehča okužene dele nohta, pri čemer ne poškoduje zdravih delov nohta. Okuženega nohta se s strgalom znebimo na neboleč način v dveh do treh tednih, na okuženi koži pa nadaljujemo zdravljenje s protiglivično kremo, kot je Canespor, še štiri tedne.


Canes-Nail

Naj bo boj proti glivicam temeljit

Okužba je pogostejša pri ljudeh, ki se ukvarjajo s športom, zlasti pri tekačih, nogometaših in plavalcih, in pri osebah, ki veliko nosijo nezračno obutev oz. superge; sicer pa lahko glivično okužbo stopal izkusi prav vsak. Ko se bosi zadržujemo na bazenih, v skupnih garderobah, tuših ali hotelskih sobah, lahko do glivične okužbe stopal pride hitreje.

Glivice ne izginejo same od sebe

Ker se naše zdravje odraža tudi na koži, je zdravljenje glivičnih okužb nujno, saj okužba sama ne izzveni, ampak se slabša. Z uporabo protiglivične kreme pomirimo tudi srbeča stopala (zlasti med prsti), pekočo bolečino in vnetje, neprijeten vonj …

Okužba nohtov se pogosto začne s spremembami barve nohtov na nogah in rokah, in je videti nenevarna. Veliko obolelih zato na začetku misli, da je do obarvanja nohtov prišlo zaradi manjših poškodb, zaradi pretesnih čevljev ali zaradi ostankov neustreznega laka za nohte. Okužen noht moramo čim prej pričeti zdraviti, saj se z odlašanjem povečuje nevarnost, da bo glivična okužba sčasoma okužila celoten noht.

Pri zdravljenju glivičnih okužb stopala in nohtov redno uporabljamo izdelke za temeljito odstranitev glivic, ker se sicer okužbe lahko ponavljajo. Vsakodnevno zdravljenje glivične okužbe stopala traja od 2 do 4 tednov, zdravljenje glivične okužbe nohtov pa okoli 6 tednov (odvisno od izdelka).

Več o načinu zdravljenja, prepoznavanju in preprečevanju glivičnih okužb nohta na www.canesnail.si.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Žajbelj in menopavza: je to popolna zeliščna pomoč za vročinske oblive?