Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Moxi

  • Moxi je napisal/a na forum v temo Opaznost v družbi in privlačnost nasprotnemu spolu.

   23. mar 2013 15:15

    Orion - pri meni je ravno nasprotno, ljudje me opazijo, si me zapomnijo žal si jaz ne zapomnim ljudi Unhappy ), sploh če je npr. velika družba se z puncami, ki so mi všeč, hitro spoprijateljim, počvekam, ko pa pride do fantov pa nič. Sploh ne da bi začeli pogovor z mano, če se jaz trudim in hočem navezat stik, se konča, ko jaz neham spraševati. 

   Kot da oddajam eno 'bitch' energijo, čeprav res nisem takšna. In nisem obupana, ker nimam fanta, ne dajem videz obupane ženske, samo zanima me vzrok.  

   37
  • Moxi je napisal/a na forum v temo Opaznost v družbi in privlačnost nasprotnemu spolu.

   23. mar 2013 9:37

   Tisto o življenju in ljubezni do samega sebe razumem, vendar se mi ne zdi, da bi to il pri meni glavni vzrok. Življenje imam rada, še bolj dolgočasne punce in punce brez lastne osebnosti imajo fante in koga, ki se zanima za njih. 

   Bolj je to, da delujem nedostopna in vzvišena, kar pa nisem, sem le sramežljiva in tiha pri pogovoru z neznanimi osebami. 

   37
 • Moxi je spremenil profilno sliko.
  >
  • Za objavo kometarjev moraš biti prijavljen/a.
  0
  • Moxi je napisal/a na forum v temo Opaznost v družbi in privlačnost nasprotnemu spolu.

   10. mar 2013 21:31

   Saj se pogovarjam z vsemi, nisem ravno profi v flirtanju, ampak tudi v šoli/v družbi se normalno pogovarjam z vsemi. In  tukaj ne govorim o 'lepoticah', ampak o simpatičnih puncah, ki imajo tudi vredu obnašanje in niso afnaste kure. 

   37
  • Moxi je napisal/a na forum v temo Opaznost v družbi in privlačnost nasprotnemu spolu.

   10. mar 2013 20:57

   Bom opisala kar na svojem primeru, ker ne vem kako naj drugače razložim. In to nikakor ne mislim samovšečno, samo zanima me vaše mnenje, ker smo se ravno o tej temi pogovarjale s prijateljicami in nismo našle razloga. 

   Sem socialna, na začetku sramežljiva, ampak v družbi kar zgovorna, nasmejana, hodim na zabave, faks... vendar se noben (!) fant ne zanima zame. Nikoli! Niti v srednji šoli, sosošolec, sošolec, nobenih smsov, pogovorov na FB, lajkanja slik na fb, itd... nikoli!

   Velikokrat slišim kako sem simpatična, lepa, ampak vse od oseb ženskega spola ali od neznanih ljudi, ko delam kot promotorka, sodelavk od staršev, itd. Kot da bi odbijala fante, ki so enako stari kot jaz. Ko smo se to pogovarjale s prijateljicami, so rekle, da ne vedo zakaj so nekatere druge punce tako oboževane s strani fantov, če so nekatere druge veliko lepše in ostajajo neopažene.

   Oblačim se moderno, športam, sicer nimam popolne postave, vendar ni ravno katastrofa - pač povprečna postava, ne pretiravam pri make-upu, itd. In to ne samo v okolici, kjer živim, tudi ko grem na potovanje za dlje časa in spoznam nove ljudi, ostanem neopažena. Nekaj fantov me je tudi zavrnilo, ko sem poskušala vzpostaviti pogovor. 

    

   37
 • Moxi se je registriral.

  10. mar 2013 20:28
  • Za objavo kometarjev moraš biti prijavljen/a.
  0
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
 • numi 24. mar 2020 17:53
  top
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Le kaj je prijetnejšega in lažjega za nositi v poletni vročini kot lahke poletne obleke?