Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Opaznost v družbi in privlačnost nasprotnemu spolu

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Moxi
Starost: 32Pridružen: 10. mar 2013Prispevkov: 4Kraj: LJStatus:Offline
Objavljeno: 10. mar 2013 20:57
Povezava do prispevka

Bom opisala kar na svojem primeru, ker ne vem kako naj drugače razložim. In to nikakor ne mislim samovšečno, samo zanima me vaše mnenje, ker smo se ravno o tej temi pogovarjale s prijateljicami in nismo našle razloga. 

Sem socialna, na začetku sramežljiva, ampak v družbi kar zgovorna, nasmejana, hodim na zabave, faks... vendar se noben (!) fant ne zanima zame. Nikoli! Niti v srednji šoli, sosošolec, sošolec, nobenih smsov, pogovorov na FB, lajkanja slik na fb, itd... nikoli!

Velikokrat slišim kako sem simpatična, lepa, ampak vse od oseb ženskega spola ali od neznanih ljudi, ko delam kot promotorka, sodelavk od staršev, itd. Kot da bi odbijala fante, ki so enako stari kot jaz. Ko smo se to pogovarjale s prijateljicami, so rekle, da ne vedo zakaj so nekatere druge punce tako oboževane s strani fantov, če so nekatere druge veliko lepše in ostajajo neopažene.

Oblačim se moderno, športam, sicer nimam popolne postave, vendar ni ravno katastrofa - pač povprečna postava, ne pretiravam pri make-upu, itd. In to ne samo v okolici, kjer živim, tudi ko grem na potovanje za dlje časa in spoznam nove ljudi, ostanem neopažena. Nekaj fantov me je tudi zavrnilo, ko sem poskušala vzpostaviti pogovor. 

 

0
Nazaj na vrh
Akasha
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 7649Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. mar 2013 21:24
Povezava do prispevka

Gola lepota ne pomeni nujno privlačnosti, zato se ne čudim, da nekatere "lepotice" niso opažene. smiley

Poleg tega pa - kdo pravi, da mora vedno fant začeti pogovor, začni ga kdaj sama, saj nihče ne grize..... smiley

Da nas kdo kdaj zavrne, ni nobena katastrofa, ampak normalno. To se dogaja vsem.

THE SPIRIT OF FIRE !!!
0
Nazaj na vrh
Moxi
Starost: 32Pridružen: 10. mar 2013Prispevkov: 4Kraj: LJStatus:Offline
Objavljeno: 10. mar 2013 21:31
Povezava do prispevka

Saj se pogovarjam z vsemi, nisem ravno profi v flirtanju, ampak tudi v šoli/v družbi se normalno pogovarjam z vsemi. In  tukaj ne govorim o 'lepoticah', ampak o simpatičnih puncah, ki imajo tudi vredu obnašanje in niso afnaste kure. 

0
Nazaj na vrh
meme
Starost: n/aPridružen: 24. avg 2011Prispevkov: 1393Kraj: /Status:Offline
Objavljeno: 10. mar 2013 22:00
Povezava do prispevka

Pri vsem skupaj moraš imeti kar nekaj sreče ali pa zelo dobro vnaprej oceniti karakter nekega človeka in  njegovo trenutno počutje/nastrojenost. Nekateri fantje radi sami naredijo prvi korak, nekateri se tega ne upajo (vsaj dokler ni kakšnega alkohola v igri). Poleg tega vedno obstaja možnost, da je tisti, ki te zanima že zaseden, trenutno ne išče punce, ima že ogledano kakšno drugo in je osredotočen nanjo...

Meni se še ni zgodilo (je pa tudi res, da nikamor tako ne hodim na kakšne kave ipd), da bi kar nekdo prišel do mene in mi kaj rekel. To se mi zgodi (oz je dogajalo) predvsem na žurkah, družba in občutek varnosti, malo alkohola, vsi bolj sproščeni in potem hitro vidiš, kdo bi koga smiley.

Predvsem pa ne se pretirano obremenjevat s tem, ker lahko izpadeš 'obupana' in potem bodo kar sami stran bežali, ne glede na to kako izgledaš. Poleg tega pa, če družba 5ih žensk strmi v enega tipa in čaka, katero bo ogovoril (če bi bila situacija obratna bi bilo meni zelo neprijetno), mora tip res imet jajca in pristopit zraven. 

To, da te kateri kdaj zavrne za pogovor ali kaj več: been there. Eni so pač čudaki, jaz se s tem tolažim smiley. Ne smeš dovolit, da te take stvari demotivirajo in potem nehaš poizkušat. Je pa tudi meni to grozno.


Me je pa vse skupaj spomnilo na tole fotko smiley (bolj za šalo seveda)

 

vir: 9gag.com

0
Nazaj na vrh
_barby_
Starost: 38Pridružen: 12. avg 2004Prispevkov: 479Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 17. mar 2013 17:23
Povezava do prispevka

To, kar si opisala zanima tudi mene. Razumem, okusi so različni, vendar poznam nekaj ljudi, ki sicer niso "neprivlačni" vendar nikoli ne vzbudijo zanimanja pri drugih. smiley

Wake up in the morning felling like pdiddy, grab my glasses im out the door im gonna hit this city...

Blue eyeshadow should be illegal.
0
Nazaj na vrh
SolatniBar
Starost: 32Pridružen: 21. jun 2012Prispevkov: 156Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. mar 2013 18:15
Povezava do prispevka

Jaz bi lahko zase rekla podobno dve leti nazaj in sem bila na koncu že prepričana, da sem neke vrste notredamski zvonar in redno preverjala, če mi slučajno že raste grba. Samozavest na nuli in fantaziranje o življenu z mačkami skratka. smiley 

No, na koncu se je izkazalo, da sploh nisem bila tako zelo neopazna, ampak bolj to, da sama nisem opazovala sveta okrog sebe, ker sem bila preveč osredotočena samo na nekoga, ki niti ni bil tako krasna opcija. No, k sreči sem nato OPAZILA svojega sedanjega fanta, ki se je kar lep čas trudil okrog mene (seveda nisem dojela). In krog je bil sklenjen. smiley
No, zdaj, ko je moja samozavest tam kjer mora biti, razmišljam, da je skrajno neumno samo sedeti in čakati, da boš nekomu všeč. Ali pa vztrajati pri nekomu, ki mu nikdar ne boš. Nič ni narobe, če ti začneš pogovor in ni konec sveta, če te nekdo zavrne. Ampak poskusiti pa moraš, sicer to, da te nekdo ne opazi, v veliki meri lahko pripišeš samo sama sebi. smiley

Life is too important to be taken seriously.-Oscar Wilde
0
Nazaj na vrh
Manaya
Starost: 42Pridružen: 28. okt 2012Prispevkov: 42Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. mar 2013 21:40
Povezava do prispevka

Nisem več rosno mlada, zato ti lahko povem iz izkušenj.

Ko ti bo resnično enkrat vseeno (tudi v podzavesti) in boš začela živeti življenje zaradi življenja samega, boš tudi začela izžarevati tisto privlačnostno energijo, ki bo v tvojo bližino vabila množico fantov.  Ne koncentriraj se več na misli 'zakaj nisem fantom všeč', ampak začni uživat v stvareh, ki jih imaš rada in pusti življenju, da preprosto 'je' .
 

p.s. čez cca. 10 let boš lahko le rekla....ah ta zblojena 20ta leta Wink

 


 

0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2013 7:49
Povezava do prispevka

Velikokrat je tudi tako, da se lušnih in pametnih punc fantje bojijo, pa se ti zato zdi, da se nobeden ne zanima zate, ker se bojijo pristopiti.

Delaj na svoji samozavesti in da boš zadovoljna v življenju, vse ostalo bo samo prišlo.

"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
flowerlady
Starost: 40Pridružen: 29. feb 2012Prispevkov: 51Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. mar 2013 8:22
Povezava do prispevka

Nevem točno koliko si dostopna pa to, pa mogoče nekateri ljudje pri lepoticah "zatrokirajo", si mislijo ta je predobra za mene ali pa ta je sigurno zasedena.

Poleg tega pa je tudi res, da če si obupno želiš fanta, se mogoče to čuti, viid navzven, to nekako oddajaš. Sprosti se, uživaj, naredi tudi ti kdaj prvi korak in sigurno bo kaj. Že "zlajnano" ampak resnično, ko boš najmanj pričakovala se bo zgodilo, do takrat pa se sprosti, uživaj, uživaj in še enkrat uživaj, ter se ne obremenjuj.

 

Believe in yourself
0
Nazaj na vrh
Cheeks
Starost: 36Pridružen: 22. feb 2010Prispevkov: 935Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. mar 2013 10:05
Povezava do prispevka

...

Nazadnje urejal/a Cheeks 19. sep 2019 16:43; skupaj popravljeno 3 krat
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 42Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. mar 2013 10:19
Povezava do prispevka
Cheeks je napisal/a

Meni je nekdo (če nista bila celo dva) dejansko rekel, da se me boji. Tako da imam zdaj občutek, da delujem totalno nedostopno. smiley

Zanimivo, tudi meni so novi sodelavci  po  enem letu, ko smo se res spoprijateljili povedali, da so se me bali, da sem zgledala stroga in da sem izgledala res nedostopna. Zdaj so me spoznali, pravijo da nisem niti blizu  temu :). Res je, da imam jaz v službi res profesionalen odnos, pristop. Zame je še vedno služba služba in družba družba. Očitno pa sem tudi jaz potrebovala čas, da sem se res sprostila.

in še podpis pod  manayo smiley

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
KrvavaMeri
Starost: 36Pridružen: 5. nov 2007Prispevkov: 7853Kraj: Zagorje ob SaviStatus:Offline
Objavljeno: 23. mar 2013 8:32
Povezava do prispevka

Jaz sem nihala od "bojijo se me, nedostopna sem" do "nikomur nisem zanimiva, nekaj je narobe z mano", zato popolnoma razumem vse napisano. Še najbolj pa razumem, kar je napisala Manaya.

Ko začneš resnično ljubiti sebe in življenje, začneš tudi privlačiti ljudi. Jaz sem se v zadnjem mesecu začela sprejemati in lahko rečem, da nikoli nisem imela toliko pristne in pozitivne moške pozornosti. Prepričana sem, da ni nobeno naključje. smiley

mejkap - blog o ličenju
0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 122Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. mar 2013 9:06
Povezava do prispevka

Krvava Meri, hitro pogledat temo o BB kremah, prosim. smiley smiley

0
Nazaj na vrh
Moxi
Starost: 32Pridružen: 10. mar 2013Prispevkov: 4Kraj: LJStatus:Offline
Objavljeno: 23. mar 2013 9:37
Povezava do prispevka

Tisto o življenju in ljubezni do samega sebe razumem, vendar se mi ne zdi, da bi to il pri meni glavni vzrok. Življenje imam rada, še bolj dolgočasne punce in punce brez lastne osebnosti imajo fante in koga, ki se zanima za njih. 

Bolj je to, da delujem nedostopna in vzvišena, kar pa nisem, sem le sramežljiva in tiha pri pogovoru z neznanimi osebami. 

0
Nazaj na vrh
meme
Starost: n/aPridružen: 24. avg 2011Prispevkov: 1393Kraj: /Status:Offline
Objavljeno: 23. mar 2013 10:09
Povezava do prispevka

Sem se malo pogovarjala s svojimi prijatelji, pa so mi nekak takole obrazložil:

Eden je rekel, da je imel večkrat možnost bit z eno punco, da če zdaj pogleda, se je zeeelooo obešala po njem in dajala namige, a on takrat tega ni opazil, ker enostavno ni razmišljal o tem, da bi tisti trenutek bil s punco (zveza ali samo enkrat) in ga nič v tej smeri ni zanimalo. 
Jaz izhajam tu tudi malo iz sebe, pa so mi tudi fantje to pritrdili, da je nekako ''preveč'' direktno, če nekdo kar pride do tebe in ti tako dobesedno pove, da si mu všeč in če bi šla kdaj ven itd. Da je to preveč direkten pristop in si potem kar pod pritiskom, stisnjen v kot. Razen mogoče na kaki žurki, alkohol itd, kjer se pač ne pogovarjaš preveč.
Da je bolj primerno, če npr. pristopiš do koga s kakšnim bolj 'butastim' vprašanjem in potem nekako pogledaš/z nasmehom daš vedet, da te zanima.

Mi je bilo na primer pri mojem zdajšnjem fantu ''hecno'', ker pred mano ni bil z nobeno punco v zvezi, pa vem, da je imel 2 priložnosti dobesedno na pladnju. Pa sem ga mal spraševala zakaj itd, pa je rekel, da dejansko ni blo 'filinga'. Je bil z obema sicer na 'zmenku', veliko pogovarjanja itd, a na koncu niti do lupčkanja ni prišlo, ker je rekel, da neke 'one-night' stvari ga niso zanimale, za zvezo se mu pa nista zdele 'ta prave'.

Itak je pa tako, lahko narediš vse zelo 'filmsko', flirtaš, si zabavna, spogledljiva, pa tip enostavno pač ni zainteresiran. Če človeka ne poznaš že od prej, ne moreš vedet kaj se njemu tisti trenutek v življenju dogaja in mogoče sploh nima časa razmišljat o punci in takih stvareh.
Ali pa te mogoče privlači napačen type tipov, taki ki so namenoma nedostopni, vejo da so ''hudi'' in potem to izkoriščajo za to, da si dvigajo svoj ego... Razlogov je lahko res veliko in ni nujno, da je problem v tebi. Mogoče si samo obkrožena z napačnimi ljudmi.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Opaznost v družbi in privlačnost nasprotnemu spolu
Stran 1 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo