Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 razlogov, zakaj se ni dobro zafrkavati s tehnicami

23. sep 2019 10:14
0

Oglasno sporočilo

Tehtnice so horoskopski znak, ki zelo teži k miru in so na splošno prijazni ljudje z izjemnim občutkom za pravičnost. A če se bodo počutile ogrožene, se bodo brezkompromisno postavile zase in za tiste, ki jih imajo rade. Zato je dobro biti previden in premišljen pri ravnanju z njimi ter se zavedati spodnjih 5 lastnosti in lahko boste njihov najboljši prijatelj. In kar je pri tem najboljše: bolj predanega in zvestega prijatelja bi si težko želeli. Splača se potruditi!

1. So logične, premišljene in potrpežljive

Za razliko od ostalih, bolj impulzivnih znakov, tehtnice niso nepremišljene in ne reagirajo v afektu, temveč imajo sposobnost da so logične, premišljene in potrpežljive. To pomeni, da nikakor niso ljudje, ki bi jih želeli imeti za nasprotnika.  Namesto reagiranja na podlagi čustev bodo dobro premislile o svojem naslednjem koraku ter svoje odločitve in poteze vedo izpeljale tako, da bo najboljše za njih.

2. VEDNO vedo (veliko) več, kot vam razkrijejo

Nikar si ne domišljajte, da veste, kaj tehtnica ve in česa ne. Vedno vedo več, kot so pripravljene razkriti drugim. Ljudje jih pogosto podcenjujejo, a tehtnica bo to le uporabila v svojo korist.

PREBERITE TUDI: Kakšna je ženska, rojena v znamenju tehtnice?
 

3. Neumnosti in laži ('bulls*it') zaznajo na daleč

Vedno, vedno, VEDNO bodite iskreni s tehtnico, ker vedo, kdaj se lažete ali prikrivate. Tehtnice so ljudje, ki imajo raje grdo resnico kot lepe laži, zato jim nikar ne skušajte prizanašati z olepševanjem dejstev. Poleg tega vas bodo, če boste iskreni, bolj spoštovale.

4. So zveste do konca (in naprej)

Tehtnice so zelo zveste in izjemno zaščitniške do vseh, ki jih imajo rade in so jim blizu. Tehtnice jemljejo zvestobo zelo resno in če jih boste skušali izigrati in prevarati, bodo posledice. Na tiste ki jih imajo rade, pazijo kot na punčico svojega očesa in če jim boste skušali škodovati, se vam ne obeta nič dobrega.

5. Če jih boste prizade(va)li ali izkoriščali, bodo preprosto odšle

Tehtnice so izjemno ponosna bitja, ki imajo visoko samospoštovanje. Če jih boste izkoriščali ali prizade(va)li (čustveno ali fizično), bodo preprosto odšle. So močne osebe, ki ne pristajajo na vlogo žrtve, zato jih boste izgubili, če ne boste ravnali z njimi, kot si zaslužijo.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu tehtnica?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Le kaj je prijetnejšega in lažjega za nositi v poletni vročini kot lahke poletne obleke?