Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kakšna je ženska, rojena v znamenju tehtnice?

22. sep 2017 13:00
0

Oglasno sporočilo
... in tehtajo. Tehtnica je zračno znamenje, ki ji vlada planet Venera. Tehtnice, kot že ime pove, v vsem iščejo uravnoteženost in harmonijo. 
 

PREBERITE TUDI: Ženska, rojena v nebesnem znamenju device, je pravi zalogaj

 
 
Neodločnost je beseda, ki jih opisuje in marsikdaj jih ta lastnost tudi omejuje. Rade imajo poštenost, predanost in enakost, ne marajo pa konfliktov. Tehtnice ne marajo samote, zelo rade so v družbi drugih ljudi. Pravijo, da je ravno zato, ker ne mara biti sama, tehtnica najbolj popolna, kadar je zaljubljena.
 
Tehtnice so očarljive in spogledljive, a pogosto čustveno odvisne od partnerja. Tehtnica je sicer lahko zelo očarljiv človek, ki premore veliko nežnosti, ljubezni in sladkih besed, a ko jih enkrat bolje spoznate, ugotovite, da so lahko tudi zelo prepirljive ali trmaste. Čeprav zelo rade tehtajo, pravzaprav same skoraj nikoli niso zares uravnotežene, ko pa jim to uspe, so neverjetne. Ker imajo oko za lepoto, so jim všeč usklajene barve, zvoki in simetrija. Zato so lahko tudi umetniško nadarjene.
 
Tehtnice ljubijo lepoto. So nežne, natančne in zelo prilagodljive. Cenijo partnerstvo, ljubezen in prijateljstvo. V zvezi so same zelo zveste, zato enako pričakujejo od svojega partnerja. Tipična tehtnica je elegantna in prefinjena, zato jo je težko osvojiti. Tehtnice čustijo močno potrebo po popolnosti in so pravi talent za razporejanje svojega časa in 'multitaskinga'. Pravo darilo za tehtnico je nekaj lepega, na oko prijetnega in prefinjenega. Ne pozabite, tehtnice imajo izjemen čut za lepoto!
 

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

 
0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Čas je, da damo hlačam – sploh kavbojkam – malo premora. In praznični december je idealna priložnost!