Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu tehtnica?

12. feb 2018 11:12
0

Oglasno sporočilo

... bodo kompromisov. Tehtnica je zračno znamenje, ki se dobro ujame z vodnarji, dvojčki, ovni in nekaterimi drugimi tehtnicami. Slabo se ujamejo z raki, kozorogi, nekaterimi devicami in nekaterimi tehtnicami.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu devica?

Prednosti

Tehtnica je simbol partnerstva. Tehtnice so povezane s sodelovanjem in timskim delom, so mojstri na področju pogajanj in kompromisov, in lahko svojega partnerja veliko poučijo o tem, kako vzpostaviti poštenost v razmerju. So zelo radodarni.

Slabosti

Tehtnica zaradi varnosti in previdnosti včasih ohranjajo svoja čustva skrita. Ko tako zakrijejo čustva in občutke, se njihov partner lahko znajde v nevarnosti skritih in nepovedanih zamer. Tehtnice se učijo, da se postavijo zase in spregovorijo o svojih čustvih, da bodo lahko uživale v  bolj izpolnjenih odnosih.

Hodite s tehtnico?

Na zmenkih bodite vljudni, izgledajte elegantno in načrtujte nekaj družabnega. Pojdite nekam, kjer je estetsko prijetno okolje in ne varčujte s komplimenti. Ne poskušajte flirtati, ko je na vidiku prepir. Ni potrebno, da se strinjate z vsem, kar vam pravijo, vendar se boste morda kdaj morali vljudno strinjati s tem, da se v vsem pač ne strinjate in nato nadaljujte na bolj prijetne teme, kot so umetnost, glasba, potovanja in vse, kar je lepo. Če se bo razmerje nadaljevalo, pa boste lahko vadili umetnost pogajanj. 

PREBERITE TUDI: Kakšna je ženska, rojena v znamenju tehtnice?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo