Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Potem, ko je znanstvenik v "cepivih" za Covid odkril grafen hidroksid in da ta ubija, so ga umorili

21. jan 2022 13:28
0

Oglasno sporočilo

Dr. Noack je odkril, da "cepiva" za Covid vsebujejo grafen hidroksid in kaj to naredi v človeškem telesu ter to javno razkril; kmalu zatem so ga umorili.

Dr. Andreas Noack je eden največjih strokovnjakov za grafen na svetu. Med drugim je preučil odkritja profesorja Pabla Campra z univerze Almeira. Dr. Campra je uporabil mikroramansko spektroskopijo, da bi analiziral vsebino "cepiva" za covid Pfizer-BioNTech. Dr. Noack je ugotovitve Dr. Campra in ugotovil, da "cepivo" Pfizer-BioNTech vsebuje grafen hidroksid.

Dr. Noack je tako potrdil ugotovitve dr. Roberta Younga, M.Sc., D.Sc., Ph.D., ki je za svoje raziskovanje uporabil fazno-kontrastno mikroskopijo, transmisijsko in skenirno elektronsko mikroskopijo ter energijsko disperzivno rentgensko spektroskopijo, da je analiziral "cepiva" za covid Pfizer–BioNTech mRNA, Moderna-Lonza mRNA-1273, Oxford Astrazeneca in Janssen.

Ugotovitve dr. Younga so bile sledeče: pripravki Pfizer, Moderna, Astrazeneca in Janssen NISO "cepiva", temveč kompleksni agregati nanodelcev grafenskega oksida različnih nano elementov, vezanih na gensko spremenjene nukleinske kisline mRNA iz živalskih ali vero celic in splavljenih celic človeških zarodkov.

Dr. Noack je pojasnil, da je grafen hidroksid v covid "cepivih" v nanodelcih, ki so dolgi 50 nm in široki 0,1 nm. Dr. Noack je nadalje razložil, da so nanodelci grafen hidroksida pravzaprav kot mikro britvice, ki dobesedno režejo in kosajo ožilje, ko s krvjo potujejo po telesu. Grafen hidroksid tudi ni biorazgradljiv, zato ostane v telesu in neprestano kroži s krvjo.

Dr. Noack je nadalje razložil, da so srce in možgani najbolj ogroženi oz. podvrženi poškodbam z grafen hidroksidom in to naj bi bil tudi razlog, da mladi športniki padajo kot domine zaradi srčnih infarktov. Njihova kri namreč zaradi treningov intenzivno kroži po telesu, kjer povzroča nevidne poškodbe, dokler se ne zgrudijo po tleh mrtvi.

Zdravniki, ki izvajajo obdukcije na žrtvah teh "cepiv", ne bodo našli grafen hidroksida, ker iščejo biološke vzroke smrti, pravi dr. Noack – grafen hidroksid pa ni biološka snov in zato v njihovih testih ni viden. Spodaj si lahko ogledate video dr. Noacka z dne 23. november 2021:

Le 4 dni kasneje, 27. novembra 2021, pa je njegova partnerka sporočila, da je bil dr. Noack kmalu po objavi svojega videa, ki je takoj zaokrožil po spletu, napaden in umorjen. Vse kaže, da je bil umor posledica njegovega razkritja o grafen hidroksidu v covid 'cepivih' Pfizer-BioNTech in odločili so se ga utišati, saj so hoteli preprečiti, da bi strokovnjak za grafen, kakršen e bil dr. Noack, nadalje razkrival vse strašljive učinke te snovi.

Spodaj si lahko ogledate njen video, v katerem je povedala, da so ga umorili:

Že pred tem pa je nemška policija aretirala dr. Noacka, da bi mu preprečila seznanjanje javnosti z dejanskim učinkovanjem oz. namenom covid 'cepiv'. Tudi njegova aretacija je posneta na videu, saj je imel ravno zoom konferenco, v kateri je predstavljal nekatera svoja odkritja o grafen hidroksidu – to je bilo 19. novembra 2020:

Koliko znanstvenikov, ki širijo resnico, bo moralo še umreti, preden zavedena masa spregleda?

 

PREBERITE TUDI:

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 6 dnevi
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vintage obleke so v zadnjih letih vse bolj priljubljena izbira na rdeči preprogi – od Oskarjev do Met Gala in vseh vmes.