Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Žirijo 31. SOF bo vodil dvakratni kreativni direktor leta, Luka Bajs

26. maj 2022 8:10
0

Oglasno sporočilo

Osrednji tekmi 31. SOF-a bo predsedoval dvakratni kreativni direktor leta Luka Bajs, ki kot izvršni kreativni direktor na agenciji SHIFT skrbi za razvoj kreativne ekipe in ključnih naročnikov. V desetih letih dela v oglaševanju je pridobil bogate izkušnje pri ustvarjanju komunikacijskih rešitev na mednarodni, regionalni in lokalni ravni ter pri tem do sedaj je osvojil nagrade na festivalih Golden Drum, ADCE, Digital Communication Awards, Balcannes, SOF, SoMo Borac, Outstanding, Gold Quill, Effie, Brumen, Magdalena, Sempl, Diggit, Sporto itd. Leta 2014 je skupaj z Dragom Mlakarjem osvojil zlato na tekmovanju mladih kreativcev na festivalu Eurobest, v letih 2019 in 2020 pa je bil razglašen za kreativnega direktorja leta v Sloveniji.

V žiriji se Luki pridružuje osem izkušenih kreativnih in umetniških direktorjev ter snovalcev: Tomaž Apohal, kreativni direktor, Yootree, Miha Bevc, kreativni direktor in partner, Herman & partnerji, Blaž Kocjančič, kreativni direktor, Internavti, Aleš Kočevar, kreativni direktor, Saatchi & Saatchi Adriatic, Medeja Kraševec, kreativna direktorica, Luna TBWA, Robert Križmančič, umetniški direktor, Futura, Ana Šušteršič, kreativna direktorica, Agencija 101 in Peter Zabret, starejši snovalec, Pristop.

Primarno žirijo bodo okrepili pridruženi člani, izbrani strokovnjaki s svojega področja, v prenovljeni tekmi pa bodo v obliki Tekmovalne akademije SOF svoj glas dobili tudi člani Slovenske oglaševalske zbornice. Svet tekmovalnega programa bo predstavil spremembe, s katerimi želi prijaviteljem ponuditi pregleden sistem sekcij, skupin in kategorij, ki bo relevanten glede na spremembe in trende v industriji.

PREBERITE TUDI: 31. SOF kot prvi v zgodovini nosi naziv Prireditev z manj odpadki

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Od zdravja srca do zdravja kosti in lepe, napete, mladostne kože – morski kolagen ima izjemne pozitivne vplive na naše zdravje in videz.