Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Z novo Philips Lumeo Prestige še hitreje do dolgotrajno gladke kože!
Sponzoriran članek

21. apr 2017 8:22
0

Pravzaprav še marsikaj. Npr. da odstranjevanje ni boleče (puljenje z voski in depilatorji – auč!). Pa da naslednji dan ni strnišča (gladka koža le za nekaj ur? Blah.) Da ne pride do bolečega in neestetskega vraščanja dlak, ki lahko pusti celo posledice v obliki brazgotin (hvala lepa, potem pa že raje dlake). In nenazadnje, da je odstranjevanje kar se da hitro, priročno, učinkovito in dolgotrajno, koža pa mehka, nežna in nerazdražena.
 
 

Neuresničljive sanje? Nikakor!

 
Vse to in še več nam nudi najnovejši – in, roko na srce, tudi najlepši – model Lumee. Nova Philips Lumea Prestige je povsem nov model aparata za odstranjevanje dlak, ki je prva naprava IPL z nastavki, posebej prilagojenimi za različne dele telesa. Odslej lahko najučinkovitejšo rešitev IPL uporabljamo brezžično ali žično, senzor SmartSkin pa vsakokrat in za vsak del telesa izmeri najboljšo nastavitev za naš tip kože glede na trenuten ten in porjavelost.
 

Drage dame, končno se lahko poslovimo od dlačic in uživamo s svilnato gladko kožo – če bomo le redno, na približno 6 do 8 tednov, izvajale 15-minutni tretma popolnoma brez bolečin.

 

Katere so prednosti najnovejšega modela Philips Lumea Prestige?

Senzor SmartSkin za popolno nastavitev

Philips Lumea Prestige je učinkovita na širokem spektru tipov in barv kože in nam pomaga oceniti, katera nastavitev moči je prava za nas. Ima pet nastavitev jakosti bliskov, najboljšo nastavitev za našo kožo pa zdaj lahko preprosto izmerimo s senzorjem SmartSkin! Do najučinkovitejše uporabe z najprimernejšo nastavitvijo nas tako loči le pritisk na gumb in morebitnega strahu, da smo narobe ocenile svoj tip kože in dlak, ni več. Tako je odveč tudi skrb, da nastavitev morda ni več prava, ker smo poleti dobile nekaj tena ali pozimi ponovno postale bolj svetlopolte.
 

Možnost uporabe s kablom ali brez njega

Za popolno udobje in priročnejšo uporabo je najnovejšo Philips Lumeo Prestige mogoče uporabljati s kablom ali brez njega. Brezžični tretma omogoča popolno svobodo gibanja, uporabno predvsem pri manjših ali težje dostopnih predelih telesa, uporaba kabla pa je priročnejša za večje predele. Žična uporaba sicer omogoča hitrejši tretma brez prekinitev, saj poveča frekvenco svetlobnega bliska in je zato postopek hitrejši za kar 1,75-krat. Tako obe celi nogi, predel pazduh in bikinija ter morebitne obrazne dlačice postrojimo že v vsega 15 minutah!
 

PREBERITE TUDI: Moja prva uporaba IPL-odstranjevalca dlačic Philips Lumea

 

Izjemna novost: edinstveno zaobljeni nastavki za različne dele telesa

Ena izmed najbolj opaznih in dobrodošlih izboljšav najnovejše Philips Lumea Prestige so prav gotovo ergonomski nastavki. To so zaobljeni izbočeni in vbočeni nastavki, posebej oblikovani za doseganje vseh delov telesa, kot so npr. goleni in pazduhe. Sedaj tudi natančno doseganje vseh kotičkov pazduh, bikini predela in nog ni več problem!
 
Novi nastavek za telo ima veliko (4,1 cm2) okno, ki pokrije večje predele telesa in omogoča hitrejše tretmaje, posebej na predelu nog. Vbočena oblika nastavka zagotavlja optimalen stik s kožo na večjih predelih telesa, kot so noge, roke ali trebuh.
 
Manjši nastavek za obraz (2 cm2) z ravno površino vključuje dodatni vgrajen svetlobni filter za dodatno zaščito in učinkovito uporabo na občutljivejših predelih kože, kot na primer nad zgornjo ustnico, brado in po liniji spodnje čeljusti.
 
Posebej oblikovan nastavek za bikini v srednji velikosti (3 cm2) za temnejše, močnejše dlake, ki se navadno pojavljajo na bikini predelu, omogoča močnejši blisk svetlobe za učinkovitejši tretma, pri čemer pa vseeno ščiti občutljivo kožo na omenjenem predelu. Nastavek ima izbočeno obliko, kar zagotavlja optimalen kontakt s kožo med tretmajem ter dodaten prozoren filter za higieno.
 
Nastavek za pazduhi je podoben nastavku za telo, le da z manjšim okencem (3 cm2) in izbočeno obliko omogoča boljši kontakt s kožo.
 

Mobilna aplikacija Lumea Prestige

To pa še ni vse! Odslej nam ne bo treba več beležiti in misliti na to, koliko časa je že minilo od zadnjega tretmaja – iz zagate nas reši mobilna aplikacija, ki je popolna podpora Lumee Prestige in tudi starejših modelov!
 
Ustvarjena je za pomoč pri uporabi in za kar najboljši izkoristek našega aparata. Zagotavlja popolnoma prilagojen, personaliziran načrt tretmajev za vsak predel telesa ter tako pomaga dosegati in ohranjati najboljše možne rezultate. Na voljo je v trgovini Google Play in iTunes.
 
 
"Pri Lumei mi je všeč enostavnost uporabe in dejstvo, da je potrebnih vedno manj tretmajev ter to, da ga lahko opravim kar doma na kavču in tako prihranim čas, ki bi ga drugače potrebovala za pot v kozmetični salon", pravi odbojkarica na mivki Erika Fabjan.
 

PREBERITE TUDI: Takole za gladko kožo brez dlak skrbijo znane osebnosti

 

Varna, preprosta in učinkovita tehnologija za uporabo v udobju lastnega doma

Kot ostali modeli Philips Lumea, tudi najnovejši model Philips Lumea Prestige uporablja tehnologijo IPL, ki z nežnimi pulzi svetlobe zmanjša ponovno rast dlak, tako da koren dlake spravi v stanje počitka. Raziskave so potrdile bistveno, kar 92 %, zmanjšanje poraščenosti že po 3 tretmajih, opravljenih v dvotedenskih razmikih, po katerih je bila koža že neporaščena in občutneje bolj gladka.
 
Za ohranjanje svilnato gladke kože, da dlačice ne bi znova pokukale na plano, so potrebne ponovitve tretmajev vsakih 6 do 8 tednov tudi v nadalje. Kar pomeni, da si odtlej le še 6 do 9-krat letno (!) vzamete po 15 minut časa za neboleč tretma z Lumeo, dlačic pa ne boste več videle. Vse to v intimi lastnega doma in ko vam ustreza.
 
IPL je tehnologija, sorodna laserski, ki pa jo lahko uporabljajo le zdravniki. IPL-naprave sevajo širši snop svetlobe širših valovnih dolžin, zato jih zaradi nižjih energij v tkivu za učinkovito odstranjevanje neželenih dlak lahko uporabljajo tudi laiki.
 
Philips Lumea Prestige pomeni nov, sodoben način depilacije. Depilacije, ki ni boleča; ki naslednji dan ne privede do strnišča in novih dlak; ki ne vodi v vraščanje dlak in razdraženo, pordelo kožo. Prav tako ni treba čakati, da dlačice spet oz. dovolj zrastejo (in vmes trpeti!), preden jih lahko spet populimo (in ob tem vsakič znova stiskamo zobe), temveč zagotavlja trajno svileno gladko kožo. No, TO pa JE tisto, kar si želi vsaka ženska!
 
 
 

PREBERITE TUDI: Ocena in učinki mojih tretmajev s Philipsovo Lumeo

 

Model Philips Lumea Prestige BRI956/00 

Novi model Philips Lumea Prestige BRI956/00 je na voljo po priporočeni maloprodajnih ceni 559,99 EUR. Na voljo sta še model Lumea Prestige BRI950/00 po MPC 459,99 EUR in Lumea Advanced po 349,99 EUR. Več informacij o posameznih modelih in cenah najdete na philips.si/Lumea.
 
Nova Philips Lumea Prestige, ki jo uporablja že več kot milijon žensk po vsem svetu, je plod slovenske izdelave.
 

 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja