Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Takole za gladko kožo brez dlak skrbijo znane osebnosti
Sponzoriran članek

6. feb 2017 14:02
0

Lahko si mislimo, da če je skrb za nežno, gladko kožo tako pomembna nam, 'navadnim smrtnicam', je znanim osebnostim in športnicam še toliko bolj. Sploh slednje si ne morejo privoščiti težav s poškodovano kožo, bolečimi in neestetskimi vraščenimi dlakami in drugimi nevšečnostmi, ki jih prinašajo nekatere metode odstranjevanja dlačic.
 

PREBERITE TUDI: Za vas preizkušamo: Do trajno gladke kože brez dlak kar v udobju lastnega doma

 

Nenazadnje pa je pomemben tudi lep in urejen videz, saj morajo biti vedno nared za fotografiranje – tako ko so v akciji na svojem športnem terenu, kot tudi pri poziranju za objave, oglase, intervjuje in podobno. Hkrati pa si zaradi številnih obveznosti in treningov težko privoščijo, da bi v svoje natrpane urnike vključevale še pogoste obiske kozmetičark. To je preprosto preveč zamudno, zato je za njih idealno, da si dlačice na kar se da preprost in učinkovit način odstranijo same, ko utegnejo.

 

PREBERITE TUDI: Moja prva uporaba IPL-odstranjevalca dlačic Philips Lumea

 
Zato smo se glede tega pogovarjali z znano odbojkarico na mivki Eriko Fabjan, ki s sestro Simono trenirata in tudi vodita šolo odbojke na mivki Fabjan sisters. Razkrila nam je, kako s Simono skrbita za to, da je njuna koža vedno svilnato gladka in brez dlak.
 


Foto: Jana Šnuderl

 

1. So vam dlačice predstavljale nevšečnost?

Seveda, verjetno tako, kot vsaki ženski. Sploh v poletnem času, ker sva s sestro vsak dan v kopalkah in ne moreva nič prikriti. smiley
 

2. Kako ste jih odstranjevali pred Philipsovo Lumeo?

Pred Philipsovo Lumeo sva preizkusili različne načine, na koncu pa vedno pristali na najbolj preprosti britvici.
 

3. Ste imeli kot športnica še dodatne težave zaradi dlačic ali načina odstranjevanja?

Ker v poletnem času veliko časa preživiva na soncu in mivki, je potrebno nekaj dodatne pozornosti, kdaj odstranjujeva dlačice, saj je bila koža po tretmajih bolj občutljiva, kar pa v stiku s soncem in mivko ni bilo ravno prijetno.
 

4. Kakšne so bile posledice takega odstranjevanja – ste se zato odločili za Philips Lumeo?

Lumea nama ravno tu predstavlja prednost, saj za svoje dlačice lahko poskrbiva še pred poletjem in tako tedaj s tem nimava več skrbi.
 

5. Kaj vam je najbolj všeč pri Lumei oz. zakaj ste se odločili ravno za Lumeo? 

Pri Lumei mi je všeč enostavnost uporabe in dejstvo, da je potrebnih vedno manj tretmajev ter to, da ga lahko opravim kar doma na kavču in tako prihranim čas, ki bi ga drugače potrebovala za pot v kozmetični salon.
 

6. Kako sicer skrbite za svoje telo, kožo?

Ker sva veliko izpostavljeni soncu, vsakodnevno ustrezno poskrbiva za zaščito in hidratacijo kože. Veliko pozornosti nameniva zlasti obrazu in lasem. Časovno potratno je predvsem odstranjevanje mivke, zato sva veseli, da bova poleti z Lumeo prihranili čas vsaj pri odstranjevanju dlačic. :)
 


Foto: Jana Šnuderl

 
Lumea ima torej že nešteto navdušenih uporabnic, tudi med znanimi obrazi in športnicami. V uporabo so jih prepričale njene izjemne lastnosti, med drugim učinkovitost, preprostost uporabe, nežna in svilnato gladka koža brez 'strnišča' sveže rastočih dlak, ki sledijo britju, koža brez vraščenih dlačic in brazgotin, ki ju lahko pusti za sabo puljenje dlak, ter preprosta uporaba kadarkoli jim najbolj ustreza. In še celo to ni vse: model Lumea Prestige SC2009 je celo brezžičen, tako, da je uporaba možna res kjerkoli. Nobenega usklajevanja obveznosti in iskanja prostih terminov za obisk salonov, nobenih grobih, ostrih strnišč, in nobenih bolečih, vraščenih dlak več – vse to je z Lumeo preteklost!
0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.