Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Za vas preizkušamo: Do trajno gladke kože brez dlak kar v udobju lastnega doma
Sponzoriran članek

30. nov 2016 10:34
0

Poletje je mimo in mnoge ženske si oddahnejo, da so za nekaj časa opravile z nenehnim odstranjevanjem dlak. Puljenje – auč!! In nato sledijo še vraščene dlake. Pa britje z ostrim strniščem, ki je obupno na otip in videz ...
 
Dejstvo je, da nas večina ne mara prekomerne poraščenosti. Rade imamo mehko, gladko kožo. Čeprav je v hladnejših časih ne razkazujemo veliko, pa jo še vedno pokažemo, ko gremo na vadbo, v savno, kopel, toplice in podobno. In nenazadnje – saj se urejamo in negujemo na prvem mestu zase, ne za druge. Torej tudi, če smo same doma, želimo lepo, gladko kožo! Če smo urejene, se pač bolje počutimo.
 
 
Predvsem pa si želimo odstranjevanja dlak, ki bo končno trajalo dalj časa. Tako, ki ne bo prineslo vraščenih dlak, ostrih, neestetskih strnišč in bolečine. In nekaj, kar lahko opravimo same doma, po možnosti v udobju lastnega naslanjača. Želimo si učinkovito in preprosto metodo, ki bo brez truda dala dolgotrajne rezultate.
 

Spoznajte Philips Lumeo

Philips ponuja preprosto rešitev za tovrstne izzive z IPL-odstranjevalcem dlačic Lumea, ki zagotavlja svilnato gladko kožo s tretmaji le še vsakih 6 do 8 tednov. Lumea je plod skoraj 20-letnega raziskovanja potreb uporabnic, kliničnega preizkušanja ter tesnega sodelovanja Philipsovih strokovnjakov in vrhunskih dermatologov. Ustvarili so popoln in varen izdelek, zaradi katerega lahko pozabimo na nenehno britje, puljenje, voskanje ali drage in zamudne obiske pri kozmetičarkah.
 
 

Tehnologija IPL

Tehnologija IPL pri svojem delovanju z nežnimi svetlobnimi pulzi deluje na korenine dlačic, pri čemer melanin, rjavi pigment v dlačnih mešičkih, absorbira svetlobno energijo in jo pretvori v toplotno. Dlačice tako na naraven način preidejo v fazo mirovanja in izpadejo, rezultat pa je svilnato gladka koža.
 
Philips Lumea ima pet nastavitev intenzitete svetlobne energije za nežno in učinkovito odstranjevanje dlak, ki jo sproti prilagajamo posameznim predelom telesa in tenu kože. Tretma z Lumeo je neboleč – oziroma, če nas uporaba peče, uporabljamo previsoko intenziteto in jo obvezno znižajmo.
 
Opomba: tehnologija IPL ne deluje na sivih, svetlo blond in svetlo rdečih dlačicah.
 

Uporaba je resnično preprosta

 1. Na začetku, predvidoma mesec in pol do dva, Lumeo uporabljamo na 2 tedna.
 2. Pred uporabo kožo očistimo in pobrijemo. Dlačic ne smemo puliti (npr. z voskanjem ali depilatorjem), saj IPL deluje na korenine dlačic, zato morajo te ostati v koži.
 3. Očiščeno in pobrito kožo nato osvetlimo z bliski Lumee – le enkrat na enem mestu, saj ponavljanje ne spremeni učinkovitosti, temveč le poveča verjetnost neželenih učinkov.
 4. Tretmaje na začetku, dokler dlačice še rastejo, ponavljamo na 2 tedna (navadno je to 3-krat do 5-krat), kasneje, ko jih večina izpade, pa le še na 6 do 8 tednov oz. po potrebi. Priporočamo, da si nastavite opomnik, da ne pozabite in se ponovno ne srečate z neželenimi dlačicami.
 5. Ko večina dlačic izpade, torej po 3 do 5 tretmajih, Lumeo uporabljamo brez britja, saj to ni več potrebno. Takrat kožo le temeljito očistimo in nato še osvetlimo.
 
Philips Lumea je tako učinkovita, da je ponovna rast 75 % dlak preprečena za 6 do 8 tednov že po prvih 3 tretmajih – seveda pod pogojem, da jih izvajamo vsaka 2 tedna. Po tem tretmaje izvajamo le še na 2 meseca oz. po potrebi in tako vzdržujemo nežno, svilnato gladko kožo. Če pa s tretmaji prenehamo, se bodo dlačice znova pojavile, vendar bodo redkejše in nežnejše. Več o tehnologiji IPL in uporabi Lumee si lahko preberete tukaj.
 

Tretma traja le dobrih 20 minut

Za tretma celega telesa – torej celih nog, pazduh, bikini predela in predela nad ustnico – potrebujemo le dobrih 20 minut. Postopek odstranjevanja dlačic, ki je sicer nadležen in dolgotrajen, je z Lumeo popolnoma preprost, hiter, varen, neboleč in udoben – v intimi lastnega doma, rezultati pa dolgotrajni in se lahko primerjajo s tistimi v profesionalnih salonih.
 

Brez neželenih dlak – na obrazu in telesu

Na voljo je več modelov Lumee, ki se med seboj razlikujejo po žični oz. brezžični uporabi ter številu nastavkov. Lumea Prestige SC2009 je najnaprednejša, saj ima vse, kar potrebujete za preprosto in hitro odstranjevanje dlačic po obrazu in telesu: poleg osnovnega nastavka za telo vsebuje še dva dodatna nastavka za odstranjevanje obraznih dlačic ter dlačic s predela bikinija.
 
Nastavek za telo ima širše okno za hitrejši tretma na večjih predelih telesa; nastavek za odstranjevanje obraznih dlak ima vgrajen dodaten svetlobni filter za varno in priročno uporabno na zgornji ustnici, bradi ali zalizcih; nastavek za predel bikinija pa uporabite pri odstranjevanju dlak na omenjenem predelu, saj so tam običajno močnejše in debelejše kot drugje po telesu.
 

Brezžična uporaba, kjerkoli v intimi vašega doma

Philipsovo Lumeo Prestige SC2009 odlikuje tudi nadvse priročna brezžična zasnova, ki deluje z vgrajeno akumulatorsko baterijo z dolgo življenjsko dobo (okoli 17 do 20 let ob običajni rabi).
 
Philipsova Lumea je torej učinkovita, varna in preprosta za uporabo ter zagotavlja celo do 75 % manj dlačic že po treh uporabah. Nežna, mehka in gladka koža brez dlak, ki jo lahko dosežemo že v dveh mesecih same doma, odslej ni več nedosegljiva.
 
 

Za vas preizkušamo Philips Lumea Prestige!

Kljub vsem izvrstnim lastnostim pa Lumea velja za večjo investicijo od običajnih naprav za depilacijo, četudi se sčasoma izkaže za najugodnejšo, zato želimo pred nakupom vedeti, ali zares deluje. Na Planetu Lepote smo se tako odločili, da za vas preizkusimo Philips Lumea Prestige in preverimo njeno varnost in učinkovitost.
 

Spremljajte nas, saj bomo sproti objavljali, kako je uporabljati Lumeo!

 

100 dni jamstva vračila kupnine

To pa še ni vse: Philips vam v promocijskem času do novega leta omogoča nakup brez tveganja, tako, da se lahko same doma prepričate v preprostost, učinkovitost in varnost odstranjevanja dlačic z Lumeo. Če izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, vam po 100 dneh preizkušanja jamčijo vračilo kupnine.*
 
*Akcija 100-dnevnega preizkušanja velja za vse modele Philips Lumea, kupljene od 1. 10. 2016 do 31. 12. 2016. Več o tem si preberite tukaj.
0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Porota na Floridi je v tako imenovanem primeru "Take Care of Maya" izrekla rekordno sodbo v višini 261 milijonov dolarjev.