Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Takole bo Neptun v retrogradnem gibanju vplival na nas

19. jun 2018 8:12
0

Skoraj vsakdo ve, kaj pomeni, ko je Merkur v retrogradnem gibanju. Takrat se seje strah in trepet, in vse, kar nam gre narobe, pripišemo vplivu Merkurja. Merkur je večkrat na leto v takem gibanju, v krajših obdobjih, morda zato na nas naredi tak močan vtis, pozabljamo pa, da so vsi planeti lahko v retrogradnem gibanju. 

PREBERITE TUDI: Retrogradni Saturn je tu – na kaj morate paziti?

Trenutno je v retrogradnem gibanju Neptun, in na tej poti bo vse do 24. novembra, kar je dolgo obdobje, ki bo s seboj prineslo zanimive napovedi, na katere moramo biti pozorni. Neptun je planet, povezan z domišljijo, iluzijami, globjimi čustvi in zmedo. Nič čudnega torej, da je Neptun pogosto opisan kot ‘zasanjan’ planet. Neptun nas namreč spodbuja, da živimo v zanikanju, podajamo izgovore, živimo v svetu sanjarjenj in iluzij ter nam 'pomaga', da ignoriramo prave resnice, ki bi se jih morali zavedati. Ampak, ko gre Neptun v retrogradno gibanje, se lahko počutimo, kot da nam je nekdo na glavo zlil veliko vedro ledene vode. Retrogradni Neptun nas bo namreč prisili v neprijetne situacije, v katerih pač moramo biti, da se iz njih nekaj naučimo.  Tole lahko pričakujemo:

1. Velik klic prebujenja

Neptunska zasanjanost nam običajno dovoli, da prezremo neprijetna dejstva (minus na računu, težave v razmerjih). Neptun v retrogradnem gibanju pa povzroči prav nasprotno: Močen klic, ki vas na hitro zbudi; ali z drugimi besedami. Zavedli se boste nečesa, kar že dolgo potiskate pod preprogo.

2. Samovrednotenje

Če je kdaj čas, da pogledate vase in se prepričate, kaj res želite in potrebujete v življenju, je to čas, ko je Neptun v retrogradnem gibanju. Neptun je tudi planet duhovnosti, ki nam prinaša priložnosti za neverjetno osebno in duhovno rast. To je idealen čas, da se zazrete vase; kje ste in kam želite iti ter obratno; česa ne potrebujete.

3. Duhovna rast

Kot omenjeno, je čas Neptunskega retrogradnega gibanja čas, primeren za duhovno rast. Lahko, da bomo na temu področju napredovali ter spoznavali in se usmerili v nove smeri duhovnosti.

4. Pomembna razodetja

Neptun vas bo prisilil, da boste spoznali stvari, ki ste jih do sedaj ignorirali. To pomeni tudi to, da boste prišli do pomembnih ugotovitev. Spoznali boste tudi temne resnice, ki ste se jim do sedaj izogibali. Lahko, da bo boleče, ampak to je pomembno za vašo rast. To bo čas, ko boste postavljeni na realna tla. Lahko se zgodi, da končate določena razmerja ali zamenjate službo.  Neptun vas bo brcnil, da za seboj pustite, česar ne potrebujete. 

5. Motivacija

Izjemno boste motivirani, da boste stvari naredili do konca. Ker vas bo Neptun prisilil v spoznanja neprijetnih resnic in vas izvlekel iz vašega sanjavega sveta, boste dobili tudi motivacijo, da boste stvari dokončali. Imeli boste pogum, da opustite stare stvari, ki vam ne služijo več in začeli nove. Morda boste bolj začeli slediti svojim željam. 

6. Načrti za prihodnost

Eden izmed najboljših stvari, ki jih prinese retrograden Neptun, je ta, da vas prisili, da načrtujete svojo prihodnost; v duhovni rasti, razodetjih, in dal vam bo novih moči za dosego svojih ciljev. Neptun vam ob pokazal, kako delovati, da dosežete življenje, ki ga želite. To je čas za akcijo!

7. Dojeli boste večjo sliko

Doživeli boste jasnost. Vsa horoskopska znamenja bodo doživela jasna razodetja, in dodatne zaznave, ki jim bodo prinesle veliko novih informacij. Bodite pozorni!
 

PREBERITE TUDI: Ta horoskopska znamenja imajo najmočnejšo intuicijo

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.