Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ta horoskopska znamenja imajo najmočnejšo intuicijo

6. jun 2018 12:02
0

Oglasno sporočilo

Včasih v intuicijo dvomimo ali jo ignoriramo, saj se bojimo, da so občutki lažni. Obstajajo pa horoskopska znamenja, ki imajo to področje bolje razvito kot drugi. Nekateri planeti namreč določajo moč intuicije, ki jo imamo v sebi. Intuicija nas lahko vodi do pravilnih odločitev, terja pa prebujenost in duhovno osveščenost, da jo dosežemo in znamo uporabljati. 

PREBERITE TUDI: Ta horoskopska znamenja so si naravnost usojena


Ribi

Spiritualne ribice se vedno držijo načela: "Čutim, torej obstajam." Intuitivne ribice lahko vidijo stvari v sanjah, prepoznajo pa lahko tudi pomen določenih dogodkov, ki jim drugi ne pripisujejo posebnega namena. Notranji mir je ribicam pomemben, in če ga ne najdejo, se lahko zatečejo k temnim dejanjem, ki jim lahko škodijo. Če pa ribe ostanejo osredotočene, lahko dosežejo razsvetljenje. Karkoli pač počnejo, vedno jih vodi intuicija. 


Škorpijon

Škorpijoni preberejo vsakogar. Zlahka ugotovijo, kaj si določen človek misli o njih. Globoko zaznavajo vse in preprosto vedo, kaj se bo zgodilo. Kakorkoli, če jim njihova ljubezen do nevarnih stvari povzroči, da ignorirajo lastno intuicijo, zaradi tega lahko veliko tvegajo, še posebno v romantičnih razmerjih. 


Strelec

Strelec ima vse predispozicije, da doseže visoko raven intucije, ampak da bi to znali uporabiti, se morajo osredotočiti nase in na duhovnost. Močno si morajo prizadevati za svoj potencial in če bodo to storili, jih bo to lahko rešilo pred neprijetnimi situacijami. Strelec lahko predvideva dobre in slabe situacije, vendar te občutke običajno ignorira. Potrebuje notranji mir, da si razlaga svet in njegovo delovanje po svoje.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas pred 1 dnevom
   Všeč
  • CandyCane pred 5 dnevi
   Vau...res najboljši
  • CandyCane pred 5 dnevi
   Eden najljubših
  • Akasha 7. avg 2018 21:14
   Bogato
  • Akasha 7. avg 2018 20:46
   Nič posebnega
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ko že mislimo, da so si pa res izmislili že vse in izčrpali vse ideje, se spomnijo česa novega.