Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Retrogradni Saturn je tu – na kaj morate paziti?

19. apr 2018 12:12
0

Oglasno sporočilo

Končno je konec retrogradnega Merkurja in lahko si malo oddahnemo. Energije so se sprostile in ponovno smo v ustaljenih tirnicah, a ne čisto popolnoma. Načrte nam lahko pokvari še Saturn, ki je prešel v retrogradno gibanje.

PREBERITE TUDI: Vpliv retrogradnega Merkurja

Bodite izjemno previdni ob elektronski komunikaciji


V obdobju retrogradnega Saturna bo prišlo do obdobja napetosti, v katerem bo nekaj zmede pri elektronskem komuniciranju, če ne bomo previdni. Raje 3x preverite, komu pošiljate fotografije, sporočila, občutljiva poslovna sporočila in takšne in drugačne vsebine. Vse do 6. Septembra, dokler bo Saturn v retrogradnem gibanju, se pravzaprav izogibajte pošiljanja občutljivih vsebin, večkrat preverjajte vsebino in naslovnike, in po družabnih omrežjh in e-pošti brskajte previdno. 

Karma


Ker planet Saturn vlada karmičnim zakonom, je to obdobje, ko vas lahko ‘udari karma’. Vse, kar ste v preteklosti storili, dejali, vas sedaj lahko udari nazaj. Ne le kazni, možne bodo tudi nagrade. Saturn v tem času lahko na površje prinese tudi stare, potlačene občutke jeze, krivde in žalosti in sedaj bo čas, da to razrešite. 


Čas retrogradnega Saturna je torej dober čas za pregled odnosov in razmerij, dolgoročnih ciljev, odgovornosti in čas, da preskočimo ovire, ki so nam na poti.
 

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas pred 18 h
   Všeč
  • CandyCane pred 4 dnevi
   Vau...res najboljši
  • CandyCane pred 4 dnevi
   Eden najljubših
  • Akasha 7. avg 2018 21:14
   Bogato
  • Akasha 7. avg 2018 20:46
   Nič posebnega
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ko že mislimo, da so si pa res izmislili že vse in izčrpali vse ideje, se spomnijo česa novega.