Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Retrogradni Saturn je tu – na kaj morate paziti?

19. apr 2018 12:12
0

Oglasno sporočilo

Končno je konec retrogradnega Merkurja in lahko si malo oddahnemo. Energije so se sprostile in ponovno smo v ustaljenih tirnicah, a ne čisto popolnoma. Načrte nam lahko pokvari še Saturn, ki je prešel v retrogradno gibanje.

PREBERITE TUDI: Vpliv retrogradnega Merkurja

Bodite izjemno previdni ob elektronski komunikaciji


V obdobju retrogradnega Saturna bo prišlo do obdobja napetosti, v katerem bo nekaj zmede pri elektronskem komuniciranju, če ne bomo previdni. Raje 3x preverite, komu pošiljate fotografije, sporočila, občutljiva poslovna sporočila in takšne in drugačne vsebine. Vse do 6. Septembra, dokler bo Saturn v retrogradnem gibanju, se pravzaprav izogibajte pošiljanja občutljivih vsebin, večkrat preverjajte vsebino in naslovnike, in po družabnih omrežjh in e-pošti brskajte previdno. 

Karma


Ker planet Saturn vlada karmičnim zakonom, je to obdobje, ko vas lahko ‘udari karma’. Vse, kar ste v preteklosti storili, dejali, vas sedaj lahko udari nazaj. Ne le kazni, možne bodo tudi nagrade. Saturn v tem času lahko na površje prinese tudi stare, potlačene občutke jeze, krivde in žalosti in sedaj bo čas, da to razrešite. 


Čas retrogradnega Saturna je torej dober čas za pregled odnosov in razmerij, dolgoročnih ciljev, odgovornosti in čas, da preskočimo ovire, ki so nam na poti.
 

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 18 h
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 20 h
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 23 h
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
   • lalalaand je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 3 dnevi
    Na poletje se pripravljam tako, da poskušam čimbolj zdravo jesti, torej čim manj predelane hrane in čimveč zdrave in sveže hrane. Poleg tega se poskušam čimveč gibati.

    Moja poletna nega kože obvezno vsebuje kremo z spf, brez katere ne morem ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.