Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Retrogradni Merkur nam bo 'pomešal štrene'

21. mar 2018 11:04 K. R.
0

Oglasno sporočilo

Konec marca je običajno znak za mnoge prijetne stvari: več sonca, začetek pomladi, daljše dneve, konec sneženja (držimo pesti!) in čas za spomladansko čiščenje in uravnovešanje energij. Imamo veliko pričakovanj, a vse le ni tako sončno: retrogradni merkur je zoper pri nas!

PREBERITE TUDI: Opažate vznemirljive energije? To je moč Luninega mrka, ki se je zgodil 31.1.2018

Merkur v ovnu

23. 3. 2018 se Merkur obrne v retrogradno gibanje (le 2 dni po začetku pomladi) in to gibanje bo trajalo vse do 15. aprila. Čas bo, da pometemo s stvarmi za nazaj. Retrogradni Merkur povzroči težave v komunikaciji, in tehnologiji, kar pomeni, da gre marsikaj lahko narobe v kateremkoli trenutku. Ko gre Merkur v retrogradno gibanje, se vrti hitreje kot Zemlja, zato se zdi, da vse 'vrže iz ravnovesja', še posebej na področjih potovanj, prometa in komunikacij. Možna so večja nesoglasja v odnosih z ljudmi. Težko bo pojasniti svoje mnenje, brez, da bi s tem koga užalili, saj se bo Merkur gibal v znamenju ovna, kar pomeni da bo obnašanje slehernega posameznika še posebej intenzivno. Oven je borec, kar pomeni da bodo ovni v temu času še bolj strastni. Pa ne le ovni, vsi po malem lahko prevzamemo te lastnosti: impulzivnost, nestrpnost, zaletavost, kar nam bo povzročilo nepričakovane težave. Izognite se prepirom in to impulzivnost raje usmerite v lepše energije.

Luna v dvojčku

Luna bo v dvojčkih, kar bo povzročilo še dodatno zmedo v komunikaciji. Pazite na svoje besede. Ob koncu retrogradnega Merkurja se bo pojavila druga polna luna v kozorogu in imela bo izjemno moč. Retrogradni Merkur se začne le 2 dni po uradnem začetku pomladi. Prvi dan pomladi običajno naznanja željo po novih stvareh, čisti preteklost in ureja nove cilje in odgovornosti. To pa so vse stvari, ki se jim je sicer bolje izogniti v času retrogradnega Merkurja, ko je potrebno jemati stvari mirno in ustaljeno in počakati z novostmi.

Torej, če čutite nujo po novi energiji v vašem življenju - malo potrpite in jih raje pričnite po 15. aprilu, ko se bodo stvari zgoraj malo umirile. Zapomnite si: retrogradni Merkurji nas vedno spremljajo in še vse smo preživeli. Merkur se bo v letu 2018 obrnil v retrogradno gibanje kar 3x. Istočasno ob retrogradnem Merkurju bo sedaj tudi Jupiter v retrogradnem gibanju. Jupiter je v svojem retrogradnem gibanju kar 5 mesecev. V tem času je potrebno biti pazljiv in dokončati šolanja ali izobraževanja, ni pa to pravi čas za nove odločitve, saj se načrti lahko zlahka sfižijo. Pazite tudi na dni okoli 29.3.2018 in 30.3.2018, ko bodo težke energije, komunikacija pa še težja.

Pomagajte si z meditacijo. Ostanite v sedanjosti, iz preteklosti pa poberite le koristne zadeve.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pogosto ob vseh obveznostih in skrbeh kar pozabimo na skrb zase in svoje dobro počutje.