Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Opažate vznemirljive energije? To je moč Luninega mrka, ki se je zgodil 31.1.2018

30. jan 2018 13:04 K. R.
1

Oglasno sporočilo
Takšna kombinacija naj bi se nazadnje zgodila že pred lepim številom let. Lunin mrk se bo tokrat zgodil v znamenju leva. V Sloveniji sicer ne bo viden, bo pa vsekakor čutiti njegov vpliv. Kombinacija je tokrat torej zanimiva, njene energije pa vplivajo tudi v naša življenja.
 

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

 
 

Super Luna

Super Luna je tista, ki se zgodi, ko je kot polna Luna zelo blizu Zemlji. Takrat lahko občudujemo njeno veličino, čuti pa se tudi njeno moč. 
 

Modra Luna

Modra luna je izraz, ki označuje drugo polno luno v istem mesecu (prva je bila na začetku januarja). Kadarkoli sta v enem mesecu dve polni luni, se druga torej imenuje Modra luna.
 

Krvava Luna

Krvava Luna je izraz za trenutek med mrkom, ko je Luna v senci Zemlje in prevzame rdečo obarvanost. Izraz sicer označuje tudi 3 popolne Lunine mrke zapored (letos bo še eden, nato pa v letu 2019).
 

PREBERITE TUDI: Kaj je tisto, ki povzroči konec zveze pri posamezniku, glede na horoskopsko znamenje?

 

Lunin mrk

Lunin mrk, ki se bo zgodil 31.1.2018, je povezan z mrkoma, ki sta nastopila lani v februarju in avgustu. Tokratni Lunin mrk bo prinesel čiščenje vse čustvene ali druge prtljage, ki ste jo pridelali v zadnjih 6-ih mesecih, zato premislite, kaj je v avgustu prišlo v vaše življenje. Karkoli ste začeli, ali se vam je v življenju pojavilo (tudi na čustveni in duhovni ravni), se bo zdaj zaključilo.
 
Lunin mrk bo usmeril pozornost na intimne odnose, dom in družino in bo omogočil nove uvide v vaše odnose. Hitreje kot običajno boste videli neravnovesja v vaših odnosih. Mrki so pogosto točke sprememb v naših življenjih. Pogosto nas spomnijo, da moramo v življenju nekaj spremeniti in nas pri spremembah podpirajo. V času mrka lahko dojamete, kaj od starih stvari morate spustiti, spremeniti in narediti prostor novim stvarem, stare lekcije pa naj se torej končajo. Leto 2017 je bil za marsikoga prelomno, zadnje pol leta pa je nosilo energije avgustovskega mrka. Čas, da to zaključimo in odpremo nove energije, s katerimi bomo delali do novega mrka. Nova faza bo torej trajala do julija 2018.
 
 
Ta mrk bo energijsko zelo učinkovit in močan, kar pomeni, da se bodo njegove posledice lahko čutile še nekaj tednov. Ker mrk vsebuje žensko energijo, se vam lahko ojača intuicija in izostrijo čuti. Luna predstavlja naša čustva in varnost. Med mrkom je naš občutek varnosti in udobja pogosto pretresen na nek način, in tako imamo priložnost, da resnično pogledamo in odkrivamo naše strahove, upanje, sanje in resnico.
 

Luna v levu

Ob tokratnem mrku bo Luna v levu, kar pomeni, da imajo vso podporo tisti, ki delajo spremembe na sebi. Vladali bodo pozitivni občutki, sreča, entuziazem, samozavest in romantika. Veliko moči bo za delo in druženje. Lev je znan kot simbol kralja, in take bodo tudi energije. Čutili bomo željo po tem, da se izkažemo in prevzamemo nadzor nad svojim življenjem
 

Napotki za preživetje

 • prepustite se toku;
 • sprejmite spremembe;
 • opustite stvari, ki jih morate - naredite prostor novim;
 • najdite svojo notranjo moč,
 • povežite se s seboj;
 • delajte na sebi;
 • negujte komunikacijo in odnose.

PREBERITE TUDI: Namig, kako bo izgledalo leto 2018

1

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
   • Tanja

   • 1. feb 2018 20:22

    Punce, ste kaj čutile tole luno? Jaz sem že 3 dni total nespečna. Pinch

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja