Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Namig, kako bo izgledalo leto 2018

22. nov 2017 18:00 K. R.
0

Horoskop 2018 napoveduje, da bodo vaša razmerja in finančna sredstva leta 2018 izjemno stabilna. Zvezde bodo omogočile ugodno obdobje za vseh 12 znakov horoskopa. Zvezde kažejo, da letu 2018 kaže zelo optimistično. Obstaja namreč veliko, veliko znakov, ki kažejo na uspešno leto. 
 
 

Oven

Za ovne bo leto 2018 zabavno leto. Bolj, ko boste proti koncu leta 2018, bolj se vam bodo sanje uresničevale in zasijale v vsem svojem sijaju, še posebno, če za svoje sanje trdo garate. Oven je pogosto nagnjen k sabotiranju svoje lastne usode. To se mu zgodi, ker hitro izgubi fokus ali če si dopusti, da ga njegova nestrpnost uniči. Ampak leta 2018 bodo stvari zanj drugačne. Ovni, končno boste manifestirali svoje sanje. Rezultat bo celo presegel vaša pričakovanja!
 

Bik

Za bike bo leto 2018 leto raziskovanja samega sebe. Verjetno boste opazili veliko sprememb znotraj in zunaj vas. Te spremembe vam bodo pomagale dobiti boljšo predstavo o tem, kdo resnično ste, kar je nekaj, o čemer ste se že nekaj časa spraševali. Vse negotovosti o tem, kdo ste, se bodo končno končale. Dolga, naporna bitka pri iskanju svojega mesta na tem svetu se bo kmalu izplačala. In hvaležni boste, da ste vmes malo obtičali, saj se boste le tako lahko našli.
 

Dvojček

Dvojčki, trdno se držite in se pripravite na drastične spremembe. V novem letu bodo potekale fizične in duševne spremembe. Nove in vznemirljive priložnosti se vam bodo kmalu približale, zato jih izkoristite, dokler jih lahko. Zberite vso svojo moč in jo usmerite v nove priložnosti. Prednosti teh priložnosti boste kmalu videli. 2018 je namreč za vas sprejemanje tveganj in sprememb, ampak ne skrbite, vse bo šlo v pravo smer.
 

Rak

Za rake bo leto 2018 velik napredek. To bo leto, polno upanja in sreče, kar ste v zadnjem času sicer izgubili. Blagoslovljeni boste z novimi stopnjami optimizma in pozitivnosti v vašem vsakdanjem življenju. Vaše zaupanje končno zopet raste. Zdaj se šele zavedate vseh neverjetnih stvari, ki jih svetu lahko ponudite. 2018 je vaše leto, čas, da zasijete. Postali boste malo drugačna oseba, saj k vam prihajajo same dobre stvari.
 

Lev

Za leve bo leto 2018 vse kaj drugega kot dolgočasno in navadno leto. Dejansko bo prav nasprotno. Imeli boste veliko pozitivne, vzpodbudne energije - celo toliko, da se boste začeli spraševati, od kod je prišla. Leto 2018 bo prečistilo vaše pretekle burne odnose. Znebili se boste negativnosti, ki vas je oteževala. Leto bo polno sprostitve, razburljivih dogodivščin in novih povezav. Začeli boste uporabljati svoj ego v vašo korist, in ne kot oviro, kot ste to počeli v preteklosti.
 

Devica

Devicam bo leto 2018 prineslo za njih potrebne spremembe. Spremembe, s katerimi ste predolgo odlagali. To bo leto osebnega razvoja in vaše misli bodo postale bolj racionalne in pozitivne. Dobili boste novo samozavest, ki jo bodo opazili tudi drugi. Utišali boste tisti mali glasek dvoma, ki vas že tako dolgo bremeni. Zamenjali ga boste s samozavestjo in z mislijo, da zmorete vse.
 

Tehtnica

Za tehtnico bo leto 2018 prijetno in lepo, in končno boste zadovoljili vaše potrebe. Našli boste energijo, da najprej poskrbite zase in ne za vse ostale ali ostalo okoli vas. Leto 2018 vas bo želelo naučiti, da se potrudite usmerjati svojo energijo na tista področja, ki vam prinašajo dolgoročno srečo in ne tista, ki vam prinašajo 'instant' srečo. Osredotočajte se na to, kar je resnično pomembno (in to pomeni, da se končno osredotočite nase). 2018 bo za vas leto, napolnjeno z veliko rasti, tako duševne kot fizične, zato se pripravite na vse velike stvari, ki se bodo vam bodo zgodile!
 

Škorpijon

Za škorpijone bo leto 2018 leto polno samorefleksije. V preteklosti ste namreč imeli navado delati napake. Celo dovolili ste, da so vas te napake žrle in da ste jih težko preboleli. Letos bo to drugače. Končno boste prišli do tega, da boste spoznali, da so napake tiste, ki vas delajo človeške. Dobili ste dragocene življenjske lekcije, ki ste jih lahko izkoristili za vašo rast, in tega se boste začeli zavedati.
 

Strelec

Strelci ne boste izgubljali časa v letu 2018. Kot vedno, boste stremeli le naprej in nič vas ne bo ustavilo. 2018 bo vaš čas, da boste napredovali v mnogih delih svojega življenja. Romantika, prijateljstvo, družina, vse to so področja, na katerih boste lahko napredovali. Končno se boste zavedali svojega potenciala, ki ga premorete, zato boste v novem letu še močnejši.
 

Kozorog

Za kozoroge bo leto 2018 leto, ko bodo vaši talenti in veščine najsvetlejši. Ostali boste mirni in osredotočili se boste na svoje delo, in posledica tega bo veliko izplačilo. Nekaj, na čemer ste delali že nekaj časa, se vam bo kmalu izplačalo (morda mislite, da je bilo vaše trdo delo v preteklosti neopaženo, ampak tako mislite le vi.) Končno boste pokazali svoje talente in nagrade bodo neverjetne.
 

Vodnar

Za vodnarja bo leto 2018 leto velikih sprememb. V preteklosti ste se namreč zelo težko odločili, da bi spremembe tudi dejansko naredili. Dvomili ste vase, in ta dvom, ki je vrtal v vas, je bil vaš najboljši prijatelj že kar nekaj časa. Toda v novem letu se boste začeli spreminjati.  Pričakujte spremembe na bolje. Videli boste napredek, in to bo služilo kot motivacija za nadaljevanje te nove poti. Končno boste začeli verjeti vase in v svoje sposobnosti. Strast in moč sta ključni besedi za vas v letošnjem letu.
 

Ribi

Kot Ribi se pripravite za novo leto, napolnjeno s kreativno energijo. Horoskop 2018 vam napoveduje, da boste končno našli čas za projekte, ki ste jih vedno odlagali, ker zanje ni bilo nikoli dovolj časa. Ta novi val ustvarjalnosti vas lahko celo navdihuje, da preizkusite nove stvari ali naredite druge spremembe v drugih delih svojega življenja. 2018 bo napolnjeno z navdihujočimi prizadevanji in vaša ustvarjalnost bo svetlejša kot kdajkoli prej.
 

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.