Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Zimska krema za mešano kožo

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Iree
Starost: 57Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 9321Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 4. dec 2009 11:56
Povezava do prispevka
Zanima me, kako ste v zimskem času spremenile nego mešane kože. Kot je že nekajkrat napisala Tanja, tudi meni ne zadošča več običajna lahka krema (npr. Clinique Superdefense za mešano), ker mi po njej nekoliko zateguje kožo. Še vedno pa gre za mešano, ne suho kožo, torej ne morem uporabiti kakšne zelo mastne stvari, saj se zna hitro spremeniti iz mešane v problematično. Zaenkrat imam še Avonovo Ultimate day age repair, ki mi po strukturi ustreza, vendar ima obupen vonj in jo bom menjala, čim jo porabim.
Kaj uporabljate zdaj pozimi tiste, ki imate mešano kožo in morate paziti, da ne postane problematična (kljub zimi pa si še vedno želite vsaj nekaj faktorja)? Ali je katera morda prešla iz Superdefense za normalno do mastno na Superdefense za suho?

0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 42Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. dec 2009 12:20
Povezava do prispevka
Jaz zvečer uporabim Suki "serum" z modro kamilico, za čez dan pa bi bila mogoče primerna Avene emulzija SPF 20 ali kaj podobnega.
“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
galyka
Starost: 46Pridružen: 26. okt 2006Prispevkov: 2090Kraj: Nm-LjStatus:Offline
Objavljeno: 4. dec 2009 12:22
Povezava do prispevka
Hm, ampak a ni Avene lažja kot SD (no, vsaj meni...)? Potem bi rajši serum plus SD. 
Nasmehni se, nekdo te ima rad!
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. dec 2009 12:41
Povezava do prispevka
Avene, ko se vpije je meni še manj mastna kot SD. Meni SD ustreza, edino na nosu je premalo (smrkam in brišem nos non-stop), pa se namažem s kakšnim Suki serumom s kamilico ali Clinique Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer.
0
Nazaj na vrh
Travica
Starost: 13Pridružen: 19. mar 2006Prispevkov: 7403Kraj: NeverlandStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2009 10:40
Povezava do prispevka
Iree, kaj pa če poskusiš SD za normalno do suho kožo? Ta meni izjemno ustreza, kar čez celo leto mi je dovolj (in spet ne preveč ).
Tista SD za suho kožo je meni preveč mastna. Ko sem jo imela pred leti pozimi, je pogojno še ustrezala, poleti se na meni kar topila ...
Tudi pot, dolga tisoč kilometrov, se začne z enim korakom.
0
Nazaj na vrh
andreya
Starost: -13Pridružen: 28. mar 2004Prispevkov: 3715Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2009 11:53
Povezava do prispevka
Jaz uporabljam DDMG, potem pa samo po ličkih, kjer je koža najbolj suha še neko drugo kremo. ki je malce bolj mastna.  Pa kremo za okrog oči. Meni je to super rešitev, brez DDMG-ja namreč več ne morem, to je pa res stalnica pri meni.
0
Nazaj na vrh
Iree
Objavljeno: 5. dec 2009 16:05
Povezava do prispevka
Tudi jaz sem pomislila na SD za normalno do suho... moram še malo raziskati sestavine.
Ima katera Hauschko?
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2009 22:00
Povezava do prispevka
Ko mi je Garnier za mešano premalo, potem uporabim Alverde aloe vera. Ta mi je sicer skoraj preveč, ampak za pod puder in občasno, da se koža malo nahrani, je ok.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Lena
Starost: 123Pridružen: 6. jul 2004Prispevkov: 3778Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. dec 2009 12:58
Povezava do prispevka
Jaz pa sem začela uporabljati kar Garnier Fresh za normalno do suho in Garnierjevo z medom, sem pozabila, kako se ji pravi. Obe mi trenutno zelo ustrezata.
Pozdravček, Lena

http://lena1.moj-album.com/
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 7. dec 2009 13:30
Povezava do prispevka
Preden se zaženete v nakup nove kreme, vam priporočam, da poskusite tako, da pod svojo dosedanjo kremo nanesete kapljico kakšnega olja, če se le da, čim bolj antioksidantnega (olivno, šipkovo, grozdne peške ...).
Jaz tako delam in si tako 'priredim' vse kreme v zimske, mi ni treba kupovati nove (sploh ker najti idealno kombinacijo vlaženja in hranjenja je lahko skoraj 'mission impossible' in posledično sledi izpraznjena denarnica in kup 'za silo' krem na polički).
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
KrvavaMeri
Starost: 37Pridružen: 5. nov 2007Prispevkov: 7853Kraj: Zagorje ob SaviStatus:Offline
Objavljeno: 7. dec 2009 13:55
Povezava do prispevka
Ker tudi sama iščem kaj za zimo (rabim predvsem vlaženje (povrhnjice)), sem poskusila z olivnim oljem. To prakticiram zvečer ali ko sem doma brez MU, ker mislim, da bi mi olje + moja krema s SPF precej zmanjšala obstojnost pudra. Ker sta olje in voda (v pudru) nezdružljiva.

Nekako mislim, da bi mi MU kar spolzel z obraza, ker se mi koža itak masti.

Se morda motim?
mejkap - blog o ličenju
0
Nazaj na vrh
Iree
Objavljeno: 12. dec 2009 14:30
Povezava do prispevka
Kje naj pogledam za olji? Mi katero priporočate?
0
Nazaj na vrh
Kiely
Starost: 39Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 3384Kraj: KielywoodStatus:Offline
Objavljeno: 12. dec 2009 14:38
Povezava do prispevka
Jaz uporabljam kar domače olivno, kupljeno pri privatnikih.
Grozdne peške in šipek ima pa pomoje Akamuti.
0
Nazaj na vrh
Iree
Objavljeno: 12. dec 2009 14:44
Povezava do prispevka
Kiely, ali se dobi Akamuti v Muellerju?
0
Nazaj na vrh
Dow*
Starost: n/aPridružen: 19. avg 2006Prispevkov: 2794Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. dec 2009 15:41
Povezava do prispevka
Akamuti se naroča samo preko spleta.

Drugače pa če imate probleme z suho/dehidrirano/luskasto kožo poskusite tonik+olje+krema. Jaz trenutno kombiniram Alverde tonik, sezamovo olje in pa Balea kremo.
Hell is other people - Jean Paul Sartre
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Zimska krema za mešano kožo
Stran 1 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.