Dobro jutro!!! Kakšen krasen sončen dan.
A katera mogoče ve, če imajo Bourjois lake za nohte še kje drugje kot v Martimexu (tam pri Mačku) ali še kje drugje? V center grem bolj poredko in se mi ne da parkirat itd samo zaradi tega.
Hvala!!!!
Dobro jutro!!! Kakšen krasen sončen dan.
A katera mogoče ve, če imajo Bourjois lake za nohte še kje drugje kot v Martimexu (tam pri Mačku) ali še kje drugje? V center grem bolj poredko in se mi ne da parkirat itd samo zaradi tega.
Hvala!!!!
Bom šla pogledat, upam, da so cene primerljive, v Martimexu je zmeraj kaj ugodnega.
Hvala!
Tanja hvala!!!!!
že dolgo iščem lak, ki bi mi res utrdil nohte, imam take čist mehke, ki se uvijajo na vse strani pa cepijo za vsako stvar. Sprobala sem že vse te običajne znamke lakov, pa nisem bila z ničimer zadovoljna - vedno so bili kao utrjevalci v resnici čisto navadni prozorni laki, nič posebnega.
Tale mi pa res krasno utrdi nohte, pa še obstojen je, že dva dni brskam v službi po težkih fasciklih pa pospravljala sem včertaj in se ni še ČISTO NIČ zluščil, nohti pa se tudi super svetijo - ni eden od tistih utrjevalcev, ki bi naredili noht grd, tko da moraš potem nujno še lak kupit. Navdušena
Mislim, da bom šla iskat še Whitening varianto.
Drugače pa barvnih lakov zaenkrat ne uporabljam, samo prozornega (oz. samo utrjevalec), včasih kakšnega malo rozkastega, pa obvezno bel svinčnik.
sončka
Ja, Tina, o čem ti to?!
Jaz bi tud kaj takega mela!
Ja, tak oranžen je samo sta dva - na enem piše "repairs and strengthens" - ta je moj, na drugemu pa "smooths and strengthens" tko s čist majhnimi črkami. btw danes je nedelja in se mi nohti še vedno ne luščijo niti lomijo. Noro.
Jaz ga grem kar jutri kupit, da ga ne zmanjka.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...