Jaz hodim samo pred morjem,da se mi koza malce navadi in potem me tudi prej prime sonce in me ne opece. Pretiravam ne,ker vem da skoduje kozi. Pozimi pa ne hodim.
Vcasih sem hodila pred morjem, zdaj pa sploh vec ne. Zaradi zdravstvenih razlogov.
LP, Simona
Jaz ne hodim, pred nekaj leti pa sem sla nekajkrat. Pozimi uporabljam ST po obrazu, poleti pa se me na ful hitro prime.

Tanja,
a uporabljaš kakšno kremo, preden greš v solarij? Predvsem za obraz me zanima.

A se ta gel kupi v DM? Nekam znan se mi zdi. Je to za telo ali obraz oz. oboje?
Pa še to me zanima - katera vlažilna maska je OK? Zaenkrat imam le čistilno od Freemana.
Jaz še nikoli nisem bila v solariju in tudi ne nameravam iti. UV žarkov se namreč kareda izogibam, če pa že, imam raje tiste naravne poleti
.Pa tudi preveč zagorela koža mi ni všeč... Včasih se mi zdi smešno, ko vidim kakšno žensko povsem zagorelo pozimi oz. vse leto in ji res ne paše...Nekateri nimajo mere čeprav bi jo ravno pri sončenju in solariju morali imeti.
LP AJda

Ja, je za obraz in telo in gaimajo v dm in Muellerju.
Scheller ima mineralno vlažilno masko, pa Balea... Najboljša sploh je pa Clarins:

Saj jaz se tudi bolje počutim, če sem vsaj MALO zagorela. Prime me tako ali tako ne preveč... Pozimi sem sploh precej bleda in mi solarij tu in tam paše.
Tanja, hvala za nasvet, še to me zanima - je ta gel mišljen kot zaščita ali le za hitrejšo porjavitev.
Balea mi ni všeč, ker je v vrečkah, Scheller pa bi znal biti OK 

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...