Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kozmetika REN

ekselenca
Starost: 35Pridružen: 14. nov 2006Prispevkov: 174Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2010 22:29
Povezava do prispevka
Je katera že preizkušala tole kozmetiko? Zadnjič sem jo zasledila v Nami, drugje je še nisem videla. Zgleda mi kar obetavno, sestavinsko pa ne vem, ker nisem imela časa bolje pogledati. Torej, v tej temi lahko malce pokomentirate, sicer pa več info lahko najdete na uradni strani www.renskincare.com Smile
0
Nazaj na vrh
Dow*
Starost: n/aPridružen: 19. avg 2006Prispevkov: 2794Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2010 18:23
Povezava do prispevka
Sem malo pogledala na hitrico, glede na cene v tujini mora biti tole pri nas precej drago. 
Hell is other people - Jean Paul Sartre
0
Nazaj na vrh
ekselenca
Starost: 35Pridružen: 14. nov 2006Prispevkov: 174Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2010 15:24
Povezava do prispevka
Ja, kolikor je meni uspelo pogledati so cene res navite. Tako "na uč" bi rekla da so cene tam nekje 10-15 eur višje kot recimo na hqhair.co.uk, tako da se naročanje iz tujine vsekakor še vedno splača. Sicer so pa izdelki na tujih forumih precej dobro ocenjeni, vendar me je vseeno zanimalo, če je tudi tukaj katera kaj že preizkusila.
0
Nazaj na vrh
Mariam
Starost: 33Pridružen: 6. jun 2009Prispevkov: 214Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 18. mar 2013 11:04
Povezava do prispevka

Jaz sem poskusila REN Vita-Mineral dnevno kremo (slika spodaj). Mislim, da v Mullerju stane okoli 30 EUR, kar se mi ne zdi tako grozno za 50 ml (odkar sem dala za Clinique Moisture surge 46 EUR in mi maši pore in je katasrofalna zame).

Meni je bila odlična, tako da mislim, da jo bom zopet kupila (tokrat v Slo), ker mi trenutna (Clinique) sploh ne odgovarja. Občutek po Ren VM je bil super, ena boljših krem, ki sem jih imela na obrazu. Na žalost sem embalažo vrgla stran in ne morem preučit sestavin.

Popravek: v Mullerju je 47 EUR, kar je precej bolano! Priporočam nakup na Cloud 10 Beauty, kjer je 30 EUR in pribl. 4 EUR pride zraven še poštnina. 

Lepota, ki pritegne pozornost in karakter, ki zaznamuje srce tvorita neuničljivo celoto.
0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 122Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. avg 2013 10:06
Povezava do prispevka

Je morda še kakšna izkušnja z Ren kozmetiko? Sem malo preučevala sestavine in teksture v Nami in se mi zdi krasna.

0
Nazaj na vrh
Mish
Starost: 37Pridružen: 21. apr 2007Prispevkov: 198Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2014 10:33
Povezava do prispevka

Torej, trenutno testiram kremo Evercalm Global Protection, sestavine so sledeče:

Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Camellia Oleifera Seed Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Myristyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cetearyl Glucoside, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Triheptanoin, Oryzanol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phenoxyethanol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Bisabolol, Calendula Officinalis Flower Extract, Laminaria Ochroleuca Extract, Cassia Alata Leaf Extract, Pueraria Lobata (Kudzu) Symbiozome Extract, Carbomer, Sodium Hydroxymethylglycinate, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Cinnamomum Camphora Linalloliferum (Ho Wood) Leaf Oil, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Tocopherol.

Kolikor razumem, je kar nekaj potencialno komedogenih sestavin, a samo po uporabi testerja bo težko videt, če mi maši pore. Mi je všeč, ker se res lepo vpije, veliko krem mi namreč kar ostaja na koži (npr. Derma E z vitaminom A), po tej pa imam tako žametno, nič se ne svetim. Priznam pa, da zaradi cene (v Nami 39 €, v Mullerju okoli 42 €) ne bi bila moja prva izbira, bi rajši investirala v serum.

0
Nazaj na vrh
angeldust
Starost: 53Pridružen: 8. sep 2013Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2014 11:08
Povezava do prispevka

Imam na preizkušanju masko ClearCalm 3 Clarity Restoring Mask. glinena maska, dobila sem še tester od seruma in ene druge maske. Zaenkrat se mi ne zdi nič posebnega - no prvi vtis. Nimam pa tudi nič za rečt proti. Moram malo videt po daljšem času uporabe. Cena za masko je kar visoka, 43 € v Müllerju.  Na sestavine se ne spoznam, je pa nekaj dobrih ocen in rewiev-ov na youtubu. 

0
Nazaj na vrh
_mucika_
Starost: 32Pridružen: 10. jul 2014Prispevkov: 201Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2014 14:41
Povezava do prispevka

Je katera že slišala? Jaz sem danes čisto slučajno na FB naletela na njihovo slovensko stran.

Zaenkrat sem prebrala same pohvale. Na njihovi slovenski spletni strani sem prebrala:

" REN izdelki vsebujejo 100% rastlinske in mineralne sestavine in so popolnoma brez koži neprijaznih sintetičnih sestavin, kot so:

Sintetične dišave, petrokemikalije, ki mašijo pore, sulfati-detergenti, umetna barvila, živalske sestavine in parabeni.

Poleg tega izdelki REN ne vsebujejo potencialnih sestavin, ki iritirajo kožo: glikoli in diglikoli (kot je na primer propylene glycol), PEG's, PPGs, urea, D.E.A, T.E.A, PABA in drugih umetnih sestavin, alifatični alkoholi, hidrokarboni,ftalati, fumarati, aminokisline, alkanolamines, synthetic AHAs/BHAs, polyacrylamide, metacrylate, elastomer, poloxamer, styrene, vinyl, polyquaternium, synthetic chelating agents, nylon, nitriles, nitrates, nitrosamine releasers, bromates, fluor, aluminum and alumina etc. "

 

Je katera že poskusila kateri njihov izdelek? 

 

Še posebej zanimiv se mi zdi "REN Flash Rinse 1 Minute Facial", ki naj bi kožo takoj poživil, polt naredil sijočo, mehko, napeto in zglajeno, zmanjšal naj bi nepravilnosti in pa znake utrujenosti in staranja... Vsebuje bosvelično kislino, magnezij in stabiliziran 10% vitamin C.

Sestavine:

Coconut Alkanes, Ascorbic Acid, Coco-Caprylate/ Caprate, Silica, Sodium Cocoyl Glutamate, Mannitol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Yeast Extract, Copper Pca, Boswellia Carterii Oil, Boswellia Serrata Extract, Glycogen, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Limonene.

 

Torej, kako se vam zdi, tistim večjim poznavalkam smiley

0
Nazaj na vrh
ab123
Starost: 33Pridružen: 22. okt 2014Prispevkov: 33Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. okt 2014 7:26
Povezava do prispevka

Sama sem ene 5,6 let nazaj uporabljala REN in sem bila zelo zelo zadovoljna. Uporabljala sem pa linijo za občutljivo (suho) kožo čistilno mleko+kremo. Je bila pa to moja prva kozmetika ki sem jo res redno uporabljala, ampak takrat se mi je zdela res dobra:)

0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 122Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. okt 2014 15:07
Povezava do prispevka

Doma imam samo tole.

Mi je zelo všeč. Mislim, da sem celo ocenila na KMM. Čeprav zadnje čase nekako ni prostora za to v moji rutini. Bi z veseljem poskusila še kaj od njih. Je pa treba dobro pogledati posamezen izdelek, nekateri so sestavinsko čisto brezveze.

0
Nazaj na vrh
_barby_
Starost: 38Pridružen: 12. avg 2004Prispevkov: 479Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 12. nov 2014 13:13
Povezava do prispevka

Jaz zdaj testiram Glycolactic Radiance Renewal MAsk. Trenutno se v Mullerju dobi  ta maska v paketu po malce nižji ceni, v paketu je maska (50ml in z čistilno krpico)  z čistilnim gelom (tester vendar ga je kar veliko), Aha koncentratom (tester) in še enim izdelkom (testerjem) iz te linije po malce nižji ceni.. Če katera namerava sprobat je to fajn priložnost. Bom poročala kako se obnese maska, ko mine nekaj časa..

Wake up in the morning felling like pdiddy, grab my glasses im out the door im gonna hit this city...

Blue eyeshadow should be illegal.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kozmetika REN
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zvezdnice, kot so Jennifer Lawrence, Kate Hudson, Serena Williams in Emma Stone so na rdeči preprogi zažarele v (kot) poročnih oblekah.