Najprej en lep pozdravcek.
V letosnjem sol. letu me torej caka maturantski ples in nimam pojma, kaksno obleko bi oblekla.Razmislajala sem tudi o hlacah, takih lepo padajocih na straneh pa prerezanih prbl. do polovice stegna.Mogoce semmalo cudno napisala, ce najdem kje fotko, jih dam gor. Zraven sem razmisljala o kakem sikanem korzetu...
ampak vseeno mi bolj disi obleka.ce imate kakrsnekoli predloge, vam bom zelo hvalezna.zanima me tudi, kje v ljubljani ali mariboru obstajajo kaksne trgovine, kjer bi ze imeli narejene obleke?aja...imam svetlo rjave lase in hm...sivo zelene oci..torej...kaj predlagate?
hvala za pomoc!

Ti daj malo več podatkov - približna višina, postava (teža - mere v grobem), kakšen stil ti je všeč...... Potem bo pa imela Pikica obilo dela.

je pač obsedena z rumeno barvo...tko da mogoče veste kje bi se dalo kupiti dobro lepo obleko za ne prav veliko denarja, tako da bi mi pasala no sej vem da je to težko reči tako preko interneta imam pa 186 cm ter sem težak tam okoli 68 kil
(ja vem prekla sem)zato mam tud probleme z oblekam ker vse nekako visijo z mene dol...sem kot zivi hodeči obešalnik
... vendar bi rad na temu maturancu izgledal res dobro tako da vsekakršni nasveti so dobrodošli