Moja obsesija s kopalkami se nadaljuje. Letos sem si kupila že troje pa še ene imam nagledane.
Calzedonia ima letos res najčudovitejše kopalke kar sem jih videla. 
Moja obsesija s kopalkami se nadaljuje. Letos sem si kupila že troje pa še ene imam nagledane.
Calzedonia ima letos res najčudovitejše kopalke kar sem jih videla. 

vir: calzedonia.it
Na sliki oboje izgledajo bolj subtilnih barv, so pa v živo veliko bolj živahne, neon barve.
Edit: Aha, pa še tele: 

besamemucho.si
Moje nove:

calzedonia.it
Lepe. Letos je zgleda ta koralno rdeča barva zelo in. Meni je krasna. 
Pri Calzedonii mi je super to, da imajo brazilke. Res naredijo lepo sočno rito, haha. 
Vermilion: sem kupila isti model, samo da v 'neon pink' barvi. Res mi je top model naredi ful lep dekolte in čeprav so bikini - so primerne tudi za nekoliko večje oprsje. Drugje imam vedno občutek da mi bo vse ''padlo ven''
. Sem pa vzela za spodnji del brazilke, ki res naredijo hudo rit. Tako da že komaj čakam da grem na morje
(svoje barve pa na žalost ne uspem najdet na netu, da bi prilepla fotko).
Na sploh so modeli v Calzedoniji ful všečni, dobre barve, lepo stojijo. Pa tudi kvaliteta je fajn, sem kupila že en komplet pred 3 leti pa so popolnoma ohranile barvo (močna pink). Sem pa do zdaj vedno čakala na razprodaje, ampak tokrat pa nisem hotela ostat brez številke, ker so mi bile tok všeč 
Vermilion, zgornji del je podložen ali je samo blago? Calzedonia? Sem mislila na prve rdeče 
Tudi meni so Calzedonia kopalke super: lepi modeli, obstojni materiali možnost kombiniranja različnih številk ...
Bodo imeli v kratkem tudi kakšne akcijske cene? Razprodaje so namreč pred vrati.
Vermilion, zgornji del je podložen ali je samo blago? Calzedonia? Sem mislila na prve rdeče 
So tanko podložene.
meme: Sploh nisem vedela, da obstajajo še v neon pink. Jst sem jih vzela zato, da imam ene "normalne" kopalke, poleg tistih s topom. Čeprav sem pa prijetno presenečena nad temi s topom, da brez štrikca okrog vratu stojijo na oprsju, tako kot je treba, čeprav imam C košarico. 
Punce, kje naj pogledam za kopalke sedaj ko so razprodaje? Ne bi rada dala več kot 30eur, saj bom bolj malo na morju:( ampak vseeno bi rada dobro izgledala
Imam pa številko 75C/D, spodnji del pa 38. Pa ne bi rada naročala preko spleta.
Lani sem v New Yorkerju kupila ene luštne temno modre z belimi pikicami, ki zgoraj dobro držijo vso kilažo. 
Bile so 20eurov, so pa s kostjo, tko da vse skupaj lepo dvigne, stisne in ornk drži.
Jaz sem ugotovila, da rabim dvoje nove kopalke, ker so se moje počasi uničile..........
Sem sicer že nazaj z morja in kupujem za drugo leto....
Se mi pa zdi, da je ta letošnja moda bolj tako, bandeau modrci niso zame, nočem tudi kosti...najraje bi imela malo bolj solidne trikotnike (tiste z malo oblike, ne samo zavesice)....
Dvomim,da bom še kaj našla, ampak finančno bi bil pa sedaj dober čas.... 
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...