Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Vadba doma za prihranek časa in denarja!

Prednosti vadbe doma

2. dec 2010 11:30 Deja
3

Oglasno sporočilo

Nimate denarja za mesečno plačevanje članarine fitnessa, aerobike, pilatesa ... ali za kupovanje dragih športnih naprav? Ali želite privarčevati nekaj denarja in prihraniti čas? Sliši se skoraj nemogoče, vendar z nekaj preprostimi nasveti in stvarmi, ki jih imate doma, lahko ravno tako dosežete vrhunsko formo, ne da bi za to zapravili veliko denarja ali časa.

rekreacija_sportno_telo 


Prednosti vadbe doma

Vadba doma ima veliko lahko veliko prednosti. Ena izmed prednosti je zasebnost. Lahko se posvetimo samo sebi in smo v celoti posvečeni vadbi, saj ni motečih dejavnikov. Ljudje z nizko samopodobo se počutijo udobneje, saj jim ni treba skrbeti, kako so videti v očeh drugih – to velja tako za telesni videz kot športna oblačila. Doma se lahko oblečemo kakor želimo, četudi gre za najbolj raztrgano trenirko – pomembno je le, da se počutimo udobno. Tudi glasbeno spremljavo lahko izberemo po svojem okusu.

Ker telovadbo izvajamo v udobju doma, s tem prihranimo veliko časa, saj se ni potrebno odpeljati ali sprehoditi do dvorane ali fitnessa, po vadbi pa se lahko mirno stuširamo v domači kopalnici. Dom nam je na voljo 24 ur na dan, zato ni časovne omejitve, kdaj in koliko časa bomo vadili. Danes lahko vadimo zjutraj, jutri popoldne, tretji dan zvečer ... in tako si sami prilagodimo urnik glede na druge obveznosti.

Z vadbo doma pa ne prihranimo zgolj časa temveč tudi denar. Ni se potrebno vpisovati v različne rekreacijske centre ali kupovati drage športne naprave, da bi ostali aktivni. Če znamo izkoristiti prostor in pohištvo, ki nam je na voljo, lahko prihranimo precej denarja.

Pojdi na stran

3

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
   • Sinthija

   • 27. mar 2012 8:44

    Meni je fitness strašno dolgočasen. Raje investiram v dobre športne copate in v dobro kolo, saj mi je rekreacija v dvoje v naravi veliko bolj pisana na kožo in veliko bolj všeč kot pa v dvoranah.

   0
   • popcorn

   • 2. dec 2010 18:18

    Jaz telovadim doma od marca, se mi pošteno pozna, pa fino mi je, ker dvdje znam že napamet in si jih minimiziram in telovadim ob kakšni nadaljevanki.. tako veliko manj opazim, da trpim Big smile Od opreme imam samo ročke, tako da izbiram dvdje, ki so minimalistični glede opreme.. zadnjič nisem bila doma pa sem telovadila kar s konzervami kompota Wink to je to, v fitnes se v takem vremenu res ne spravim.

   0
   • haley87

   • 2. dec 2010 14:30

    Zelo všečen članek. Bo res treba malo začet migat! Smile

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja