Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To je bil razlog, da je Kate Middleton javno razkrila svojo diagnozo o raku

10. apr 2024 9:42
0

Oglasno sporočilo

Kensingtonska palača naj bi pohitela z objavo videoposnetka o raku Kate Middleton, potem ko je v javnost pricurljala njena diagnoza.

Vir, ki je blizu zadevi, je v ponedeljek povedal, da je palača poskušala prehiteti širjenje novice o princesinem raku, potem ko je neznana oseba izvedela za zdravstveno stanje valižanske princese. 

Palače menda ni skrbelo, da bi Middletonova odsotnost na velikonočno jutro povzročila toliko razburjenja, kot jih je skrbela širjenje pridobljene informacije. Vir ni pojasnil, ali je uhajanje informacij prišlo z londonske klinike, kjer je princesa januarja prestala operacijo trebuha, ali od kod drugod.

Vendar pa so viri povedali, da so govorice o uhajanju informacij neresnične. Middleton je 22. marca razkrila, da so ji diagnosticirali raka, potem ko so oboževalci več mesecev ugibali o tem, kje se nahaja.

V srce parajočem videoposnetku, za katerega poznavalci sicer trdijo, da je globoki ponaredek, je 42-letnica pojasnila, da je v zgodnji fazi kemoterapije, in zatrdila, da je bila diagnoza zanjo in njenega moža, princa Williama, "velik šok".

Nekaj dni pred njenim videom je Daily Mail poročal, da je na londonski kliniki prišlo do kršitve varnosti v zvezi z njeno zdravstveno dokumentacijo. Notranji informator je za omenjeni časopis povedal, da je bila kraljeva družina opozorjena na kršitev, kar je sprožilo "popolno preiskavo".

Kmalu po razkritju njenega stanja sta Middleton in valižanski princ spakirala kovčke in se 23. marca odpravila v svoj počitniški dom v Norfolku. Tiskovna agencija je poročala, da bo družina spomladanske počitnice svojih otrok preživela na posestvu Sandringham.

Na posestvu sta ostala tudi, da bi zasebno praznovala veliko noč, potem ko sta bila opazno odsotna z vsakoletne velikonočne maše v kapeli svetega Jurija v Windsorju.

PREBERITE TUDI: Umirajoča igralka razkrila, kako se pripravlja na smrt

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.