Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ti 3 znaki zodiaka bodo imeli najboljši mesec, ker ponovno odkrivajo svojo super moč

5. sep 2022 10:28
0

Oglasno sporočilo

... mesec september 2022, potem imate srečo. Navsezadnje je prihajajoča astro napoved polna vzponov in padcev, kar pomeni, da iščete način, kako pogledati svet s svetle plati! Sezona devic je, ki vas spodbuja, da iz limonade pripravite limone.

Rak

Ta mesec se začne s soncem v devici, ki se premika skozi vašo tretjo hišo komunikacije in vas navdihuje za druženje, postavljanje vprašanj in učenje! Čeprav vas ta spodbuda v intelektualni radovednosti vodi skozi težke čase, bo ta mesec zagotovo intenziven, saj se retrogradni Merkur pomika skozi vašo četrto hišo doma in družine do 23. septembra. To bi lahko pripeljalo do dolgotrajnih vprašanj iz vaše preteklosti, še posebej, če se nanašajo na vaš odnos s sorodniki in čustveno dinamiko vašega življenjskega prostora.

Vendar pa vas čaka pomemben trenutek, ko bo 10. septembra polna luna v ribah. Ker je luna vaš vladajoči planet, so polne lune za vas vedno izkušnja naslednje stopnje. In ker se ta polna luna odvija v vaši deveti hiši avanture, modrosti in filozofije, vas lahko potegne v veliko neznano. Če sprejmete spontanost in odprtost, se zavedate, da je svet veliko večji, kot ste mislili. Uživaj v tem občutku razsvetljenja, rak.

Bik

Ta mesec bo gotovo neverjetna izkušnja, saj se sonce premika skozi zemeljsko znamenje device in vam prinaša ustvarjalno energijo, po kateri ste hrepeneli. Z aktiviranjem vaše pete hiše zabave in užitka vas sezona device spodbuja, da počnete natanko tisto, kar vam prinaša največ veselja. Ne pretiravajte! Ponovno se povežite s svojim notranjim otrokom in se spomnite, kaj vas najbolj navdihuje. Ta mesec bi lahko obnovil vaše ustvarjalne sokove (in vas celo postavil v boljši položaj, da najdete ljubezen). 

Vendar ne pozabimo, da se bo Merkur do 23. septembra retrogradil skozi vašo šesto hišo dela in zdravja, kar bi vas lahko popolnoma vrglo iz vaše rutine. Če zaostajate pri svojih nalogah ali iščete izgovore, da bi izpustili telovadnico, je čas, da se malo sprostite. Pričakujte napredek, ne popolnosti! Otroški koraki so vse, kar je potrebno, da se vrnete na pravo pot.

Devica

Čas je, da zasijete, devica! Sonce je uradno v devici, kar pomeni, da vas navdaja s samozavestjo, pogumom in odločnostjo. Ko najsvetlejša zvezda v naši galaksiji prinaša čarobnost v vašo prvo hišo jaza, se spomnite, zakaj ste pomembni. Ste naravno nesebično horoskopsko znamenje; nekdo, ki misli na potrebe drugih ljudi prej kot na svoje. Ta mesec je čas, da spremenite ta hrup, saj si zaslužite biti razvajeni!

Vendar samo zato, ker je vaš sončni povratek v teku, še ne pomeni, da bo prihajajoči mesec brez izzivov. Navsezadnje bo Merkur – vaš vladajoči planet – 9. septembra postal retrograden, kar vas vedno zna spraviti iz ravnovesja. Ker bo Merkur 23. septembra retrograden nazaj v devico, obstaja velika verjetnost, da boste proti koncu meseca resnično občutili njegove zmede! Pravzaprav se lahko soočite s svojo preteklostjo, še posebej, če se še vedno niste pomirili z nekaterimi napakami, ki ste jih naredili v preteklosti. Namesto da se zadržujete, mu dovolite, da vas motivira. Konec koncev, če ste od takrat zelo zrasli, si predstavljajte, koliko rasti še morate storiti? Uživaj v procesu, devica, kajti ta proces se imenuje življenje. 

PREBERITE TUDI: 6 fascinantnih dejstev o otrocih, rojenih septembra

 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 4 dnevi
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vintage obleke so v zadnjih letih vse bolj priljubljena izbira na rdeči preprogi – od Oskarjev do Met Gala in vseh vmes.