Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Test osebnosti: gube na čelu razkrivajo vašo osebnost

20. mar 2024 11:30
0

Preizkusite test osebnosti s črtami na čelu. Metoposkopija je starodavna umetnost, ki vključuje pogled na čelo osebe, da bi ugotovili stvari, kot so značaj, osebnost ali celo napovedali prihodnost. 

V skladu s to prakso lahko različne črte in značilnosti našega obraza delujejo kot kažipoti, ki vodijo neposredno v našo dušo. Tako mnogi verjamejo, da lahko linije na čelu drugim povedo o naših edinstvenih značilnostih in notranjem bistvu.

Vzemite si trenutek in poglejte svojo linijo čela, medtem ko se mrščite. Ali imate samo eno vodoravno črto? Dve navpični? Ali morda celo več?

1. Ena navpična črta med obrvmi

Tisti, ki imajo eno navpično linijo čela, so ponavadi asertivni, odločni in vztrajni. Njihova delovna etika je občudovanja vredna, znani pa so po tem, da imajo ves čas pred očmi nagrado. Drugi jih dojemajo kot inteligentne in sposobne, vendar se lahko zgodi, da so sebični ali egocentrični. 

Zaradi tega se včasih zdijo egoistični ali preveč ambiciozni. Nagnjeni so tudi k neposrednosti in odkritosti, zaradi česar imajo lahko več sovražnikov kot zaveznikov. Pri ženskah lahko ta lastnost povzroči, da jih dojemajo kot moške ali agresivne.

POKLICI: V poklicih, kot so poslovanje, pravo, politika, medicina, izobraževanje, inženirstvo in tehnologija, so posamezniki z enojno navpično linijo čela običajno uspešni.

2. Dve navpični črti med obrvmi

Osebe z dvema navpičnima črtama na čelu pogosto veljajo za pametne, analitične in premišljene. Zelo trdo delajo, tako da to postane njihova identiteta. To se včasih spremeni v stres, tesnobo in perfekcionizem. Radi se intelektualno spodbujajo z vsem, kar je v življenju novo in predstavlja izziv.

Ustvarjalnost je dar, ki ga brez težav izkoristijo. Ko gre za samouresničitev, so vedno pripravljeni naučiti se česa novega. Skozi debelo in tanko jim je zelo mar za svoje bližnje in imajo močno sposobnost razumeti, kaj doživljajo drugi, vendar pa so v odnosih lahko egoistični ali pa pogosto potrebujejo nekoga, ki jih bo pestoval, saj so navajeni, da jih nekdo toliko neguje.

POKLICI, v katerih so ti ljudje uspešni, vključujejo igralstvo, gledališče, glasbo, umetnost, pisanje, znanost, pravo, inženirstvo in računovodstvo.

3. Tri navpične črte med obrvmi

Ljudje s tremi navpičnimi gubami na čelu pogosto veljajo za modre, premišljene in izkušene. Imajo globok vpogled v življenje in znajo videti stvari z več vidikov. Vendar so zaradi svoje inteligence, modrosti in introspekcije tudi samokritični in kritični do drugih.

Takšni ljudje težko sprejemajo odločitve, saj skrbno preučujejo vsako možnost. So naravni voditelji, ki lahko motivirajo druge okoli sebe. Čutijo željo, da bi spremenili svet ali pomagali ljudem, kar jih lahko pripelje do velikih dosežkov ali celo slave.

POKLICI: Nekatera področja, na katerih bi lahko bili uspešni ljudje s tremi navpičnimi črtami, so svetovanje, odnosi z javnostmi, medijsko svetovanje, filantropija, socialno delo, glasba, igralstvo, zdravilski poklici, filozofija ali versko vodstvo.

Kaj ste ugotovili?

Zdaj, ko ste odkrili zanimive skrite osebnostne lastnosti, zakaj ne bi tudi sami preizkusili nekaj te raziskovalne moči? Usedite se pred ogledalo in si oglejte gube na čelu. Morda boste presenečeni nad tem, kaj boste odkrili.

In zakaj bi se ustavili pri tem? Delite ta osebnostni test čeljustnih linij s svojimi prijatelji. Povabite jih k sebi in iz tega naredite cel dan. Eden drugemu si oglejte čelo, primerjajte vse te drobne črte in preverite, kako natančni so njihovi skrivni pomeni.

PREBERITE TUDI: Test osebnosti: izbrana sova razkriva vaš odnos do drugih

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.