Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 24. februar do 1. marec 2020

23. feb 2020 6:56
0

Oglasno sporočilo

Astrološke vode v 2020 doslej nikakor niso bile tihe in mirne – in še vedno niste prišli k sebi od viharhjev preteklega tedna. A ta teden se bo začel z malce več upanja: mlaj v Ribah 23. 2. Ribi je znak, ki je premišljen in občutljiv.

Tokratna prazna luna vam daje priložnost, da, da svoji domišljiji pustite prosto pot. 25. 2. se bo Merkur srečal s soncem in skoraj bomo že na polovici retrogradnega gibanja. Kakšna odkritja so prišla do vas?

 

Ovnica

V tem tednu boste izboljšali svoje povezave med družinskimi člani, kar pomeni, da se bo občutno izboljšalo tudi razpoloženje v vašem domu. Za ogromno pozitivnih posledic boste zaslužni prav vi, kar bodo opazili tudi ostali. V sredini tedna boste naleteli na manjšo oviro, a jo boste premagali že do konca tedna, tako da se boste takrat lahko posvetili zabavi ter sproščanju. Vzemite si čas za vaše najdražje, ter vse trenutke preživite tako, da boste čim bolj srečni.

 

Bikica

V začetku tedna bodo planeti napolnili vaše baterije in vam dali zagon za nov začetek. Vaša intuicija bo boljša kot je bila kdajkoli prej, prav tako pa se bo aktivirala vaša domišljija, ki bo delovala povsem brez meja. Ravno zaradi teh lastnosti boste povsem neustavljivi, zato svoje delovanje usmerite v področje, ki vam veliko pomeni. Na svoji poti boste srečali mnogo obrazov in izjemnega pomena je, da se naučite razlikovati med prijatelji in nasprotniki. Zaupajte svojim instinktom.

 

Dvojčici

V začetku tedna boste razpoloženi nekoliko slabše kot ponavadi. Vaša produktivnost se bo opazno zmanjšala, kar bo vplivalo na porast napetosti v ozračju. Nekdo vas bo tokrat še posebej podrobno opazoval, zato bodite previdni, da ne storite preveč napak. Proti koncu tedna se bodo zadeve na določenih točkah močno izboljšale, toda kljub temu se izogibajte kontaktu z ljudmi, ki jih v težkih trenutkih raje ne bi videli. Za vikend se lotite spomladanskega čiščenja.

 

Rakica

Ena izmed pomembnih lastnosti vašega karakterja je, da z lahkoto v trenutku končate še tako naporne konflikte. To vašo sposobnost bo v tem tednu nekdo močno potreboval, zato odprite oči ter ponudite svoje usluge, ko se vam bo to zdelo resnično potrebno. Glede pomembnejših odločitev se v tem tednu posvetujte s partnerjem, saj boste hitro ugotovili, da boste le tako lahko sprejeli odločitev, ki bo ugajala vsem.

 

Levinja

V prvi polovici tedna bo položaj planetov vplival negativno na vašo stopnjo samozavesti, saj boste le stežka zbrali pogum in se lotili svojih idej. Ves čas se boste držali v ozadju, četudi boste imeli kar precej zanimivih predlogov, toda morda trenutno resnično ni pravi čas, da bi jih vi predstavili. Ob koncu tedna se bo vaše razpoloženje znatno izboljšalo, postali boste bolj kreativni in težko boste svoje misli zadržali zase.

 

Devica

V prvi polovici tedna boste pogrešali kakršenkoli element presenečenja, saj boste ves čas dva koraka v ospredju. Marsikdo vam bo zavidal vaš položaj, čeprav pa vam ne bo ravno najbolj po godu. Poskusite se osredotočiti na pozitivne lastnosti svoje trenutne situacije, saj se bo stanje dokaj hitro spremenilo. Čez vikend si vzemite nekaj časa za pregled financ, saj lahko hitro ugotovite, da ste v preteklosti spregledali pomembno podrobnost.

 

Tehtnica

V tem tednu boste precej občutljivi. Razburili se boste že ob najmanjši provokaciji, zato se izogibajte osebam, ki vas že običajno spravljajo ob živce. Tokrat ne boste imeli nobenih zadržkov, kar pa lahko vodi v hude posledice. Okoli srede in četrtka vas bo nekdo prijetno presenetil, kar bo ublažilo vaše napade, toda vaša duša bo resnično pomirjena šele proti koncu tedna, tako da druženja s posebnimi osebami prihranite za takrat.

 

Škorpijonka

Čas je, da napredujete s trenutnega položaja ter spremenite svoj način dela. Največ boste dosegli, če se boste predstavili kot odločna oseba, s katero je lahko komunicirati. V sredini tedna boste svoj trud usmerili v napačno smer, kar vas lahko malce demotivira. Ne obupajte, saj ste že skoraj pri cilju in nagrada, ki jo boste prejeli, bo zagotovo vredna vseh težav. Ignorirajte opazke tistih, ki vas vlečejo nazaj.

 

Strelka

V prvi polovici tedna se posvetite predvsem svoji družini ter financam. Ti dve zadevi sta močno povezani, zato se nikar ne osredotočite le na eno. Naleteli boste na navidez nepremagljivo oviro, toda zavedajte se, da lahko s pravo ekipo dosežete kar si zadate. Naj vaš cilj ne bo premajhen ali preveč oddaljen, saj boste tokrat resnično prejeli ogromno priložnost, ki se pojavi le enkrat v življenju. Ne odlašajte predolgo ter jo zagrabite.

 

Kozoroginja

V tem tednu se boste soočali z dogodkom iz preteklosti, na katerega ste morda že pozabili. Ponovno se bodo odprle stare rane, kar se bo poznalo pri vašem obnašanju. Izogibajte se pretiranemu stiku z osebami, ki bodo vaše stanje le poslabšale, četudi se vam bo sprva zdelo, da potrebujete določeno družbo. Čas je, da se ozrete v svojo notranjost in odgovore poiščete pri sebi, saj nihče drug ne ve, kako vi doživljate določene zadeve. Gre za nekaj, česar nihče ne more opraviti namesto vas.

 

Vodnarka

V začetku tedna se bodo pojavila manjša nesoglasja v zvezi z vam najdražjo osebo, kar pa ne pomeni nič katastrofalnega. Življenje bo še vedno teklo po ustaljeni rutini, spremenile se bodo le manjše zadeve, ki vas bodo malce zmotile. Pred vsako odločitvijo se dobro prepričajte o naslednjem koraku, saj poti nazaj v večini primerov ne bo. Delo boste v tem tednu malce zanemarili, kar pomeni, da bodite pripravljeni na kup opravkov, ki jih boste primorani postoriti kasneje.

 

Ribi

V tem tednu bo v zraku očitno čutiti ljubezen, kar pomeni, da se bodo vaši odnosi z določenimi osebami še znatno okrepili. To vodi k mnogo prijetnejši prihodnosti, saj se bodo vzpostavile povezave, ki jih nihče ne bo z lahkoto razdrl. Manjša nevihta se pripravlja proti koncu tedna, tako da bodite takrat nekoliko bolj previdni. Misli ohranjajte naravnane pozitivno, saj se lahko s tem izognete marsikateri nevšečnosti, pomembno pa je tudi, da se zadržujete v pravilni družbi.

PREBERITE TUDI: Smo sredi obdobja retrogradnega Merkurja

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da so necepljeni otroci bolj zdravi kot cepljeni, že dolgo ni več skrivnost.