Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 2. do 8. avgust 2021

1. avg 2021 15:55
0

Oglasno sporočilo

Medtem, ko se neprestano pobiramo zaradi bizarnosti aktualnega dogajanja in hkrati spopadamo z novimi in prihajajočimi katastrofami, se je treba opomniti, da je na nas, da ohranimo skupnost in odnose in se ne nehamo družiti.

Astrologija tega tedna je definirana v ponedeljek, 2. avgusta, s strani Sonca, naše življenjske sile, ki se zoperstavlja Saturnu (naš občutek odgovornosti). V tem aspektu gre za odločno akcijo, ki bo koristila skupnosti. Gre za žrtvovanje našega ponosa za višje dobro.

Tako kot po meditaciji pride občutek jasnosti in umirjenosti, bo ta teden ponudil priložnost, da se srečamo z najbolj avtentično verzijo sebe.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Leva: Jennifer Lopez, Rose Byrne, Sandra Bullock, Helen Mirren, Mick Jagger, Arnold Schwarzenegger, Laurence Fishburne, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Hilary Swank, Jason Momoa, Tom Brady, Barack Obama, Meghan Markle, Charlize Theron, Antonio Banderas, Chris Hemsworth, Mila Kunis, Halle Berry, Steve Martin, Jennifer Lawrence, Debra Messing, Ben Affleck, Steve Carell, Angela Bassett, Madonna, Robert de Niro, Matthew Perry, John Stamos, Amy Adams, Demi Lovato.

 

Ovnica

V nedeljo, 1. avgusta, se je Sonce srečalo z Merkurjem, ker je prineslo kar nekaj jasnosti glede tega, ali bi le pristali na kaj resnejšega s svojo dolgotrajno simpatijo. Večkrat sta se že pogovarjala o svojih čustvih in ne bi mogli biti srečnejši. A kaj kmalu vam bo pokvarilo razpoloženje, ko vam bo najboljša prijateljica povedala, da stre v njegovi prisotnosti povsem drugačni, kar ji ni všeč. Je to res prava ideja, da stvari peljete naprej; je on res pravi za vas?

Sporočilo tedna: Ne skrivajte več svojih čustev.    

 

Bikica

V ponedeljek, ko se bo Sonce srečalo z Merkurjem, vas bo izjemna karierna priložnost prisilila, da izpustite družinsko obveznost. To ni prvič to poletje, da ste se pritoževali nad ravnovesjem delo-dom, je pa vsekakor prva, pri kateri ste prizadeli sestro. Brez skrbi, stvari se bodo ohladile – saj veste, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha – le teden dni kasneje bosta imeli srčen pogovor, v katerem bosta naslovili vse, kar vaju mori.

Sporočilo tedna: Opravičite se le, če resno mislite.

 

Dvojčici

V nedeljo, 1. avgusta, se je Merkur srečal s Soncem, kar vas je navdihnilo, da ste otroke popeljali na kratek izlet, morda celo v kraj, ki vam je veliko pomenil, ko ste bili njihovih let. Čeprav je bilo zadnje leto in pol izjemno naporno tudi z vidika starševstva, ste vseeno uživali, da ste otroke poučevali vi in niso več del zavoženega šolskega sistema. Končno učenje pravih stvari in na pravi način. Šolo ste povezali z izleti in raziskovanji in zavedate so, da to šteje več kot učenje stvari na pamet v šolskih klopeh.

Sporočilo tedna: Pojdite svojo pot.

 

Rakica

Ko se bo Sonce v ponedeljek soočilo s Saturnom, boste postavljeni v nezavidljivo situacijo, da boste morali izbirati med najboljšimi možnostmi, kam naložiti svoj denar. Naj si bo na splošno veliko ali le za vas – preobremenjeni boste z vsemi možnostmi, ki jih boste imeli na voljo. A investiranje svojega denarja v posel, ki podpira skupnost, bo verjetno najbolj pametna odločitev za prihodnost celotne vaše družine.

Sporočilo tedna: Naj denar kroži.

 

Levinja

Sedaj je obdobje vašega znaka in s tem vašega rojstnega dne, a kar nekako ne morete povsem sproščeno uživati. Naveza Sonce-Saturn v ponedeljek vas bo silila k razmisleku o vaših obveznostih in omejitvah. Prosili so vas, da naredite nekaj za skupnost, saj je tudi skupnost, za vas. Kaj lahko dejansko naredite? Imate karizmo, da navdihnete svoje prijatelje in družino, da greste skupaj v akcijo, da spremenite svet. Kaj torej še čakate?

Sporočilo tedna: Sprememba se začne v nas samih.

 

Devica

V nedeljo se je Sonce srečalo z Merkurjem, kar vam je prineslo kratko, a prebojno spoznanje o tem, kako vam je anksioznost uničila življenje. Ujeti v frustracijo tega spoznanja in zavedanju, da ne morete spremeniti situacije, ker je izven vaše kontrole, ste pozabili, kje pa imate moč. Začnite pri majhnih stvareh. Ukinite alarm – telo se samo zbudi, ko je spočito. Berite pred spanjem, namesto da brskate po družbenih omrežjih. Vse te majhne spremembe bodo prinesle velik napredek v kakovost vašega življenja.

Sporočilo tedna: Premaknite se in naredite, kar je treba.

 

Tehtnica

V ponedeljek, ko se bo Sonce zoperstavilo Saturnu, vas bo to spomnilo, da niste več povezani s svojimi prijateljicami, ki nimajo otrok. To je postajalo čedalje bolj jasno že v karanteni, a ko so se stvari ponovno odprle in ste skušali povrniti nekaj starih družbenih navad, ste ugotovili, da ne delujejo več. Ne glede na to, ali imate otroke ali ne, ste ugotovili, da je čas, da določene vezi zbledijo. Zapomnite si, da skupnost temelji na tem, da sprejmete nova povabila.

Sporočilo tedna: Pripadanje pomeni pristajanje.

 

Škorpijonka

Ko je v nedeljo Sonce srečalo Merkur, boste prejeli pozitivne in prizemljujoče novice glede svoje kariere. Prišli ste v ožji izbor; fant vaše prijateljice je na vodilnem mestu v podjetju, kjer si tudi želite delati; in vaš trenutni delodajalec vam je pripravljen povišati plačo. S tem, ko vaše iskanje službe postaja resnejše, morate sprejeti tudi to, da se boste morali morda preseliti v drugo mesto, da bi našli svoje sanje. spremembe so težke – a še težje je biti, kamor ne sodite.

Sporočilo tedna: Stopite iz svoje cone udobja.

 

Strelka

V ponedeljek se bo Sonce zoperstavilo Saturnu in svoje načrte za potovanja in izobraževanje boste morali dati na stranski tir, da boste lahko poskrbeli za bolj nujne stvari. A le kako lahko raztegnete svoje možgane od udobja vašega mesta? Pogovor z zanimivim natakarjem vas bo v torek spomnil, kako pomembno je, da pogledate na stvari tudi z drugih perspektiv.

Sporočilo tedna: Razmišljajte lokalno.

 

Kozoroginja

V ponedeljek se bo Sonce zoperstavilo Saturnu in dovolj boste skromni, da boste zaprosili za finančno pomoč. Vaš poslovni partner potrebuje sredstva za začetek vašega novega startupa; vaši starši morajo podpisati, da bodo poroki za vaše sanjsko stanovanje; in vaš partner mora kriti stroške obletnice. Skušajte sprejeti ponujeno pomoč z enakim dostojanstvom, kot vam je bila dana.

Sporočilo tedna: Prijaznost ni slabost.

 

Vodnarka

V nedeljo se Merkur sreča s Soncem in končno boste jasno sprevideli, kam vodi vaše novo razmerje. Zveni klišejsko, ampak vprašanje “kje in kaj sva pravzaprav midva?” je na mestu in sledil bo pogovor o tem, ki bo prinesel odgovore na vprašanja, ki pa vam bodo ustvarili še več vprašanj. Ko se tako Sonce kot tudi Merkur zoperstavljata stabilnemu Saturnu, zakaj ne bi kar povedali, kaj čutite in se resno zavezali? To so težki časi za ljubezen, zato naj bo ta dan prvi dan preostanka vašega življenja.

Sporočilo tedna: Kar direktno vprašajte.

 

Ribi

Ko se je v nedeljo Merkur srečal s Soncem, ste končno dobili odgovore na zapletene zdravstvene težave, ki vam že mesece grenijo življenje. Sedaj, ko veste, kaj se dogaja, se lahko resneje lotite zdravljenja. Še sreča za 'alternativo'! Ubadanje s tem stresom vas je zadnje mesece zadrževalo tudi od druženja, ki ga po zadnjem letu že tako pogrešate, saj ste že povsem izolirani. Sedaj se boste poleg zdravljenja posvetili tudi druženju in eno z drugim bo imelo drastičen pozitivni vpliv na vaše okrevanje.

Sporočilo tedna: To, da ste sami, ni enako, kot da ste osamljeni.

PREBERITE TUDI: Kaj je tisto, ki povzroči konec zveze pri posamezniku, glede na horoskopsko znamenje?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • gakiko 19. avg 2021 21:40
   dober, neproblematičen
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kate, Meghan in princesa Diana imajo oz. so imele svoje najljubše odtenke lakov za nohte.