Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

2 znaka zodiaka, ki sta najhujša žurerja (in znak, ki ga komaj zvlečete od doma)

10. jun 2021 12:58
0

Na svetu obstajata dve vrsti ljudi: prvi komaj čakajo vikend, da bodo lahko odšli na kako zabavo, pa še kakšno med tednom si privoščijo – spet druge pa komaj izvlečete iz hiše in so pravi zapečkarji.

Mnogi so prepričani, da so ekstroverti pravi žurerji in introverti zapečkarji, a ni čisto tako. Introverti so le veliko bolj selektivni tako ljudi, s katerimi se obkrožajo, kot tudi zabav, ki se jih bodo udeležili. Ni jim dovolj, da je nekje pač neka zabava, temveč jim je zelo pomembna tudi vrsta glasbe, kje bo zabava ipd.

Poleg tega pa astrologi trdijo, da na to, ali ste 'party animal' ali zapečkat, vpliva tudi zodiakalni znak posameznika. Preverite, katera 2 znaka sta velika žurerja in kateri je tisti, ki cel vikend najraje preždi med štirimi stenami.

Največja žurerja

 1. Tehtnica (23. september – 21. oktober)

Tehtnice so poznane tudi kot najbolj družaben horoskopski znak in to zračno se znamenje bo res udeležilo skoraj vsake zabave v mestu. Poudarek na skoraj, saj so zaradi svoje prefinjenosti hkrati tudi selektivne. Njihova prioriteta so ekskluzivne zabave na višjem nivoju. Pri tem se bodo veselo 'minglale', se spoprijateljile z DJ-em in vsemi, ki se jim bodo zdeli zanimivi. Videli jih boste na koncertih, festivalih, razstavah, raznih otvoritvah – tehtnice preprosto obožujejo dogajanje. Njihova neverjetna karizma, naravni šarm in duhovitost so razlog, da so glavna atrakcija na vsaki zabavi.

2. Strelec (22. november – 21. december)

Kjer je strelec – tam je zabava. Te prijateljske, super privlačne ognjene znake boste našli na večini VIP seznamov, saj so zelo nezahtevne in zabavne osebnosti. Ti veliki avanturisti so poznani po tem, da razmišljajo izven okvirjev, zatorej če želite izvirno tematsko zabavo, ki se je bodo povabljeni spominjali še mesece, pokličite kakega prijatelja Strelca. Seveda nikar ne pričakujte navadnega piknika, zabavo bo pripravil na najbolj nenavadnem mestu.

Znak, ki ga morate dobesedno izvleči iz stanovanja

Dvojčka (2. maj – 20. junij)

Zgovorna Dvojčica sicer obožuje okolja, ki so poživljajoča, saj ustrezajo njenemu živahnemu duhu, a to ne pomeni nujno divjih zabav in natrpanih mest. občasno jih boste sicer zasledili na kakem koncertu, a te dvojne osebnosti bolj cvetijo na dogodkih, kjer imajo lahko intelektualne pogovore. Medtem, ko so Tehtnice in Strelci neumorni, pa Dvojčki lahko tudi uživajo v miru lastnega doma in v lastni družbi. Če bodo priredili zabavo, bo to nekaj majhnega, npr. snidenje mini knjižnega kluba ali majhni zasebni zabavi za mreženje.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu strelec?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Čedalje več ljudi ima težave s ščitnico – s hipotirozo, Hashimotovo boleznijo, hipertirozo in Gravejevo boleznijo.