Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu strelec?

8. mar 2018 11:12
0

Oglasno sporočilo

... kompatibilni z levi, ovni, vodnarji, dvojčki in nekaterimi drugi strelci. Niso pa dobra kombinacija z devicami, ribami, škorpijoni in nekaterimi drugimi strelci.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu tehtnica?

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu devica?

Prednosti

Strelci ohranjajo stvari vznemirljive in pomagajo svojim partnerjem razširiti svoja obzorja. Pogosto imajo sposobnost, da se hitro prilagajajo. Z lahkoto izražajo svojo fizično in čustveno strast.

Slabosti

Strelci so znani po svojih občutkih za avanture in so po naravi taki, da radi flirtajo, vendar to ne pomeni, da bodo vedno nezvesti, zna pa biti odnos z njim kar zanimiv. Strelci se morajo naučiti zavedati, da njihovi partnerji morda niso tako neodvisni, kot so sami. Njihovi partnerji pa se bodo morda morali naučiti, da jim dajo dovolj prostora in da spoštujejo njihovo potrebo po svobodi. 

Hodite z strelcem?

Za zmenek načrtujte nekaj razburljivega ali navadnega. Fizične dejavnosti, kot so šport, ples ali pohodništvo, so super za strelce. Naredite nekaj, kar bi lahko bila nova izkušnja zanje. Radi se tudi učijo in razlagajo. Ne ignorirajte jih, če vam strastno razlagajo stvari, ki se mu zdijo izjemno zanimive. Strelci imajo radi iskrenost in direktnost in ne ovinkarjenja.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Konični proteini, ki se nahajajo v "cepivu" za Covid, potujejo z mesta injiciranja po telesu in povzročijo poškodbe organov.