Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu dvojček?

18. sep 2017 9:00
0

Oglasno sporočilo

...  pretirano analiziranje vas lahko spravi ob živce. Dvojčki se v zvezi dobro ujamejo s tehtnico, vodnarjem, strelcem in nekaterimi dvojčki. Nezdružljivi pa naj bi bili z devico, ribami, nekaterimi dvojčki in biki.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu oven?

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu bik?

Prednosti

Dvojčki ohranjajo stvari zanimive. Če njihov partner obstane, mu z veseljem pomagajo, da se premakne naprej. Zaradi njihove sposobnosti analiziranja stvari, in gledanja z različnih zornih kotov, so odlični reševalci problemov. Dvojčki torej veliko razmišljajo, a imajo v sebi tudi veliko smisla za humor.

Slabosti

Dvojčki se pogosto ne znajo sprostiti in uživati v trenutku. Njihovo nenehno razmišljanje o prihodnosti jim namreč tako zaposli možgane, da lepote tistega trenutka preprosto ne opazijo, saj so zaposleni z analiziranjem in načrtovanjem. Težko se prepustijo sprostitvi, zato so za njihove partnerje včasih pravi zalogaj.

Hodite z dvojčkom?

Na zmenku z dvojčkom morate ohranjati stvari zanimive. Dvojčki ne prenesejo dolgčasa. Z njimi se čimveč pogovarjajte in postavljajte jim vprašanja, ki vas zanimajo. Naj zanimiva debata teče. Ne jezite se, če se v marsičem z vami ne bodo strinjali, to raje izkoristite za zabavo in v namene flirtanja. Dvojčki bodo cenili iskrene in samozavestne ljudi, ki se ne bojijo povedati svojega mnenja.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kako nositi jeans v poletnih dneh? Načinov je več!